• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aksaraydaki dayak atan öğretmen bozuntusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Izlemedim goruntuleri. Keşke burda da detaylqrini okumasaydim izlemis kadar oldum. Kendimde fark ettiğim şey özellikle anne olduktan sonra şiddet haberlerinin her turlusunu inanılmaz empati yapip günlerce Kendime iskence cektiriyorum. Inanilmaz icsellestiriyorum. Sanirim icten ice savunmasiz yavrumu böyle acimasiz canavarlarin olduğu bir dünyaya getirmis olmak, ben iyiyi doğruyu, merhameti vicdan ogretirken canavarin birinin onu fiziken ve ruhen hoyratca suistimal edebilecegini bilmek ağır geliyor...

Ne bebege,cocuga,kadina,yasliya,kisaca insana ve hayvana siddet goruntulerine bakamiyor izleyemiyorum.Madem bu kadar uyku uyuyamayacak,hayatinizin akışını bozacak kadar etkileniyorsunuz izlemeyin.

Geçen hafta bu dayak görüntüleri videolari ve bir de kopekler tarafindan parcalanan asiyeye o kqdar uzuldum ki, hergun aklima geldikce istemsiz agladim.
Özellikle asiye beni çok çok üzdü

Çocukken ilkokul öğretmenimden çok şiddet gördüm, o kadar korkardım ki aileme bile söyleyemezdim. Ya aileme söylediğimi duyarsa beni yine döverse diye. Bu konudaki travmamdan dolayı yüreğim dayanmıyor, izleyemiyorum bu tarz şeyleri.

Her isteyen öğretmen olmamalı, öğretmen adayları ciddi psikolojik testlere tabi tutulmalı.
ilkokul öğretmeniniz benim ilkokul öğretmenim olabilir mi acaba ?

Herkes sıra dayağına çeken bir kere bir kızı sınıfın içinde tekmelemiş hem sapık hem de ruh hastası idi pislik

Kendimi gördüm. Ne haber okusam ne izlesem günlerce etkisinde kalır, anlamaya çalışır ama idrak edemez ve kendi kendimi yer bitiririm. Eşim çevrem hep oku geç, amma abarttın, yani? falan gibi tepkiler verir. Hiç bir şekilde düzelemiyorum. Çok kötü bir dünyada yaşadığımızı kabullenmemiz gerek.
İnsanların seçimlerinin kötü bir yer haline getirdiğini görüyorum bende.Ülke vatandaşı sağlıklı akıl sağlığına sahip değil ki

Çocukken ilkokul öğretmenimden çok şiddet gördüm, o kadar korkardım ki aileme bile söyleyemezdim. Ya aileme söylediğimi duyarsa beni yine döverse diye. Bu konudaki travmamdan dolayı yüreğim dayanmıyor, izleyemiyorum bu tarz şeyleri.

Her isteyen öğretmen olmamalı, öğretmen adayları ciddi psikolojik testlere tabi tutulmalı.
Ne kadar haklısın, dışarıda atanamayan donanımlı,genç ve istekli birçok öğretmen ataayi bekliyor ama meydan bu dinozorlara kalmış.... Bilmediğimiz neler var ? Neler oluyor Allah biliyor.....

Kesinlikle devlet bu eğitim işini iyi denetlemeli, gerçekten bu insanlar buraları hak etmiyor.

Merheba kk bayanlari,
Benim derdim fazla düşünmek. Geçenlerde haberi çıkan zavallı küçük öğrenciye dayak atan ogretmen (ali ihsan yücelmiş adı) görüntüleri beni benden aldı. Gunlerdir uykum kaçtı yani fazla etkilendim. O zavallı yavrucak tir tir titriyor, tokat yiyeceğini beklerken kuvvetli dayak attı pislik adam şaşırdı çocuk. Tenhada çekmiş siniftan dersten cikarip mahvetti yavruyu. Bide dersten cikarken korkutmuş srkadaslari demiş. Çocugun o korkusunu dudöndükçe içim burkuluyor. Bide kaçmadı bile, ogretmenin karsisinda ne dese yapılacak öğrenmiş ya. Ah zavalli canım cocuk. Özel okullrda değil böyle çeyreği bile ayaklandirir velileri. Ne günahı var bu köy okullarindaki cocuklarin.

Velhasıl ben günlerdir bunu dudüşünmekten o çocuğun o anki korkusunu hissetmekten yorgun düştüm. Benim bu aşırı duyarlılığım beni mahvetti.varmi benim gibi bu asiri duyarlılık çilesini ceken.
Bende günlerdir o yavruyu düşünüyorum canım çok yanıyor başlıyorum ağlamaya. Benim oğlum da 9 yaşında ve aklımı kaybediyorum o çocuğun yerinde olduğunu düşünerek. Yavrum nasıl çaresiz nasıl korkuyor. Daha 10 yaşında ne yapmış olabilir ki bu çocuk sana pislik herif, her ne yapmış olursa olsun bu muameleyi hiç kimse haketmez. Lanet olsun böyle insanlardan uzak etsin tüm çocukları rabbim. Annesi babasına sabır diliyorum. Çok üzgünüm çok keşke o kuzucuğu bulsam sarılsam öpsem keşke. Umarım en kısa sürede unutur bu tramvayı. Dualarım, aklım, kalbim hep onunla.

