Ne olur yardım edin cin 1 Hpv

Ben de aynı durumdayım. Yarın kolposkopi yapılacak ve 1 haftadır ne uyuyabiliyorum ne yiyebiliyorum. Hayatımda bunun dışında başka güzel şeyler oluyor sevinemiyorum arkadaşlarımla ilişkim bozulmak üzere. Maddi manevi çöktüm. Kendimi suçluyorum, vücudumdan iğreniyorum. Sürekli akıntımı takip ediyorum dışarıya çıktığımda bile ne kadar akıntım oldu acaba diye düşünüyorum. Kimseye de anlatamadım, anlattığım bir arkadaşımdan da beklediğim desteği göremedim. Kolposkopiye de yalnız gideceğim. Her şey anlamsızlaştı bir anda.
Çok kötü bir durum biliyorum anlıyorum da akıntı ile ne alakası var ki senin dininin kaçta

Ya nasıl olacak böyle bilmiyorum bu durum psikolojimi toparlamam lazım öncelikle onun şu anda daha kötü olduğunu düşünüyorum HPV‘den ben de

Hanımlar ben de kolposkopi oldum lütfen böyle korkularla kendinizi yıpratmayın. Tesbirleri aldıktan sonra doktorunuzun dediklerini yaptıktan sonra düzeliyor.

Ben de aynı durumdayım. Yarın kolposkopi yapılacak ve 1 haftadır ne uyuyabiliyorum ne yiyebiliyorum. Hayatımda bunun dışında başka güzel şeyler oluyor sevinemiyorum arkadaşlarımla ilişkim bozulmak üzere. Maddi manevi çöktüm. Kendimi suçluyorum, vücudumdan iğreniyorum. Sürekli akıntımı takip ediyorum dışarıya çıktığımda bile ne kadar akıntım oldu acaba diye düşünüyorum. Kimseye de anlatamadım, anlattığım bir arkadaşımdan da beklediğim desteği göremedim. Kolposkopiye de yalnız gideceğim. Her şey anlamsızlaştı bir anda.
Sakın öyle düşünme çok üzüldüm. Zaten kimse bilmek zorunda değil, bizler güçlüyüz kendimiz hallederiz. Geçecek bir süreç, ama dediğin gibi maddi manevi yıpratıyor. Öldürmeyen güçlendirir öyle düşün olur mu

Çok kötü bir durum biliyorum anlıyorum da akıntı ile ne alakası var ki senin dininin kaçta
Benim hastaneye ilk gidişim mantar+gardnerella sebepliydi. İlk tedavi eden doktor fitil ve mantar ilaçları verdi gönderdi. Hem şikayetlerim varken hem de ilaçları kullanıp şikayetlerim bittikten sonra muayene etti ve gerek vajina gerek rahim ağzı gerek yumurtalıklar her şeyin yolunda olduğunu endişe etmemi gerektirecek bir durum olmadığını söyledi. Lakin benim 2. Muayeneden sonra akıntılarım yeniden başladı ben de hemen başka bir hekim buldum. Muayenesini yapar yapmaz mantarın bittiğini ancak enfeksiyonun devam ettiğini ayrıca rahim ağzında da küçük bir alanda lezyon bulunduğunu her şeyin öyle güllük gülistanlık olmadığını mutlaka Smear ve Hpv DNA bakılması gerektiğini söyledi. Daha sonra enfeksiyon tedavisine başladık akabinde Smear ve Hpv DNA alındı. Enfeksiyonum ciddi oranda geçti ancak akıntım bitmedi maalesef. Doktor dün kolposkopide enfeksiyonu gördü ve dirençli olduğunu söyledi biyopsi ve ecc alındı. İlave olarak yeni bir şey deniyoruz gardnerella için. Lezyonumun da çok yüzeysel küçük olduğunu çok yüksek ihtimalle cin 1 çıkacağını söyledi. Durum böyle.

