- 1 Eylül 2014
- 26.125
- 30.490
- 798
- 35
Görevden atılmalı. Bir kanun koruyormuş memurlari atamiyolarmis malesef![]()

Şu an hocam geldi ya sıra dayağına çekiyordu sınıfı pislik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görevden atılmalı. Bir kanun koruyormuş memurlari atamiyolarmis malesef![]()
Bu canilere çocuk veriyorlar dövsün diye. Yapmayin kardeşim ogretmenlik zorlami yaptiriyolar.Bnde koy okulunda yetiştim bi hoca vardı hep döverdi söylesek hepimizin ailesi calismiyorsunuz yaramazsiniz derdi hoca daha iyi bilir derdi kürek sapıyla sınıfı dayaktan geçirmişti. Hergun şiddet uyguladı kulağımızdan tutar kaldirir birski verirdi yere pat kiz erkek çocuğu ayirmazdi . Bana vurmuştu 2 hafta kulağım duymadı söyleyemedim de cunki yapmaya idin derdi ailemiz 2 arti 2 nin 4 ettiğini yanlis söyledim diye idi yediğim dayagin kulağıma gelen yumruğun sebebi. Sol kulağım hala az duyar.
Izlemis bulunduk artik. Nasıl unutmali bilmemki. O pislik adam unutmuştur bile.Benim karnım ağrıdı videoyu izlediğimde. Keşke izlemeseydim çok pişmanım. Çocuğa attığı yumrukların gücü gözümden gitmiyor. Çocuğun annesi o videoyu nasıl izlediBen de köy öğretmeniyim. Bence köyle kentle ilgisi yok bunun. Biraz sesimi yükseltsem vicdan azabı çekiyorum, gönlünü hoş etmem 1 dakikayı bulmuyor. Bu başka bir şey, sığmıyor hiç bir sıfata
Nerden izledik, bir an önce unutmak istiyorum
Şimdi de toplanan hayvanların görüntüleri dolaşıyor. Kalbim ağrıyor artık, dayanamıyorum![]()
Koyde öğretmene halk buyuk saygı duyar bas ucu yapar ne yapıyorsa haklıdır hep .Bu canilere çocuk veriyorlar dövsün diye. Yapmayin kardeşim ogretmenlik zorlami yaptiriyolar.
En azindan kınayalım. Normalleştirmek dahada uçuruma sürükler.Koyde öğretmene halk buyuk saygı duyar bas ucu yapar ne yapıyorsa haklıdır hep .
Bi arkadaşım koydebogretmen ben de döverim der yazik yapma dediğimde dayaktan anlıyorlar alışmışlar demisti cunki aile içinde hep farkla terbiye ediliyor demisti. Hos dayakla terbiye etmek dayak cennetten cikma gibi saçma salak inanışlar olduğu sürece yıl ne olursa olsun bu dayakli eğitim dayakli terbiye devam edecek bitmez .. hersey kökünden çürük anlicaniz senle benle onla tuh vah demekle kınamak ile düzelmez.. toplumun zihniyetinin değişmesi lazım
Malesef bu öğretmenin daha önceden şiddet uyguladığı çocuklarda varmış bu şiddete maruz kalan öğrencinin avukatı anlattı o haberin içeriği de çok kötüMerheba kk bayanlari,
Benim derdim fazla düşünmek. Geçenlerde haberi çıkan zavallı küçük öğrenciye dayak atan ogretmen (ali ihsan yücelmiş adı) görüntüleri beni benden aldı. Gunlerdir uykum kaçtı yani fazla etkilendim. O zavallı yavrucak tir tir titriyor, tokat yiyeceğini beklerken kuvvetli dayak attı pislik adam şaşırdı çocuk. Tenhada çekmiş siniftan dersten cikarip mahvetti yavruyu. Bide dersten cikarken korkutmuş srkadaslari demiş. Çocugun o korkusunu dudöndükçe içim burkuluyor. Bide kaçmadı bile, ogretmenin karsisinda ne dese yapılacak öğrenmiş ya. Ah zavalli canım cocuk. Özel okullrda değil böyle çeyreği bile ayaklandirir velileri. Ne günahı var bu köy okullarindaki cocuklarin.
Velhasıl ben günlerdir bunu dudüşünmekten o çocuğun o anki korkusunu hissetmekten yorgun düştüm. Benim bu aşırı duyarlılığım beni mahvetti.varmi benim gibi bu asiri duyarlılık çilesini ceken.