Bende günlerdir o yavruyu düşünüyorum canım çok yanıyor başlıyorum ağlamaya. Benim oğlum da 9 yaşında ve aklımı kaybediyorum o çocuğun yerinde olduğunu düşünerek. Yavrum nasıl çaresiz nasıl korkuyor. Daha 10 yaşında ne yapmış olabilir ki bu çocuk sana pislik herif, her ne yapmış olursa olsun bu muameleyi hiç kimse haketmez. Lanet olsun böyle insanlardan uzak etsin tüm çocukları rabbim. Annesi babasına sabır diliyorum. Çok üzgünüm çok keşke o kuzucuğu bulsam sarılsam öpsem keşke. Umarım en kısa sürede unutur bu tramvayı. Dualarım, aklım, kalbim hep onunla.
Ah sorma, bu çocuğa ulasmayi nasil isterdim. Yavrum o tokadı yiyince nasıl şok oldu. :((

Ne kadar haklısın, dışarıda atanamayan donanımlı,genç ve istekli birçok öğretmen ataayi bekliyor ama meydan bu dinozorlara kalmış.... Bilmediğimiz neler var ? Neler oluyor Allah biliyor.....

Kesinlikle devlet bu eğitim işini iyi denetlemeli, gerçekten bu insanlar buraları hak etmiyor.
Bemce hakkiyla denetlenmez bu ülkede. Avrupa gibi özelleştirilmeli eğitim sektörü. Sırt dayama yeri olmamalı. Garantide hissetmemeli öğretmenler bu kadar.

Bnde koy okulunda yetiştim bi hoca vardı hep döverdi söylesek hepimizin ailesi calismiyorsunuz yaramazsiniz derdi hoca daha iyi bilir derdi kürek sapıyla sınıfı dayaktan geçirmişti. Hergun şiddet uyguladı kulağımızdan tutar kaldirir birski verirdi yere pat kiz erkek çocuğu ayirmazdi . Bana vurmuştu 2 hafta kulağım duymadı söyleyemedim de cunki yapmaya idin derdi ailemiz 2 arti 2 nin 4 ettiğini yanlis söyledim diye idi yediğim dayagin kulağıma gelen yumruğun sebebi. Sol kulağım hala az duyar.

Merheba kk bayanlari,
Benim derdim fazla düşünmek. Geçenlerde haberi çıkan zavallı küçük öğrenciye dayak atan ogretmen (ali ihsan yücelmiş adı) görüntüleri beni benden aldı. Gunlerdir uykum kaçtı yani fazla etkilendim. O zavallı yavrucak tir tir titriyor, tokat yiyeceğini beklerken kuvvetli dayak attı pislik adam şaşırdı çocuk. Tenhada çekmiş siniftan dersten cikarip mahvetti yavruyu. Bide dersten cikarken korkutmuş srkadaslari demiş. Çocugun o korkusunu dudöndükçe içim burkuluyor. Bide kaçmadı bile, ogretmenin karsisinda ne dese yapılacak öğrenmiş ya. Ah zavalli canım cocuk. Özel okullrda değil böyle çeyreği bile ayaklandirir velileri. Ne günahı var bu köy okullarindaki cocuklarin.

Velhasıl ben günlerdir bunu dudüşünmekten o çocuğun o anki korkusunu hissetmekten yorgun düştüm. Benim bu aşırı duyarlılığım beni mahvetti.varmi benim gibi bu asiri duyarlılık çilesini ceken.
Öğretmen demeyin lütfen o pisliğe.

Geçen hafta bu dayak görüntüleri videolari ve bir de kopekler tarafindan parcalanan asiyeye o kqdar uzuldum ki, hergun aklima geldikce istemsiz agladim.
Özellikle asiye beni çok çok üzdü
Bende asiyeye üzüldüm tabi ama onun muhatabi bildiğin köpek bari. Laf anlamaz. Bu çocuk insanin salsirisina uğradı. Kaçması bile yasak. Bise saygin ogretmeni güya. Her gün maruz kalacaktı onu görmeye kamera olmasa.

Ne bebege,cocuga,kadina,yasliya,kisaca insana ve hayvana siddet goruntulerine bakamiyor izleyemiyorum.Madem bu kadar uyku uyuyamayacak,hayatinizin akışını bozacak kadar etkileniyorsunuz izlemeyin.
Her yerde karşıma çıktı. Başka ülkede yasamam gerekir görmemek için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X