Aksiliklerin kraliçesi benim

O kadar canım sıkkındı ki, şu yorumu görünce kahkaha attım ya çok güldüm sağ ol.

ahahha ben yaşasam bu olayı bir de düşme faslım garanti olurdu. Geçen sene staj için evrak yetiştirmem lazım s,en caddedin en kalabalık yerinde o kadar kafenin önünde pat yere gömül ne rezilllik ne rezillik

İnanışını değiştir . O zaman tüm bu aksiliklerden kurtulursun. Murphy olsaydı inandığının tersi olmalıydı. Sana direk kuantum işliyor sanırım .
:)

Yalniz değilsin ponticim :))
Aksilikde üstüme tanımam hele som agzim açmaya dursun anında bütün fenaliklar beni bulur
Napalim madem kendimizi seviyoz biz boyle de severiz iyisiyle kotusuyle

Bu konularda üstüme tanimam ornegin acikogretim resmini yanlis koymuşlar bu gün gittim mümkün değil dediler tam mudur bakacak elektrik gitmesin neyse yarim saat sonra geldi bu seferde sistem bozuk cikti öyle bir öğrenci yok diyo mudur israrla ahhh ahh yarin tekrar gitmem gerekiyor yanliz değilsin

Dinle aran nasildir bilemiyorum ama , bir ise veya derse baslarken ayetel kursi okumani tavsiye ederim , Allahin izniyle cok iyi geliyor .

ALEMSİN ÇOK GÜLDÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…