• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aktivegen kullanan var mı aranızda?

Tweetyyyy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Merhabalar
Aktivegen kullanan var mı aranızda? İnternet ve trenyolda bayağı olumlu yorumlar var ama buraya da sormak istedim.

Bende kullanan var mı bakmak için geldim, ama hiç kimse yorum yapmamış.
Trendyolda güzel yorumlar gördüm, muhtemelen alıp deneyeceğim. denediğim zaman yorum yazarım tekrar.

güncelliyorum, 4 gündür kullanıyorum , tadı güzel,içimi kolay normalde çok içemem böyle şeyleri, daha tarılmadım , bir haftadan sonra tartılmayı düşünüyorum, iştahı kapatıyor gerçekten, bol su içiriyor. Bakalım tartı ne gösterecek, şuan için her hangi bir yan etkisi olmadı, kilo verebilirsem yine güncelerim yorumumu.

güncelliyorum, 4 gündür kullanıyorum , tadı güzel,içimi kolay normalde çok içemem böyle şeyleri, daha tarılmadım , bir haftadan sonra tartılmayı düşünüyorum, iştahı kapatıyor gerçekten, bol su içiriyor. Bakalım tartı ne gösterecek, şuan için her hangi bir yan etkisi olmadı, kilo verebilirsem yine güncelerim yorumumu.
Ayyy çok teşekkür ederim iştah kapatıyor dediğiniz için alıyorum direk. Size özelden yazsam aldığınız yerin bilgisini verir misiniz?

Ne durumdasınız merak ettim 8 gündür kullanıyorum , bu sabah tartıldım, 2 kg vermişim, hiç beklemiyordum açıkçası çünkü hiç dikkat etmedim, evet iştah kapatıyor ama ben yine ekmek falan yiyorum :( , son 3-4 yıldır ne kadar diyette yapsam kg veremiyordum , sabah sabah moralim düzeldi diye bilirim :)) güzel yanı belden de 3 cm incelmişim demek ki sadece ödemden falan gitmemiş, etkili diye düşünmeye başladım , devam etmeyi düşünüyorum en azından kutu bitinceye kadar, şayet etkisini daha da çok görürsem , yan etkisi de olmazsa 2. kutuyu da alabilirim :)))

Dün başladım bende sadece üç kaşık makarna ve bol salata yedim dün gece açlık hissettim ama yemeden uyudum. Bugün sabah kalktım sağlıklı bir kahvaltı yaptım kullandıktan sonra şu an iyi gidiyor

Ne durumdasın merak ettim. Ben Salı tartılacağım bakalım kaç çıkacak.

Merhaba bende yeni aldım daha denemedim.Hala kullaniyor musunuz

Ben bırakmıştım yarın yeniden başlayacağım iştah kapatma ve su içirme konusunda işe yarıyor bayagı

Merhabalar kullanan arkadaşlar ciddi şekilde hormon bozukluğu yapıyor bilginiz olsun.

Back
X