Alakasız birine benzetilmek

Meraktannn123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
25
7
1
Arkadaşlar geçenlerde bir adama benzetildim ve adamın benimle hiçbir alakası yoktu karşımdaki ısrarla aynisisin deyince yanimdaki hocama sordum ve alakamizin bile olmadığını söyledi.cocuk fikrini dayatmaya devam etti.benzettigi adam yusyuvarlak yüzlü bir adamdı gözü küçük kaşları kalın kısa yani kısaca benim tam tersim.normalde kendimi gerçekten beğenirim olduğum halimle çok mutluyumdur birisi cirkin dese asla takmam ve genelde hep güzel eleştiriler alan bir kızımdır.ve asla benzemek istemedigim birine zorla benzetilince o an benzeten çocukla birlikte sınıftaki diğer tüm herkese sorduğumuzda direk evet dediler pek takmadım çünkü hepsi koyun sürüsü gibidir genelde.asil beni üzen bir başka çok güvendiğim bir hocamın evet çok benziyorsun demesi.ne diyeceğimi bilemedim eve gider gitmez bi o kadar kişiye -ki bunlar bana her konuda dürüst olan kişilerdir-sordum . Ilk başta dalga geçtiğimi sandılar sonra ciddi olduğumu görünce saçmalama dalga geçmişler seninle inandın mi cidden alakan yok dedi hepsi.ama dalga geçilmediğini çok ciddi bir şekilde anlamıştım ve şuan kafama çok takıldı neden bilmiyorum. Asla insanları fiziksel özelliklerine göre yargılamam zaten bu adamı araştırdığımda o fotoğraftan çok farklıydı ama ısrarla o korkunç fotoğrafa benzetildim.daha önce de birilerine benzetilmistim ve her ne kadar gördüğümde AA bu bana benziyor demeyeceğim insanlar olsalarda bir şekilde kaşı gözü ya da uzun yüz hatları bana benzeyen kişilerdi.Bu sefer olay oturmaya başladıkça canımı sıktı. Biliyorum düşünmeye değmez özellikle benzemedigimi bilmeme rağmen ama yine de elimde değil neden acaba diye.cunku hiçbir şekilde ilişki kuramadım ve kafama takıldı.boyle bir şey yaşayan var mı veya kafama takılmaması için ne yapmayalım sizce.Bu kadar okuduğunuz için teşekkür ederim gerçekten.

Kendine gerçekten güvenen insanlar böyle şeyleri takmaz diye düşünüyorum.Sen zaten biliyorsun benzemediğini belki şaka yaptılar belki gerçekten benzettiler ne önemi var?

Ahahhahha beni de lisede erkeğe benzetirlerdi, japon Çinli adamlara bende dalga geçerdim evet abim o benim tabi benzeyecez derdim

Niye huzursuz hissediyosun ki gul gec hayat boyle seyleri takmak icin fazla kisa

Keske boyle bi derdim olsaydi cok isterdim suan..

Kendine gerçekten güvenen insanlar böyle şeyleri takmaz diye düşünüyorum.Sen zaten biliyorsun benzemediğini belki şaka yaptılar belki gerçekten benzettiler ne önemi var?
Ya haklisin da anlık huzursuz oldum tesekkur ederim cevabın icin
Ahahhahha beni de lisede erkeğe benzetirlerdi, japon Çinli adamlara bende dalga geçerdim evet abim o benim tabi benzeyecez derdim
ahahhah iyiymiş en doğrusu o aslında evet

neden sordunuz ki gereksiz birşey yaptığınız insanlara saçma sapan yorum yapma fırsatı doğurmuşsunuz

Niye huzursuz hissediyosun ki gul gec hayat boyle seyleri takmak icin fazla kisa

Keske boyle bi derdim olsaydi cok isterdim suan..
Ya evet o yüzden sinirlendim aslında nasıl böyle bir şeye takabilirim ya diye normalde rahat bir insanımdır zayıf bir anıma geldi demek ki çok haklısın

Ergenlik döneminde bir hevesle perma yaptırmıştım komşunun oğlu da gülerek Michael Jacksona benzetmişti beni. Gülüp geçmiştim siz de öyle yapın. Başkalarının ne dediğinin çok da bir önemi yok gerçekten düşünmeye değmez.

Lütfen yaşım 12 de ..
Ahahaha haklısın ne diyim çok basit bir şeye Severim ya micheal jacksoni haklısınız evet düşünmeye değmez şuan bile gerek yokmuş yazmama bile dedim

Hayatınıza başkalarına göre yaşamaya böyle başlıyorsunuz işte. Bence çokta tın yani kimin neye benzettiği. Ben kendimi kimseye benzetmediğim gibi başkalarınıda aaa şuna benziyorsun demem.
Herkes birbirinin aynı olmayacak kadar mükemmel yaratılmışız der geçerim Sizde öyle yapın.

Beni de yağmur tanrısevsin mi ne ona benzetirler hiç de beğenmem kadını takmıyorum neticede ben o değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…