• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al bi de burdan yak..

Hiç tereddütsüz biliyordum böyle söyleyeceğini.. işte burada yaşasalar kibar konuştuğumu az bile konuştuğumu bilirler ama yaşanani görüneni ne kadar anlatabilirsin ki... Zaten benim eşimin ailesi roman kendileri o çevreden uzaklaştılar birlikte yasicaz diye ilk sene. Kendi taraflarını bilmeseler kirada oturmak yerine kemerde oturmaya devam ederlerdi. Ben şu an gurcesmedeyim ama bana en yakın kemer istasyonu :KK43: o adam olmasa başka bi adamin yapması söz konusu yani çoğu öyle o insanların bı de terslesen etsen küfürle karşılık verirler sen az çok biliyormussun oralari anlarsın..

İşte o uygulama burdaki istasyonda yok... Dedektörle aradığı halde bı de çantayı poşetlerimi açtırıyor. Maksat belli çünkü kopardığı kâr kendine.. bı daha yaparsa yapacağımı biliyorum
Bu istasyon hangi şehirde ?

Kızlar kendi sorunlarım yetmiyormus gibi başka bişey çıktı şimdi. Önceki iş konusundan eşimin ne kadar kiskandiginda olduğunu bilenler vardır.
Ben şükür bir iş buldum anaokulunda hergun metroyla gidip geleceğim. Lakin metroda bir güvenlik görevlisi var. Ben gectigimde bir kere kimseyi aramazken benim çantamı aradı. Çok demir var heralde çok örtü dedektör dedi. Ama bi imâ sezdim. Terörist değilim korkmayın dedim. Böyle bir güzellik zaten nasıl terörist olabilir hanfendi demesin mı ? Sinirden basiretim mı bağlandı bilmiyorum ters bı bakış atıp gittim. Daha sonra ki girişimde de oradaydı ve beni görünce eli ayağına dolandı tekrar aynı şeyi yapacak ve hazırlanır gibi. Kent kart doldurdum ve koşarak geçtim o esnada biri bişey sordu ona muhattaba olmadık şükür. Nasılsa arada bir kullanıyorum metroyu diye sorun yapmadım eşime de söylemedim çünkü adam roman belli..
şimdi işe basliyorum ve hergun metroyla gidicem. Eşime bunu şimdi söylesem niye önceden söylemedin dicek belki. Belki metroyla gitmeme engel olacak ve iş kaçacak. Çalışmam da lazım :KK43: ben evlendim evleneli hiç bir karşı cinsdeb böyle yakışma isteği ile karsilasmadim bir daha olursa çok kötü bağırmaktan olay çıkmasından korkuyorum eşimi muhattab etmek istemiyorum haberlerde görüyoruz olayları :KK43: kızlar cikmazdayim..
canım yüzüğünü göster ve sana sarkıntılık ederse evliyim de niye yolundan oluyorsun esine söyleme.zaten korkarlar sikayetten

yani durumlar bu kadar aşikarken çantayı bi güvenlik görevlisine göstermeye çekinmemeniz lazım.

Kızlar kendi sorunlarım yetmiyormus gibi başka bişey çıktı şimdi. Önceki iş konusundan eşimin ne kadar kiskandiginda olduğunu bilenler vardır.
Ben şükür bir iş buldum anaokulunda hergun metroyla gidip geleceğim. Lakin metroda bir güvenlik görevlisi var. Ben gectigimde bir kere kimseyi aramazken benim çantamı aradı. Çok demir var heralde çok örtü dedektör dedi. Ama bi imâ sezdim. Terörist değilim korkmayın dedim. Böyle bir güzellik zaten nasıl terörist olabilir hanfendi demesin mı ? Sinirden basiretim mı bağlandı bilmiyorum ters bı bakış atıp gittim. Daha sonra ki girişimde de oradaydı ve beni görünce eli ayağına dolandı tekrar aynı şeyi yapacak ve hazırlanır gibi. Kent kart doldurdum ve koşarak geçtim o esnada biri bişey sordu ona muhattaba olmadık şükür. Nasılsa arada bir kullanıyorum metroyu diye sorun yapmadım eşime de söylemedim çünkü adam roman belli..
şimdi işe basliyorum ve hergun metroyla gidicem. Eşime bunu şimdi söylesem niye önceden söylemedin dicek belki. Belki metroyla gitmeme engel olacak ve iş kaçacak. Çalışmam da lazım :KK43: ben evlendim evleneli hiç bir karşı cinsdeb böyle yakışma isteği ile karsilasmadim bir daha olursa çok kötü bağırmaktan olay çıkmasından korkuyorum eşimi muhattab etmek istemiyorum haberlerde görüyoruz olayları :KK43: kızlar cikmazdayim..
esine neden soyluorsun ki..cantani aratma. bi kere baktin.ben bayanim sen ne munasebet benim cantayi acip bakarsin..el detektoru var gezdirsin cantanin etrafinda tamam.
konusmaya yeltenirse de hic bakma. baktin olmuor. evliyim kardesim, evliyim, utanmior musun sarkintilik yapmaya diye yuksek sesle soyle. baktin gene olmuyor polis cagir sikayetci ol.
kocani karistirma. kocan seni nereye kadar koruyacak ya... offf bu kocalari da anlamiorum. sanirsin sene 1453 atli prens sovalye karisini kasabaya gelen eskiyalardan koruor :))))

Back
X