Alakasız birine benzetilmek

Doğru ilk dediginiz şey huzursuz etmişti beni de.sorduguma bile pişmanım şuan

neden sordunuz ki gereksiz birşey yaptığınız insanlara saçma sapan yorum yapma fırsatı doğurmuşsunuz
Evet işte kızıyorum kendime bu yüzden ama onların dediğinin bir önemi yoktu benim için ne dersem evet diyeceklerdi çünkü biliyorum sorgulatan ısrarla aynisisin diye bir anda bir fotoğraf çıkarılması olmuştu teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğin için

Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin inan

senin de memen benden bile büyük falan de dkjnfsjenf takılacak bir şey değil bu ohooo

Ahh joeyy çok severim ya evet orası öyle ama bi süre sonra lan cidden mi öyleyim yok ama değilim de diyip kafayı yediriyordu.guldurdun teşekkür ederim shnsjabdjsn
bana lisede sınıfta gıcık olduğum bi kız 1 defa kendi aklınca hakaret etmek için herkesin içinde böyle bir benzetme yaptı ama kasıtlı kötü bi benzetmeydi , senin gözünün biiiip (burası argo) diye bir tepki verdim gülerek , bi de benden kısaydı allahın güdüğü demiştim sonra da kalakaldı bir daha ağzını açamadı herkes ona gülünce fgsrgsg

Ben de yuvarlak yüzlüyüm alınsam mı şimdi
Emin olun yuvarlak yüzlü olma değil keşke fotoğrafı koyabilsem hak vereceğinize o kadar eminimki fotoğrafta yüz yamuktu haksvdkahd yoksa herkes yuvarlak yüzlü. Anlatmak istediğimin yüz yapımızın çok farklı olduğuydu ben de uzunumdur keloglandaki uzun gibi yoksa

O kız benim falan djanbdjand ağzına sağlık

Siz kendinize güvendiğiniz sürece başkalarını ciddiye almayın

Fotoğraf eklesene adamı merak ettim

Okullar yeniden açılana kadar KK'ya girmemeyi düşünüyorum bazen

Konu sahibi ders diyrosun hoca diyorsun sınıf diyorsun...bu olay olalı olmuş en az bir ay. Hala kafanda o günü mü kuruyorsun cidden?

Boşver o zaman zaten bilerek yaomislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…