Hayıt otu kullanlar

aselmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
202
Puanlar
53
Merhabalar Hanımlar gebelik için hayıt otu kullanıyorum düşük yapmıştım daha önce düşükten sonra anne olma isteğim iki kat arttı bu otu cay şekilde tüketiyorum şu an aranızda kullanan var mı gebe kalan

Kullandım bir işe yaramadı tadı çok iğrenç. Doktora gidip yumurta takibi yaptırın derim.

hayıt otu gebelik için tek başına kullanılmıyor onun görevi hormon dengesini sağlamak, mesela adet olamayınca hemen söktürüyor adet oluyosun 2 gün içince

Merhabalar Hanımlar gebelik için hayıt otu kullanıyorum düşük yapmıştım daha önce düşükten sonra anne olma isteğim iki kat arttı bu otu cay şekilde tüketiyorum şu an aranızda kullanan var mı gebe kalan
merhaba,

bende de pcos var öncelikle reglim düzensiz oluyordu maalesef ilk gebeliğim 5. hafta da düşükle sonuçlanınca pcosum tetiklendi ve regl olmama çıkmasına girdim. bu süreçte araştırma yaptım takviye (inositol-omega içeren proceive f) kullanmaya başladım her sabahta minik bir fincan suya 1 cay kaşığı hayıt tohumu çayı içtim 2 aya yakın bu şekilde kullandım ve gebe kaldım :)

Merhaba Ben bu ay macun olarak aldım kullanıyorum tadı çok kötü ama katlanıyorum faydası olur diye ama bakalım

merhaba,

bende de pcos var öncelikle reglim düzensiz oluyordu maalesef ilk gebeliğim 5. hafta da düşükle sonuçlanınca pcosum tetiklendi ve regl olmama çıkmasına girdim. bu süreçte araştırma yaptım takviye (inositol-omega içeren proceive f) kullanmaya başladım her sabahta minik bir fincan suya 1 cay kaşığı hayıt tohumu çayı içtim 2 aya yakın bu şekilde kullandım ve gebe kaldım :)
Bende bu gün içmeye başladım . Daha önce düşğk yaptım . Bebeğin kalp atışı yoktu. Sonra hamile kalamadım . İnşallah bende hamile kalabilirim Hayıt otu kullanıp . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende bu gün içmeye başladım . Daha önce düşğk yaptım . Bebeğin kalp atışı yoktu. Sonra hamile kalamadım . İnşallah bende hamile kalabilirim Hayıt otu kullanıp . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
düşükten sonra çabuk olur derler inşallah sana da sağlıkla sağlıklı bir bebiş nasip eder :)

6 ay oldu henüz olmadı
bende ekimde düşük yapmıştım doktor 1 ay korun dedi mayısta gebe kaldığımı öğrendim şimdi 12. haftadayım normaldir rahmin toparlanması bile 2 ay sürer demişti doktorum

bende ekimde düşük yapmıştım doktor 1 ay korun dedi mayısta gebe kaldığımı öğrendim şimdi 12. haftadayım normaldir rahmin toparlanması bile 2 ay sürer demişti doktorum
Pcos varmış . Geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum olmadı . Bu ay doktora giymeyecem

evet evet hatta reglim 35 günde bir falan oluyordu bazen 40 gün...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . İnşallah bende hamile kalırım . Bedenim hamileliği yaşadı bir kere . Demek ki daha zamanı var. Rabbim isteyince olur elbet

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . İnşallah bende hamile kalırım . Bedenim hamileliği yaşadı bir kere . Demek ki daha zamanı var. Rabbim isteyince olur elbet
Kesinlikle oyle vucut kendini toparlar toparlamaz oluveriyor benim
Regl surelerim cok cok uzun diye ben 6. Hafta da öğrendim gebeliğimi

Kesinlikle oyle vucut kendini toparlar toparlamaz oluveriyor benim
Regl surelerim cok cok uzun diye ben 6. Hafta da öğrendim gebeliğimi
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Bana da dua et hayırlısıyla olsun

Back
X