Doğuma Hazırlık Aksesuar ve Bebeklerimizin sağlığı !?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Canlar yine ben :)) ..
Benim Aksesuar hakkında konuşmak istiyordum..
Dönence, Cibinlik vs vs akıla ne gelirse :))

Bebeklerimiz icin en uygunları hangileridir sizce?

Ben aslında Dönence'lere bayılıyorum..
Ama acaba gözlerini bozar mı?

Cibinlikleri pek uygun bulmuyorum,
cünkü havasız kalma gibi daha az oksijen alır gibime geliyor, gerçekten öyle mi?

Gece lambası/Masa lambası gibi Aksesuarlar Rahat uyumasını sağlar mı, ışıkla güvenli mi güvensiz mi hisseder?
Yoksa Uyandığında korkup irkilir mi?

Renkli, Desenli, Ayıcıklı Uyku setlerinde veya Nevresim takımlarında gece uyandığında uykuya devam etmesini engeller mi?
Yoksa ne olduğunu cözmeye mi calışır yada ALLAH korusun coğu bebeklerin ilk kendi ellerinden korktukları gibi korkar mi bunlar ne böyle diye ?

Yatağının kenarında ayıcıklar vs vs gibi yumaş oyuncakları ağzına sokma tehlikesi var..
Acaba ALLAH konurusun iyice kaynatıpta kullansa bile bi sorun olur mu?

Daha büsürü Aksesuar var ve ben biraz endişeliyim..

Ve tabiki önemli bir konu daha var..
Bebeğimizin YATAĞI yani Yatak secimi nasıl olmalı?
Bebeğimizin Yorgan ve Nevresim secimi nasıl olmalı?
0-12 Ay Bebeklerde Doktorlar Yastık tavsiye etmiyorlar gerçekten doğru mu
yoksa boynu ağrır mı?

Bu konuda tecrübeli/bilgili arkadaşlarımızın yorumlarını fikirlerini bekliyorum kızlar:)

Son düzenleme:
cnm kıyamam ben sana ne kadar ınce dusunuyorsunsoz konusu bebeklerımz olunca boyle oluyor tabı donence alabılırsın tabı ama kafa hızasında takma bence hem boynu agrımaz hemde ALLAH korusun duser falan..2.gece lambası olayı nasıl alıstırısan oyle oluyor sanırım ben dogmadan gece lambası aldım ama kullanmadım nedenı dr.ların tavsıye etmemesı cunku bebekler uykuda buyur buyume hormonunu etkılıyormus yanlıs ızah etmıs olabılırm ama arastırabılırsn tavsıye edılmıyorum 23.00-04.00 arası calısıyormus sannırım bu hormonlar ..tabı bebegın uyanma saatlerıne baglı lamba olayı..sen yınede al bı tane lazım olursa kullanabılırsın.nevresımler ve yorganlqar pamuk olamalı ayıcıkllı olmasında skıncaq yoktur bence hem ılgısıne ceker.. yastık ben kaz tuyu bı yastık almıstım antı-alerjık onu kullanıyorum hala cok yuksek degıl ınce bebek yastıgı ben yastıksız yatamam rahatwsız olurum onuda oyle dusundum ..

bebek yatagı ıse ortepetık olmalı ama bız odasını alırken yatagı ıcınde olduguna ekstra almamısık ve ınceleme sansım olmamıstı oyuzden memnun degılı tabı bırde oyun parkı var onun ıcındede vısco yatak var onuda yenı duydum vısco yatak ıyı degılmıs almıs ıyı bır yatak almalı tabı..

Merhaba Cnm cok tşk ederim bilgilerin icin..
Bugün Annem bana Park Yatak aldı.. 2 Yaşına kadar yatsın dedı sonrada büyük yataga gecsin ferah ferah yatsın dedı..
Eşimde bi hafta gececi bi hafta sabahcı oldugu icin 2 tane yatak lazımdı annemde dedı 1 sene icinde 6 ay boyunca kendi yatagında yatacagına park yatakda yatsın dedi..
Hauck Alman malı aldı.. ben ara kat istemedim ne olur ne olmaz düşer diye herkes şart diyo ama yinede korkuyorum kendim eğilmeye razıyım zaten cabuk büyüyüp ayaklanıyorlar..
ama şimdide Yatak konusunda vısko düsünmüstüm sen iyi deil diyince şimdi napayım acaba diyorum..
Yastık ve Yorganını senin dediğin gibi pamuklu alacağım cok tşk ederim canım :*

her bebek farklıdır mesela kendı kızımde ornek veriyim bızde bır buyuyen besık var odasında bırde yatak odasında park yatagı var (bızde vısco yatak almıstık ıcıne) gelgelelım kızım hep yanımda yattı yada gunduz uykularında yattıgı besıgınde ve oyun parkını dogru duzgun park olarak kullanmdık goruyorum bazı cocuklar ne guzel oynuyor ıcınde benım kızızm cok hareketlı oldugundan ıcınde durmadı cnm hatta dıyorum 2 besık alacagımzız 3 kısılık bı yatak yaptırsaymısık tavsıyem eger oda yapmayı dusunmuyorsan besıkte cok pahalı bırsey alma zaten 2 sene yatıyo bılemedım 3.. onun yerıne guzel bır genc odası alırsın ogluısuna daha kullanıslı ..sanırım oglun olacaktı...ALLAH bır avazda kurtarsın cnm

Evet canim oglum olucak nerden bildin kiz :)
haklisin asslinda pahali birseye gerek yok hemen büyüyorlar kalici olmuyor yatagini yorganini en iyisinden alsan yeterli die düsünüyorum ALLAH izin verirse.. Aslinda Park Yatak düsünüyorum Babasi bi gece bi Sabah calistigi icin 1 Yataga alissin diye altina yünden mi artik pamukdanmi birseyler yapariz insALLAH.. Nasil fikir?

Bilirim benn saka kız bebek sekerı yapıyorum ya orda yazmıstın erkek dıyepark yatak ıcın dıosan olur tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…