Aşılama Alakasız ama yardım edin kızlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zyannhtunu2566

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
26
23
3
30
Bugün biontech aşı oldum kolumda agrı var önemli degıl de kalbimde daralma oluyo sizlerdede oldumu korkmaya basladım

Bugün biontech aşı oldum kolumda agrı var önemli degıl de kalbimde daralma oluyo sizlerdede oldumu korkmaya basladım
Kalpte daralma yokta çevremdeki bir çok kişi de ağır belirtiler vardı bı kaç tanesi hastanede yattı serum aldı o derece çok fazlaysa bı acile gidin derim

Siz aşılama tedavisini normal vurulan aşı mı sanıyorsunuz?
Hayır ablacım yeni üyeyim konu acarken konularda bulamadım burdada vardır dıye dusunerek actım konı aynı zamanda tedavı de gordugum ıcın pko dan belki bi arkadasım yardımcı olur dıye dusundum

Kalpte daralma yokta çevremdeki bir çok kişi de ağır belirtiler vardı bı kaç tanesi hastanede yattı serum aldı o derece çok fazlaysa bı acile gidin derim
Suanda okadar agır degıl de agırlasmaya baslıyo yavastan gozlerım felan yanıyo baya daralmam gelıyo gıdıyo kolum zaten iptal agrıdan daha fazla olursa gıderım ınsallah

Suanda okadar agır degıl de agırlasmaya baslıyo yavastan gozlerım felan yanıyo baya daralmam gelıyo gıdıyo kolum zaten iptal agrıdan daha fazla olursa gıderım ınsallah
Çok geçmiş olsun bende dün oldum ama hiç sıkıntı yasamadim

Hayır ablacım yeni üyeyim konu acarken konularda bulamadım burdada vardır dıye dusunerek actım konı aynı zamanda tedavı de gordugum ıcın pko dan belki bi arkadasım yardımcı olur dıye dusundum
Ah tamam anladım şimdi. Ben daha aşı olmadım ama eşim geçtiğimiz gün 2.biontech aşısını oldu. İlk dozda kolunda inanılmaz bir ağırlık vardı hatta böyle yumru ve ateş gibiydi onun dışında hiçbir şey olmadı. Genelde 2.dozda yan etkileri daha çok oluyor ki soğuk algınlığı gibi yattı eşim iki gün sonra da geçti. Siz şimdi kalp diyorsunuz o biraz kafa karıştırdı, şu an herhangi bir ilaç daha kullanıyor musunuz belki vücuda fazla mı geldi bir şeyler? Daha da fenalaşırsanız mutlaka acile gidin. Geçmiş olsun.

Sadece kan ilacı magnezyum b12 iğnesi kullanıyorum belkide ondan b12 iğnesinide bugün oldum acaba omu dıye dusunuyorumda aksilik yatılı misafirim çıktı geldi atesımde çıktı bakalım geceye nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…