Al, Kırdım kırdım

process

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
8.801
24.193
548
Merhaba kadın arkadaşlar,
Biraz evvel bulaşıklarımı makinaya teptim, kapağını kapattım, bi bardak daha barmış onu da atıp öyle çalıştırayım dedim, çekmeceyi çektim ve bu parçalar larrrrk diye üst sepette belirdiler.
Zaten yorgunum, makina kirli dolu, boşaltıp da içine bakacak enerji bulamadım kendimde. İnternetten baktım (saçma kelimelerle aradım) ne olduğunu bulamadım. Makina tepesi pervanesi? Makina içi plastiği? Makina bişeysi ama nesi bu? Allah rızası için bi el atıverin, fikir atıverin. (Siemens)
image.jpg

Bunlar tuzu koydugumuz bölümün parcalaru gibi geldi bana.Siz takamaz misiniz? Makinenizi tanirsiniz en azindan ,nereye uyuyor diye

Üstte tepside bardak yerleştirilen yere düşmüşlerdi, tepesinden çıkmış olmalı

Bunlar tuzu koydugumuz bölümün parcalaru gibi geldi bana.Siz takamaz misiniz? Makinenizi tanirsiniz en azindan ,nereye uyuyor diye
Makine yıkadıktan sonra içini boşaltınca kurcalarım. Aslında epey didiklerim ben de bu parçaları hiç keşfetmemiştim. İyi ki yanlışlıkla söktüm de tanıştım kendileriyle.

Üst sepete su veren pervanenin çarkı gibi geldi. Ama adını bilemiyorum. Sanırım üst sepette yüksek bişey koyduysanız aniden çekince takılıp gelmiştir. Çok problem değildir herhalde. Takılabilir bişeye benziyor
Aynen öyle yaptım “aman şu tabağı şuraya koysam nolacak” dedim. Yeni parçalar keşfettim gece gece

Sabah makineyi boşaltınca kurcalamaya karar verdim, çinki bulamıyorum internetten. İnşallah sabaha kadar meraktan ölmem

Back
X