Aksiliklerin kraliçesi benim

Yerine getirilmemiş adağınız falan varsa önce onu halledin bir de besmele ve duaya devam edin mutlaka işe yarayacaktır

bı kuran kursuna falan verebılırsın sadakayı. bızım evde kumbara var oraya para attığım gunler o kadar sorunsuz geçıyor kı . oparaları da kız kuran kursu için biriktiriyor annem

Yerine getirilmemiş adağınız falan varsa önce onu halledin bir de besmele ve duaya devam edin mutlaka işe yarayacaktır

ya hiç oöyle bi adak hatırlamıyorum ama ... Ben adasam adasam tavuk adamışımdır yani

Cünüp değilim demissiniz ama yine de bir gusül alin derim

Öyle gibiyim dimi ?

bı kuran kursuna falan verebılırsın sadakayı. bızım evde kumbara var oraya para attığım gunler o kadar sorunsuz geçıyor kı . oparaları da kız kuran kursu için biriktiriyor annem

Ben de oyle yapayım girdiğim bir yerde rastlarsam falan koyarım.

ya hiç oöyle bi adak hatırlamıyorum ama ... Ben adasam adasam tavuk adamışımdır yani

Öyle gibiyim dimi ?

Ben de oyle yapayım girdiğim bir yerde rastlarsam falan koyarım.
az sadaka çok belayı defeder bencede sadaka verin iş rastlığı verir zaten

Bende öyleyim aynen anlattığın gibi hele su aralar işe girip çalışıyim diyorum bi kaç yere başvurdum istediğm yer aradı gittim hemde ne şevkle ama tirt çıktı öyle beklediğim gibi aman aman bisi yok ve okadar ilgisiz ki sahipleri bütün şevkim kırıldı. Ayrıca felak nas ayetel kursi inşirah her daim okurum çok tedbirliyim arabaya binerken inerken evden çıkarken o anda bi işimi hallediyorsam rabbi yessiri bile okurum. Ama olmuyor olmuyor çok bunaldım ya :-(

bu gibi olaylar esimin cok basina gelirdi benimde her isim duzgun gider dusunduk bende olan onda olmayan ne bulmaya calisdik ve sunlari cikardik
1.numara esim sinirli agresif bunu karsi tarafa cabuk yansitan biri ben sakin pozitif biriyim
2.esim uzun kuyruklarda beklemez cabuk pes eder iside ogun olmaz oysa ben bagdas kurup yerde oturup o islemi yaptirmadan eve gelmem bu yuzde asla etek giymem totom gozukmesin falan diye yere bagdas kurup oturdugumdan
3.ise esim surekli benim kurallarim gecsin ben soyleyim siz onaylayin modunda bunuda cikardik ortaya yahu adamlarin kanunu var sen nedemeye kendine yeni uygulama baslatiyorsun dengesizzzz sonrada cildiriyoooo ben neden sanssizim diye belki sendede bu tip seyler olabilir tatlim bi gozden gecir

Belki biraz huysuz olabilirim ama o kadar da degil yani ))

olmayınca olmuyor galiba

bil

Biliyor musun benzer şeylerle bende çok karşılaşıyorum :)
ve ayne senin gibi kendime soruyorum neden ben...
Fakat henüz bulunamadı dikkatine.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…