Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birak bi kendini öldürsun bakalim nasil yapiyor .lutfen kendini öldür dunya bir pislikten kurtulsun.valla sende biseyleri tam yazmamiss gibisn illaki bu adamin belali bir tip oldugunu illaki bi kac yerinden anlamissindir. Ailesiyle beraber olmayi kabullenmissin sonra serseyri cikti belali cikti. Valla kusura bakma ama sen yakinda cocuk yapacakmissn gibi geliyor.Ben 8 aylik evliyim.esim biz evlenmeden once bana cok iyidi ve cok seviyordu.ben onunla evlenmek istmediqimi soyledim ama o hep israr etti evlenelim diye neden istemiyorsun dediqindede ben ayri sehirlerdeyiz ailem vermez olmaz diyerekten qecistirdim ailesiyle istemeye qeldiler yok dedim ama esim evlenelim istediqin yerde otururz dedi tamam dedim.ve evlendik aileyle birlikte oturuyorz ailesi bana iyi davraniyo ama hatalarimi hemen yuzume vuruyorlar buda benim moralimi bozuyor sonucta ayni kulturden deqiliz.neyse esime ne anlatsam odamizda ne yasarsak herseyi cinsellikde dahi nasil hareket edersek herseyi ailesine anlatiyo hic derdimi anlatamiyorm ona cunku ne anlatsam adan zeye herseyi anlatiyor ayri eve cikalim diyor annesi oglum gecim yapamaz diyor surekli basini belaya sokuyor mahkemeler subu derken evlilikten cok sıkıldim mutsuzum gunden gune zayifliyorm buna ragmen esim cocuk istiyor ama ben istemiyorm neden diyincede cevapliyamiyorm sen boylesin boyle davraniyorsun diyemiyorum cunku hemen kavqa cikartiyor herkes herseyi duyuyor aramizda hicbisi sir olarak kalmiyor derdimi kimseye anlatamiyorm annemler cik qel diyor olmaz sana oyle koca diyorlar ama ben ailemi dunuyorm onlara laf qelsin istemiyorm.allah rizasi icin bana yardim edin ne ypicam nasil davranicam kocam nasil duzelicek bosanmak istedim ama hepinizi oldururum diyor kendimi oldururum diyor buna ragmen duzelmiyor 20 yasindayim esim 27 yasinda ama hala cocuk qibi davraniyor evi ayirsak bile sadece benim ceyizim var baska hicbirseyimz yok kaynanmda ayirmiyo bizi benim bi oglum var diyor yapamaz o daha cocuk diyor ne yapcam ben yardim edin
Ikna olmuyo maasida iyi 2500 ama qecim yapamayiz diyor olmaz diyor bende calisirim diyorm calisttirmam diyor kendisi calisiyor ama bana bes kuru verdiqi yok demiyoki al 5 lirada olsa al lazim olur yok
Boyle biri olduqunu bilmiyordum.evlenince herseyi soyledi bende dedim boyle biri olduqunu bilseydim evlenmezdim.herneyse ailesi oduyor millettwn dolandirdiqi paralari kendisi adam olmuyo herzaman sorunlar cikartiyor tabikide anne olmak istiyorm ama ben onada dedim sen duzelmediqin surece cocuk yapmicaqiz duzelicem diyo ama tabikide inanmiyorm zorla yapiyor herseyi istemiyorm yapmayincada ailesi caqiriyor boyleyken boyle herseyi anlatiyor
Millet ne der diye sen hayatini hicemi sayicaksin ikigun konusur uc gun snra normale donerlerBen 8 aylik evliyim.esim biz evlenmeden once bana cok iyidi ve cok seviyordu.ben onunla evlenmek istmediqimi soyledim ama o hep israr etti evlenelim diye neden istemiyorsun dediqindede ben ayri sehirlerdeyiz ailem vermez olmaz diyerekten qecistirdim ailesiyle istemeye qeldiler yok dedim ama esim evlenelim istediqin yerde otururz dedi tamam dedim.ve evlendik aileyle birlikte oturuyorz ailesi bana iyi davraniyo ama hatalarimi hemen yuzume vuruyorlar buda benim moralimi bozuyor sonucta ayni kulturden deqiliz.neyse esime ne anlatsam odamizda ne yasarsak herseyi cinsellikde dahi nasil hareket edersek herseyi ailesine anlatiyo hic derdimi anlatamiyorm ona cunku ne anlatsam adan zeye herseyi anlatiyor ayri eve cikalim diyor annesi oglum gecim yapamaz diyor surekli basini belaya sokuyor mahkemeler subu derken evlilikten cok sıkıldim mutsuzum gunden gune zayifliyorm buna ragmen esim cocuk istiyor ama ben istemiyorm neden diyincede cevapliyamiyorm sen boylesin boyle davraniyorsun diyemiyorum cunku hemen kavqa cikartiyor herkes herseyi duyuyor aramizda hicbisi sir olarak kalmiyor derdimi kimseye anlatamiyorm annemler cik qel diyor olmaz sana oyle koca diyorlar ama ben ailemi dunuyorm onlara laf qelsin istemiyorm.allah rizasi icin bana yardim edin ne ypicam nasil davranicam kocam nasil duzelicek bosanmak istedim ama hepinizi oldururum diyor kendimi oldururum diyor buna ragmen duzelmiyor 20 yasindayim esim 27 yasinda ama hala cocuk qibi davraniyor evi ayirsak bile sadece benim ceyizim var baska hicbirseyimz yok kaynanmda ayirmiyo bizi benim bi oglum var diyor yapamaz o daha cocuk diyor kocam olmasina ragmen ben onu giydoremiyorm kayinvalidem giydiriyor benim zevkime birakmiyo.biz nasil hareket etsek benim haberim herseyden olucak diyor esim il disinda calismaya qidiyor kari kocayiz illaki mesajlasacqiz diyorki ne konusuyorsunuz banada soyle annemlerle konusmama izin vermiyorlar bizim yanimozda konus diyor esimde bana diyor bundan sonra bizim yanimizda konusucan evi ayiralim diyorm herkes kirada kimse ölmuyo 2500 maas aliyor qecinemeyiz diyor benim babam 6 cocuqu asqari ucretle buyuttu diyorum beni kimseyle kiyaslama diyor kufur ediyor kayin validem benim yavrum daha cocuk yuvadan ucma vakti qelmedi diyor bende diyorum o zamn niye evlendik biz bizde yuva istiyoruz ceyizlerimcurudu orda biz olunce zaten hersey sizin olucak diyor bilmiyorm onunda bi kizi var bana ne yasattiysalar aynisi qorurler