Sakın öyle düşünme çok üzüldüm. Zaten kimse bilmek zorunda değil, bizler güçlüyüz kendimiz hallederiz. Geçecek bir süreç, ama dediğin gibi maddi manevi yıpratıyor. Öldürmeyen güçlendirir öyle düşün olur mu
Çok teşekkür ederim. Ne kadar naziksiniz 🌻 Kız kardeşimle paylaştım durumu daha önce üzülür diye anlatamamıştım. Çok destek oldu bana kolposkopiye de birlikte gittik, rahatladım. Doktor da kolposkopide çok ciddi bir durum gözlemediğini yüksek ihtimalle CIN1 çıkacağını, biyopsi ile bile sorunlu alanın kalktığını ve takiplik bir durum olabileceğini söyledi. Belki küçük bir ihtimal CIN2 lezyonu görür patolog onu da hallederiz dedi. Rahatladım haliyle inşallah her şey iyi çıkar ve kendime bakmayla geçer sadece 💖🙏 Beni muayene eden ilk hekime kızgınım sadece. Ben akıntıyı ciddiye almayabilirdim, fizyolojik akıntı deyip geçebilirdim ve durum belki de farkedilmeden daha kötü olurdu. Üstelik o hastanede özel sağlık sigortamı kullanabilme durumum vardı bu kadar masrafa girmeyebilirdim. Şimdi işimden ayrıldım yeni bir işe başlayacağım haliyle özel sigortam şu an yok. Hadi lezyonu görmedin 29 yaşındaki genç bir kadından Smear almayı akıl etmesi gerekirmiş mutlaka. Biz bile bilmiyoruz ben yeni öğrendim mesela. Ne kadar üzücü.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Ne kadar naziksiniz 🌻 Kız kardeşimle paylaştım durumu daha önce üzülür diye anlatamamıştım. Çok destek oldu bana kolposkopiye de birlikte gittik, rahatladım. Doktor da kolposkopide çok ciddi bir durum gözlemediğini yüksek ihtimalle CIN1 çıkacağını, biyopsi ile bile sorunlu alanın kalktığını ve takiplik bir durum olabileceğini söyledi. Belki küçük bir ihtimal CIN2 lezyonu görür patolog onu da hallederiz dedi. Rahatladım haliyle inşallah her şey iyi çıkar ve kendime bakmayla geçer sadece 💖🙏 Beni muayene eden ilk hekime kızgınım sadece. Ben akıntıyı ciddiye almayabilirdim, fizyolojik akıntı deyip geçebilirdim ve durum belki de farkedilmeden daha kötü olurdu. Üstelik o hastanede özel sağlık sigortamı kullanabilme durumum vardı bu kadar masrafa girmeyebilirdim. Şimdi işimden ayrıldım yeni bir işe başlayacağım haliyle özel sigortam şu an yok. Hadi lezyonu görmedin 29 yaşındaki genç bir kadından Smear almayı akıl etmesi gerekirmiş mutlaka. Biz bile bilmiyoruz ben yeni öğrendim mesela. Ne kadar üzücü.
Harika haber çok sevindim ya

Çok teşekkür ederim. Ne kadar naziksiniz 🌻 Kız kardeşimle paylaştım durumu daha önce üzülür diye anlatamamıştım. Çok destek oldu bana kolposkopiye de birlikte gittik, rahatladım. Doktor da kolposkopide çok ciddi bir durum gözlemediğini yüksek ihtimalle CIN1 çıkacağını, biyopsi ile bile sorunlu alanın kalktığını ve takiplik bir durum olabileceğini söyledi. Belki küçük bir ihtimal CIN2 lezyonu görür patolog onu da hallederiz dedi. Rahatladım haliyle inşallah her şey iyi çıkar ve kendime bakmayla geçer sadece 💖🙏 Beni muayene eden ilk hekime kızgınım sadece. Ben akıntıyı ciddiye almayabilirdim, fizyolojik akıntı deyip geçebilirdim ve durum belki de farkedilmeden daha kötü olurdu. Üstelik o hastanede özel sağlık sigortamı kullanabilme durumum vardı bu kadar masrafa girmeyebilirdim. Şimdi işimden ayrıldım yeni bir işe başlayacağım haliyle özel sigortam şu an yok. Hadi lezyonu görmedin 29 yaşındaki genç bir kadından Smear almayı akıl etmesi gerekirmiş mutlaka. Biz bile bilmiyoruz ben yeni öğrendim mesela. Ne kadar üzüc
Öncelikle rica ederim ne demek... İÇimden geçenleri yazdım.
2.siBir kardeşin olması harika.. Ben tek çocuğum:)
3.sü çok haklısın.. Doktorlar çok ilgisiz... titiz değiller.. genceciksin, herşeye bakması lazım.. Aynı benim durumum gibi.. Mantar ve nefeksiyon dedi yoılladı, ama bunları ne tetikledi diy araştırmadı bile.
Ama hakkını yemiyeyim smear almıştı.
Ama hpv sonrası yani 6 ay sonrası alınan smearım de temiz çıktı. (bu arada 1 yüksek ve 2 orta riskli var bende) Demekki 1 sene içinde bir sıkıntı yapmıyor, daha uzun süre geçmesi lazım lezyon oluşumu için. Haberim olmasa belki de 5-10 sene sonra kanser olacaktım.. Şanslıyım sanırsam.. Bence sende şanslısın.. Bundan sonrasında ACHH / omega3/ D vitamini / B12 / B9 içicez.. ve negatife dönmesini bekleyeceğiz :)
Bu arada kolposkopide birşey yokmuş değil mi.. Sadece boyayıp kamera ile bakıyor..

