Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işe yarıyordu yani? :26:Canim, bizim bahcemiz vardi tarim ilaclari, bocek ilaclari falan kullaniyorduk haliyle,
Pire olayi basimiza gelince annem o ilaclarla kendisi ilaclardi evi. Camsil kutusuna koyarsin,sulandirirsin, fis fis sikarsin, bi iki saat de kapali kalsin ev.
İlaci eczaneye sor, orda yoksa tarim ilaci, tohum satan yerlerde de oluyor.
İlaclarken dikkat et agzini falan esarpla kapa.
bu bır dert demeyın, bence büyük bir dert... bahceye aldıgım kedılerden dolayı evı pıreler bastı
yandım ben. ilaçlattırmak yerıne ben yapsam olur mu? napmak lazım?![]()
odalar kısım kısım da olabilir değil mi?Yariyordu tabi, yaramaz mi![]()
kendım ilaçlasam kesın çözüm olur mu kızlar?
odalar kısım kısım da olabilir değil mi?
beledıyenın yapabılecegı turden bır bahce değilevet yarıyor boş yere ilaçlama firması tutmayın ya da belediyeye söyleyin belki gelir ilaçlarlar bahçenizi![]()
Bence butun evi ayni anda ilacla canim.
Garantiye al isini sen.
Ev kapali kalsin bi iki saate mortlar hepsi.
Sonra bahceye de sik kalanini.
işim zor gercekten................benim balkona kuş yuvalamıştı. gittiler. tüm erzaklarım kap kacaklarım pire oldu. resmen sinir krizi geçirerek ağladım. Allahtan mutfaktan başka yere sıçramadı. çamaşır suları ve raid'in pire için olan ilacıyla belki on kere sildim. kap kacağın bi kısmını eşim zaten plastik bunlar diyip (tupperware) diyip attı. diğer kısmını makineye doldurdum. tüm elbezleriniz makineda kaynattım. sonunda kurtuldum ama 2-3 gün uğraşmıştım. tabi psikolojim de mahfoldu.
canım tüm evi pire sardıysa senin ilaçlaman belki fayda vermez. ilac firmalarının insana zararı olmayan ilaçları olabilir. bir gün gelip tüm evi ilaçlasınlar oh misss..
Allah yardımcın olsun.
beledıyenın yapabılecegı turden bır bahce değil![]()
işim zor gercekten................
zemınkat bahcesı, açık bahce değilo nedenmiş ki:44::44:
zemınkat bahcesı, açık bahce değil
hortumu uzatsalar eve ne ıyı olurolsun pire var derseniz gelir ilaçlarlar ilaçlama arabaları her mahallede akşamları geziyor zaten ..
hem üstüne bide siz ilaçlarsınız garanti olur![]()
bu bır dert demeyın, bence büyük bir dert... bahceye aldıgım kedılerden dolayı evı pıreler bastı
yandım ben. ilaçlattırmak yerıne ben yapsam olur mu? napmak lazım?![]()
bahcede degıller artık kedıler, kapının önünde bakmaya basladım. gercekten etkısı olur mu canım? kedılerı bogasım varkuzucum çok büyük sorun.. kediler ilaçlanmadıktan sonra durmadan tekrarlar ya kedileri bir daha bahçeye almayacaksın yada ilaçlayacaksın...
öncelikle evi kurtarmak için satılan bildiğim bir ilaç var iyidir dip köşe ilaçlayacaksın yapabilirsen..insektisit var bir tane chrysamed adı o olur ama illa bu marka olmak zorunda değil fiyatı 10 tl falan. ben işim gereği biliyorum iyi gelir kesinlikle.. bir firmaya yaptırsan bisüürü para alır
bahcede degıller artık kedıler, kapının önünde bakmaya basladım. gercekten etkısı olur mu canım? kedılerı bogasım var
,biir gelır laptopuma işer, diğeri pire salar eve... allah belamı verıyor gıbıme geldı
![]()
netten 5 lt fipariş verdımyarar canım kaç kez denedik hatta bu köyde bağ bahçeye yakın yerlerde birsürü vatandaşa uygulandı önerildi hep işe yaradı zaten köpek kedi vs kene pire hatta akrepe bile etkili birşey yeterli düzgün yap olay tamamdır Chrysamed markasını kullandık ama baska da olsa olur sanırım ama bu iyi böyle kapı pencere yatak koltuk yer zemin her nere varsa oralara uygulayacaksın bahçeye dışarıda uygulanıyor yani o konuda çok iyi.kene için insektisit desen yeterli .. ilaçlama firmaları çok alıyor biliyorum ..
kızma miniklere tatlım ne bilsin onlar![]()