- 26 Mart 2020
- 25
- 7
- 1
- Konu Sahibi Meraktannn123
-
Bunun konusunu buraya actigina gore kendini cok seviyor ve begeniyorsun belli..
[/QUOThayır tabiki de Ama huzursuz hissettirdi paylaşmak istedim sadece yanlış anlaşılmak istemem
keşke kalsaBen zamaninda Marilyn manson'a benzetildim. Sanirim seninki devede kulak bunun yaninda. Umrumda miydi hayir sadece kendini iyi hissedesin diye geçmişi delmis bulundum.
Ya haklisin da anlık huzursuz oldum tesekkur ederim cevabın icinKendine gerçekten güvenen insanlar böyle şeyleri takmaz diye düşünüyorum.Sen zaten biliyorsun benzemediğini belki şaka yaptılar belki gerçekten benzettiler ne önemi var?
ahahhah iyiymiş en doğrusu o aslında evetAhahhahha beni de lisede erkeğe benzetirlerdi, japon Çinli adamlarabende dalga geçerdim evet abim o benim tabi benzeyecez derdim
Beni gicik etmek icin yapmıştı. İstediğini vermedim ona:)keşke kalsateşekkür ederim oluyormuş demekki
Orası da var bir de evet: )Bır kadını bir erkege benzetmek buyuk terbiyesizlik.
neden sordunuz ki gereksiz birşey yaptığınız insanlara saçma sapan yorum yapma fırsatı doğurmuşsunuzo an benzeten çocukla birlikte sınıftaki diğer tüm herkese sorduğumuzda direk evet dediler pek takmadım çünkü hepsi koyun sürüsü gibidir genelde.asil beni üzen bir başka çok güvendiğim bir hocamın evet çok benziyorsun demesi.ne diyeceğimi bilemedim
Ya evet o yüzden sinirlendim aslında nasıl böyle bir şeye takabilirim ya diye normalde rahat bir insanımdır zayıf bir anıma geldi demek ki çok haklısınNiye huzursuz hissediyosun ki gul gec hayat boyle seyleri takmak icin fazla kisa
Keske boyle bi derdim olsaydi cok isterdim suan..
Bu arada benziyordum o zamanlarYa haklisin da anlık huzursuz oldum tesekkur ederim cevabın icin
ahahhah iyiymiş en doğrusu o aslında evet
Ahahaha haklısın ne diyim çok basit bir şeyeLütfen yaşım 12 de ..
Severim ya micheal jacksoniErgenlik döneminde bir hevesle perma yaptırmıştım komşunun oğlu da gülerek Michael Jacksona benzetmişti beni. Gülüp geçmiştim siz de öyle yapın. Başkalarının ne dediğinin çok da bir önemi yok gerçekten düşünmeye değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?