Son düzenleme:
3.sü çok haklısın.. Doktorlar çok ilgisiz... titiz değiller.. genceciksin, herşeye bakması lazım.. Aynı benim durumum gibi.. Mantar ve nefeksiyon dedi yoılladı, ama bunları ne tetikledi diy araştırmadı bile.
Ama hpv sonrası yani 6 ay sonrası alınan smearım de temiz çıktı. (bu arada 1 yüksek ve 2 orta riskli var bende) Demekki 1 sene içinde bir sıkıntı yapmıyor, daha uzun süre geçmesi lazım lezyon oluşumu için. Haberim olmasa belki de 5-10 sene sonra kanser olacaktım.. Şanslıyım sanırsam.. Bence sende şanslısın.. Bundan sonrasında ACHH / omega3/ D vitamini / B12 / B9 içicez.. ve negatife dönmesini bekleyeceğiz :)
Bu arada kolposkopide birşey yokmuş değil mi.. Sadece boyayıp kamera

Bu arada kolposkopide birşey yokmuş değil mi.. Sadece boyayıp kamera ile bakıyor..
Çok zor ve yorucu bir süreç gerçekten. Ne zaman desteğe ihtiyacınız olursa ben sizi dinlerim, kimseyle konuşamamak çok yorucu oluyor.
Benim Hpv tipleme testimde testin taradığı türlerden birine saptanamadı. Doktor ya virüs yükü düşük ya da testte olmayan tiplerden biri değil dedi. Lezyon oluşmuş ama yüzeysel, küçük bir lezyon olduğunu leepe yüksek ihtimalle ihtiyaç duymayacağımızı söyledi. Kolposkopi sonucum çıkmadı henüz ecc ve biyopsi yapıldı. Bayramdan sonra çıkarmış ama inanmak istedim hekime 😀 Hala korkuyorum tabi biraz. İlk bakan hekimi de çalıştığı hastaneye bildirdim. Bakalım

Kızlar selam ..
sırf bu konu için üye oldum
Hpv 11 31 41 82 pozitif ve cin 1 çıktım. 3 ay oldu teşhis olalı kolposkopi olmadım çünkü sonuçtan korkuyorum yalvarıyorum biri bana yardım etsin anksiyetem son noktada 2. Doz aşımı oldum gardasil 9 u pappex ahcc içiyorum 2. Kutumu kızlar sürekli kendimi kanser sanıp ağlıyorum gündelik hayatımı sürdüremez oldum ne olur bana yardım edin Allah aşkına ..
Merhaba öncelikle geçmiş olsun korkma erken teşhis ve kanser olmuşsun gözüyle bakma bu durumda önemli olan kendi moralini güçlü tutman ayrıca yine de kolposkopi olmayı öneririm
ben de geçen zamana kadar pozitif ve cın 1 dim bu süreçte Colpofix ve ahcc gibi oral takviyeler kullandım ve sağlıklı beslenmeye devam ettim sigara içiyorsan olabildiğince azaltmanı öneririm ve asla tedirgin olma şu an bak korktuğum yerden çok daha iyi yerdeyim sen de asla panik yapıp korkuya kapılma

