- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
güya hayvan pıresı bunlarkaşıntı olmaması iyide yinede gitsinler ölsün köfteorlar![]()
benı nıye yıyorlar kı

bak bak nasıl insanım ben yaa, kendıme hakaret edebılıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güya hayvan pıresı bunlarkaşıntı olmaması iyide yinede gitsinler ölsün köfteorlar![]()
güya hayvan pıresı bunlar
benı nıye yıyorlar kıyakın falan mı buldular diğerlerine
bak bak nasıl insanım ben yaa, kendıme hakaret edebılıyorum![]()
yarın, ya da cuma gelebılıryerler canım hayvansever olduğun için oabilirbunlar insana da geçiyor canım. bunları acil def et umaırm ilaç gelir hemen. hastalık bile yayanı var
şirket dünyanın parasını alır. bence 5lt lık ilaç her yere yeter :)Bir şirkketten yardım isteyin temizlesinler canım sen başedemezsin.
şirket dünyanın parasını alır. bence 5lt lık ilaç her yere yeter :)
deneyelım bakalım ne olacak :) sonucu bıldırıcem buraya...Doğru orasıda öyle. :))) ayy birde pire yanii bi zıpladı mıı :))
yarın barınaga gidecekler canım
dısarda aç kalabılırler. küçük oldukları için sahıplenen olur. bir kere bebek götürmüştüm 2 gun sonra sahıplendırdıler. hem yavrular hasta. anneden nezle gecmıs onlara daHadi yawsokakta kalsalar daha iyi bence barınaktakilerin hali ortada canım
![]()
şirket dünyanın parasını alır. bence 5lt lık ilaç her yere yeter :)
biz ekonomik hatunlarınız kuaföre bile gtmeyiz bu iş cocuk oyuncakı![]()
onlarda aynıs şeyi yapmayacaklar mı nasıl olsa dimi?
![]()
ilaçlama şirketlerini biliyorum güya ilaçlama yapıyorlar her ay gelip firmaların paraları cukkalayıp yalanda iki fısfıstabiki sur senden kaçmaz
bu saç boyama gibi bişi
kuaforun yaptıgını bende yapıyorum:d
önemlı olan yöntem ve malzeme![]()
umutluyum benyani yapanlarda haşere ilimleri fakültesinden mezun olmadığına göre bizde yapabilriz doğaçlama![]()
umutluyum benbıdona takıcam fısfısı
her yerı kırıp gezcem
böle astronot gbide giyin ama işini ciddi yap![]()
ee hanı bu ınsana zarar vermıyordu? kıyafete ne gerek var?
hem nerden bulayım ben o kıyafetı![]()