Daha önce yaptığım bütün albi gebelik testleri bozuk çıktı. Bugün de eşim nöbetçi eczaneden markaya bakmadan almış yine aynı şekilde bozuk çıktı. İlk çizgi normal şekilde oluşuyor ama buna dik bir çizgi daha oluşuyor. Test penceresi boyunca uzanan bir çizgi düşünün yani.. Daha önce şikayet var a da yazdım kimse dönüş yapmadı.. size de tavsiye etmiyorum zaten forumda da çok şikayet var..
Daha önce yaptığım bütün albi gebelik testleri bozuk çıktı. Bugün de eşim nöbetçi eczaneden markaya bakmadan almış yine aynı şekilde bozuk çıktı. İlk çizgi normal şekilde oluşuyor ama buna dik bir çizgi daha oluşuyor. Test penceresi boyunca uzanan bir çizgi düşünün yani.. Daha önce şikayet var a da yazdım kimse dönüş yapmadı.. size de tavsiye etmiyorum zaten forumda da çok şikayet var..
Gebelik testi konusunda laboquick markasını tavsiye ederim. Daha önce bir dış gebelik geçirmiştim o dönem beta 20 civarındayken çok silik bi ikinci çizgiyle öğrenmiştim. Internetten toplu şekilde almıştım cok uygundu fiyatı
Beyaz olan test albi diğerinin adı yazıyor o bu albi ileri yapmadan bir gün önce yaptığım yani beta daha düşüktü regli 6 gün vardı ama maalesef diş gebelikle sonuçlandı tabi orada ayrı
Silik olsa yine razıyım haç gibi birbirine dik çizgiler oluşuyor. Bütün kağıt kırmızı leke oluyor. Benim kullandığımın üçü de bozuk çıktı. Hayırlı olsun gebeliğiniz
Silik olsa yine razıyım haç gibi birbirine dik çizgiler oluşuyor. Bütün kağıt kırmızı leke oluyor. Benim kullandığımın üçü de bozuk çıktı. Hayırlı olsun gebeliğiniz
Maalesef canım dış gebelik oldu ocak ayında mayısta tekrar başladım bakalım çalışmalara olmadı hazirana bakacağız artık ) bende test manyağı oluyorum gebe kalan kadar silik varmı yokmu inan ışığa bile tutuyorum göremiyorum diye