Alah icin yardim edin

evlenelim istediqin yerde otururz dedi

evlendik aileyle birlikte oturuyorz

Ne yaman celişki. Suç sizde oturmayın birlikte. Niye kabul ettiniz?

annemler cik qel diyor olmaz sana oyle koca diyorlar ama ben ailemi dunuyorm onlara laf qelsin istemiyorm.

Ayy baydı bu düşünceler artık ya. Boşanmaktan laf gelecekse gelsin. Laf söyleyenin git suratına tükür bidaha kimse söyleyemez. Bir ömür bu ya. Senin hayatından daha mı onemli 3 5 beyinsizin lafı.

Daha çok gençsin sen delirdin mi kızım bi de çocuk yapacakmış... AKLIN VARSA BİR AN ÖNCE BOŞANMA DAVASI AÇMALISIN..! Önce sana ait olan çok değerli eşyalarını vs lerinı ufaktan annenın evıne tasımaya basla kımse yokken.. Daha sonrada kendın bas git evden.. Davayı actıgında tehdıt ettıgınıde söle devletten koruma talep edersın .. Zaten sana da yaklasamaz... Daha sonra da annenın babanında uygun görebıldıgı helal süt emmiş adam gibi bi adamla hayatını bırlestırırsın en az şu beladan kurtulduktan 1 sene sonra..! Bunlar çirkef diye nitelendirilen insanlar mıhtemelen çekişmeli dava süreci olur... Taş çatlasın 1 yıl sonra özgürsün... Bu kararı vermezsen ileride vermediğine binlerce kez pişman olacaksın... Yapmışsın göz göre göre bir hata.. BARİ HATANIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR misali... HAYATINA SAHİP ÇIK...! Anan seni onun bunun kölesi ol diye doğurmadı , büyütmedi..! Evde anneme offf diyeceğim hiç birşeyi kaynanam yapamaz bana yaptırtmammmmm..!!!!! Aklını başına al silekelen ve kurtul..! Aynı senın durumunda olan yakınımız vardı... ÇEVRE BASKI dedı bılmemne dedı bes ay dayabıldı sımdı bosanalı 3 yıl oldu.. İYİKİ DE YAPMISIM DİYOR

Ailenizin yanına gidin. Rest çekin, ya aklı başına gelir ya biter. Niye ömür geçer mi Allah aşkına

Fiziksel olarak büyümüş olabilir ama zeka olarak büyümemiş evet. Bi sürü şey derdim de oruçluyum orucum zayıflamasın. Bunla niye evlendin bacım sen ? O yuvadan uçmaya hazır değilse sen 20 yasinda nasıl hazır oldun ? Unutma ki sende kendi annenin babanın bitanesisin seni uzmelerine izin verme

Eşin daha çocuk cinselliği bile anlatması hiç olgunlaşmadığını gösterir . Sende daha büyümemişsin Ams neden 20 Yaşında evlenmeyi tercih ettin ki ? Hem istememişsin zaten evlenmeyi çok ani olmamış mı ?

Ben arada evlere bakiyorum kiralik olsun satilik olsun dogal bakmam evliyim yuva isterim kim yuvasini nasil dizmis bakmak isterim.esim kayinvalime bunu soylemis kendi kendine karar veremessin benim sana esya alacak param yok diyor.

Back
X