- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
İnanır mısın en aşık olmadığım dönemdeyim. Bir hoşlantı dâhi yokaşık mı oldun kısçe
Yerine getirilmemiş adağınız falan varsa önce onu halledin bir de besmele ve duaya devam edin mutlaka işe yarayacaktır
Cünüp değilim demissiniz ama yine de bir gusül alin derim
bı kuran kursuna falan verebılırsın sadakayı. bızım evde kumbara var oraya para attığım gunler o kadar sorunsuz geçıyor kı . oparaları da kız kuran kursu için biriktiriyor annem
az sadaka çok belayı defeder bencede sadaka verin iş rastlığı verir zatenya hiç oöyle bi adak hatırlamıyorum ama ... Ben adasam adasam tavuk adamışımdır yani
Öyle gibiyim dimi ?
Ben de oyle yapayım girdiğim bir yerde rastlarsam falan koyarım.
az sadaka çok belayı defeder bencede sadaka verin iş rastlığı verir zaten
tabiki de sayılır sonuçta sen veriyorsun karşındaki kötüye kullanıyorsa o onun günahıya ben yaşlı dilencilere falan arada veriyorum aslında o sayılmıyor mu?
maalesef bende böyleyim ya gidip Allahın eziğine aşık olsam adam birden popüler oluverir o derece : D
e biriniz dökün bana kursun )))Ben diyecektim denmiş
bu gibi olaylar esimin cok basina gelirdi benimde her isim duzgun gider dusunduk bende olan onda olmayan ne bulmaya calisdik ve sunlari cikardik
1.numara esim sinirli agresif bunu karsi tarafa cabuk yansitan biri ben sakin pozitif biriyim
2.esim uzun kuyruklarda beklemez cabuk pes eder iside ogun olmaz oysa ben bagdas kurup yerde oturup o islemi yaptirmadan eve gelmem bu yuzde asla etek giymem totom gozukmesin falan diye yere bagdas kurup oturdugumdan
3.ise esim surekli benim kurallarim gecsin ben soyleyim siz onaylayin modunda bunuda cikardik ortaya yahu adamlarin kanunu var sen nedemeye kendine yeni uygulama baslatiyorsun dengesizzzzsonrada cildiriyoooo ben neden sanssizim diye belki sendede bu tip seyler olabilir tatlim bi gozden gecir
Ben domdom kursunu dokerim oda risklie biriniz dökün bana kursun )))
olmayınca olmuyor galibaBende öyleyim aynen anlattığın gibi hele su aralar işe girip çalışıyim diyorum bi kaç yere başvurdum istediğm yer aradı gittim hemde ne şevkle ama tirt çıktı öyle beklediğim gibi aman aman bisi yok ve okadar ilgisiz ki sahipleri bütün şevkim kırıldı. Ayrıca felak nas ayetel kursi inşirah her daim okurum çok tedbirliyim arabaya binerken inerken evden çıkarken o anda bi işimi hallediyorsam rabbi yessiri bile okurum. Ama olmuyor olmuyor çok bunaldım ya :-(
neyseki sadece örnek verdimUUU çok feci : D
Resmen dünyadaki şansızlığın ve lanetin %90 ı benim bünyemde.
Murphy kanunlarını beni görerek yazmış yani o derece diyeyim.
Bir insanın her işi mi ters gider ya ?
Ödev yapsam programın bir anda bana en çok lazım olan komutu çalışmayı bırakır.
Eğer bilgisayar üzerinde yapılması gereken resmi bir işim varsa bana sıra geldiğinde sistem kitlenir.
Çıktı alıcak olsam ya program çalışmaz ya yazıcı kitlenir -sadece tek yerden alma imkanım oluyor programdan dolayı-
Akbil,öğrenci kartı, cüzdan gibi şeyleri her ay kaybederim muhakkak.
Tamirciye gitsem o gün izinli çıkar..
yani daha yazsam sığmayacak bir sürü rutin aksilikler . Şimdi böyle yazınca çok kötü durmadı ama gerçekten peş peşe gelince çok trajik oluyor... Artık çok sıkıldım neden böyle?
Cünüp falan da gezmiyorum ya bu nedir.
Sen böyle düşündüğün için oluyor falan demeyin ben onu da denedim benim düşüncemden bağımsız bir uğursuzluk var bende .
Nasıl kurtulucam ben bu bataklıktan bir fikri olan var mı?
not : ya hu neden benim konularıma kimse bir şey yazmıyor doğru dürüst. İlla eltimin bana yamuk yapması , benim görümcemin saçılı yolmam falan mı lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?