Alanımla İlgili Kafa Karışıklığı

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
4.169
8.831
358
İyi günler, Elektrik Mühendisliği öğrencisiyim. Elektrik Mühendisliği imza yetkisi için 3 ders almam gerekiyor. Şu an halihazırda dönem içinde 5 dersim var. Ve elektrik mühendisliği derslerini 3'e tamamlamam için gereken ders Power System Analysis 2. Birincisini almadım dersin, dersin hocası 1'in konularına çalışabileceksen alabilirsin diyor. Sizin bir bilginiz var mı bu konuda?

Dersin içeriğini bilmiyorum fakat teknik eğitim elektronik ve bilgisayar öğretmenliği mezunuyum hocanızın da dediği gibi bazı derslerin birini almadan ikincisini anlamak ve yapabilmek zor

Kendimi tam ifade edemedim sanırım. Elektrik Mühendisliği imza yetkisi için, 1. Bölümünü almadığım dersin 2. Bölümünü almam mantıklı mı? Eğer dersi vermezsem okul gelecek yıla uzayacak.

Dersin içeriğine baktın mı? PS 1 anlaşılır gibi mi kendi başına bakınca sence? Hoca da senin çalışma bağlı demiş. Yapabileceksen kendi başına neden olmasın.
Kendime pek güvenemiyorum, pek ayrıntılı bakmadım ama zor göründü. Gerçi 1'i verenler ne kadar hakim derse onu da bilmiyorum.

Kendime pek güvenemiyorum, pek ayrıntılı bakmadım ama zor göründü. Gerçi 1'i verenler ne kadar hakim derse onu da bilmiyorum.
Mezunlarla konuşma imkanın varsa sor bakalim nasıldır, zorlar mı, hocanın tavrı vs.
Şunu da saçma buluyorum birbirine bağlı derslerin ilkini almadan da ikincisini seçme şansını tanımalarını.

Mezunlarla konuşma imkanın varsa sor bakalim nasıldır, zorlar mı, hocanın tavrı vs.
Şunu da saçma buluyorum birbirine bağlı derslerin ilkini almadan da ikincisini seçme şansını tanımalarını.
Teşekkürler. Elektrik mühendisliği imza yetkisi için hocalar imkan tanıyabiliyor. Aslında bu dönem 1'i de açsalardı daha iyi olurdu.

Kendimi tam ifade edemedim sanırım. Elektrik Mühendisliği imza yetkisi için, 1. Bölümünü almadığım dersin 2. Bölümünü almam mantıklı mı? Eğer dersi vermezsem okul gelecek yıla uzayacak.

Mantıksız tabi kızım, bu bir müh. dersi içinde bolca hesaplama da var teknik ayrıntı da var birincisini bilmezsen ikincisini nasıl yapıcaksın😷 okul da uzayacaksa hiç hiç riske girme.

Sen de başka şey yaparsın, mikrodalga yap, radar yap, PE almadıysan yapmazsın olur biter başka alanda uzmanlaşırsın. Sen memur olmicaksın ki, mühendis olcaksın boşver imzayı mimzayı gençken mesleğini yap.
Teşekkürler. İşyerleri bu belgeyi istiyorlarmış, bu yüzden alayım diyordum ama dersi de zor geçerim gibi. Konulara bakınca zor geldi.

Teşekkürler. İşyerleri bu belgeyi istiyorlarmış, bu yüzden alayım diyordum ama dersi de zor geçerim gibi. Konulara bakınca zor geldi.

Valla panpa sen bilirsin tabi ama 1.dersi alanlar da gelir o zaman curve altında kalırsın şaka şaka kalmazsın ama geçicem diye zorlanırsın strese girersin. Sana kalmış, riske girerim dersen gir ama ben girmezdim

Back
X