Merhaba öncelikle geçmiş olsun korkma erken teşhis ve kanser olmuşsun gözüyle bakma bu durumda önemli olan kendi moralini güçlü tutman yine de kolposkopi olmayı öneririm
ben de geçen zamana kadar pozitif ve cın 1 dim bu süreçte Colpofix ve ahcc gibi oral takviyeler kullandım ve sağlıklı beslenmeye devam ettim sigara içiyorsan olabildiğince azaltmanı öneririm ve asla tedirgin olma şu an bak korktuğum yerden çok daha iyi yerdeyim sen de asla panik yapıp korkuya kapılma
İyileştin mi canım peki çok teşekkür ederim

İyileştin mi canım peki çok teşekkür ederim
Şu an 3.5 ay sonucunda negatif geldi ama doktorum bu olayın tekrarlamaması için 1 ay daha Colpofix ve ahcc devam etmem gerektiğini söyledi ve hala düzenli beslenme ve hayat şarlatına devam ediyorum
Ve en önemlisi de moralini yüksek tutuyorsun ve umutsuzluğa kapılma ayrıca hemen de tedavine başlamını öneririm

Şu an 3.5 ay sonucunda negatif geldi ama doktorum bu olayın tekrarlamaması için 1 ay daha Colpofix ve ahcc devam etmem gerektiğini söyledi ve hala düzenli beslenme ve hayat şarlatına devam ediyorum
Ve en önemlisi de moralini yüksek tutuyorsun ve umutsuzluğa kapılma ayrıca hemen de tedavine başlamını öneririm
Ben 3.kutu ahcc başladım 3 aydır tedavi oluyorum 2 doz aşı oldum colpofix nedir onu bilmem cin 1 negatif olmuş mu sende ayy ne güzel

Ben 3.kutu ahcc başladım 3 aydır tedavi oluyorum 2 doz aşı oldum colpofix nedir onu bilmem cin 1 negatif olmuş mu sende ayy ne güzel
Ben bu süreçte çok tedirgin oldum ne kullansam ne yapsam ve gerçekten soru işaretleri ile doluydu
Colpofix de vajina içerisine uygulan bir ürün ben de ilk defa doktorumla duydum ve baya bunu da araştırdım yurt dışında baya kullanan kişileri gördüm ve başarıları yüksek olduğunu okudum bunun yanında bağışıklık sistemimi de güçlendirmeyi çalıştım başladım ve en önemlisi moral ve sonuç negatif geldi şükür

Ben bu süreçte çok tedirgin oldum ne kullansam ne yapsam ve gerçekten soru işaretleri ile doluydu
Colpofix de vajina içerisine uygulan bir ürün ben de ilk defa doktorumla duydum ve baya bunu da araştırdım yurt dışında baya kullanan kişileri gördüm ve başarıları yüksek olduğunu okudum bunun yanında bağışıklık sistemimi de güçlendirmeyi çalıştım başladım ve en önemlisi moral ve sonuç negatif geldi şükür
Hemde 6 ay beklemediniz öyle mi defalgyn hibi bişey sanırım o

Kızlar merhaba 9 ay önce benimde başımdan lazerle yakma operasyonu geçti özel bir hastanede yaptırdım. Dün kontrol amaçlı kadın doğum doktoruna gittim sanki var gibi de yok gibi de dedi tam giriş kısmında bugün gidip tekrar test yaptıracağım
Bu arada tip 6 11 çıkmıştı kazerle yakıldıktan sonra takviyeler kullandım şimdi çok korkuyorum tekrar yenilemiş midir yenilese yayılmaz mıydı öncekinde çok yayılım vardı.
Bir de bu süreçte erkek arkadaşımla 2 defa birlikteliğimiz oldu ona da söyledim bu durumu erkeklerde de takviyler ve aşı ile bulaş riskini azaltabilir miyiz ?🥺 Yardımcı olursanız çok sevinirim

Cin 2 ile konizasyon oldum, sonuç cin 3 çıktı. Ve şimdi temizim. Hpv yok soruları alabilirim müsait oldukça cevaplarım ama korkmayın boşa korkmak

Back
X