Avukatın beyanını ben duymadim. Tv demi yayınlandı bu bilgi? Dişli bir avukat ise bu işin ucunu bırakmaz.Malesef bu öğretmenin daha önceden şiddet uyguladığı çocuklarda varmış bu şiddete maruz kalan öğrencinin avukatı anlattı o haberin içeriği de çok kötü
Avukatın anlattığına göre bu ailede sosyal medyadan tehdit alıyormuş
Çocuklar uzerinden neyi ispatliyorlar? Hayat onlara iyi davranmaz umarim. Eksik cibiliyetsiz insanlar. Ancak okullarda devlet korumasinda yapabilirler bubu tabi. Sivil hayatta görelim bide.Bizim ilkokulda da mudurumuz memur, koklu ve zengin ailelerin çocuklarına aşırı yalakalik yapardı gucunun yettigine de cok kotu siddet hakaret uygulardi
hatta bir ara kaymakamin kızını biri yere düşürmüş günlerce sıradaki öğrencileri tek tek çıkarıp kıza bu mu düşürdü seni diye sormuş kızı düşüren kişiyi bu şekilde bulmaya çalışmış
Oh ne iyi yapmış dede. Bunlara ses çıkarmak lazim. Yonetim ve milli eğitim de aileden yana oluyor her sekilde. Bu okulun ayıbı oluyor çünkü. Hep ses çıkarmak lazim. Aksaray olayında aile pek ses çıkarmadi malesef.ilk okulda bir müdür yardımcısı vardı dövmediği öğrenci kalmamıştı ...bir gün okula yeni gelen bir öğrenciye tokat atmıştı...kızda okuldan çıkıp gitmişti bir süre sonra dedesiyle geri geldi.. o adam müdür yardımcısını öyle bir dövmüştü ki yüzüne attığı yumruğun sesleri hala kulaklarımda ...kimse elinden alamamıştı,almaya da pek uğraşmadılar ... o günden sonra adama bir şeyler oldu melek gibi bir adam oluverdiher olayda okula gelip öğretmenlere efelenen velilere de sinir olurum ama böyle evladımı dövecek insanlara da öğretmendir haklıdır diyemem yani.
Coğrafya öğretmeni müdahil olmasımı sonra? Anlatmadinmi sinifta?Ortaokul ikinci sınıfta coğrafya öğretmenim öğretmenler odasından harita istemişti. Öğretmenler odasına giderken koridorda bir nöbetçi öğretmen tüm gücüyle bir tokat geçirdi. Ben hayatımda öyle bir tokat yediğimi hatırlamıyorum. Kulağımda korkunç bir çınlama, gözümün önünden geçen film şeridi. Ve ben ağlaya ağlaya haritayı alıp, derse geri döndüm. Konu bu şekilde kapandı. Tabii öbür tarafta bir hesap kitap işimiz var o öğretmen bozuntusuyla. O ayrı!
Yok söylemedim, söyleyemedim. Bizim çocukluğumuzda öğretmenin vurduğu yerde gül biterdiCoğrafya öğretmeni müdahil olmasımı sonra? Anlatmadinmi sinifta?
Yanlış öğretilmiş bize. Kimse kimsenin çocuğuna vuramaz , ne haddine.Yok söylemedim, söyleyemedim. Bizim çocukluğumuzda öğretmenin vurduğu yerde gül biterdi![]()
Benimde saolsun ilk okul ögretmenim canı sıkıldıkca gül bitirirdi, annem sonradan ogrendi ama sinif degistirmeye calismaktan oteye gidemedi.Yok söylemedim, söyleyemedim. Bizim çocukluğumuzda öğretmenin vurduğu yerde gül biterdi![]()
Anaokulunda ki iki cocuktan biri uyku saatinde kapiyi gozetlerken bir digeri ucüncü cocugu bogmustu sanirim birde boyle bir haber var.Bu olay yine de o kadar kötü değil, arkadaşının üzerine dezenfektan döküp çakmak atan 13 yaşında çocuk okudum dün, hala etkisinden çıkamadım.
Psikopatlık doğuştandır. Bilinçli olabilir ama o yaştaki çocuklar pek zeki olmuyor ve ölüm kavramını da çok iyi bilmiyorlar, tabii ortalama çocuklar böyle.Anaokulunda ki iki cocuktan biri uyku saatinde kapiyi gozetlerken bir digeri ucüncü cocugu bogmustu sanirim birde boyle bir haber var.
Bilinclimi buyuk ihtimal degil,ama kapi kollamak falan valla elim ayagim titriyo ya aklima geldikce.