- 2 Temmuz 2013
- 4.170
- 8.832
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Hocaya inanmadım değil ki. Ders hakkında bilgisi olanlar varsa fikrini merak ettim. Hoca calisabileceksen al dedi, inanmayacak bir şey yok ki bunda.hoca cevabını vermiş zaten.
koskoca hocaya inanmayıp buraya konu açmak...
Kendime pek güvenemiyorum, pek ayrıntılı bakmadım ama zor göründü. Gerçi 1'i verenler ne kadar hakim derse onu da bilmiyorum.Dersin içeriğine baktın mı? PS 1 anlaşılır gibi mi kendi başına bakınca sence? Hoca da senin çalışma bağlı demiş. Yapabileceksen kendi başına neden olmasın.
Mezunlarla konuşma imkanın varsa sor bakalim nasıldır, zorlar mı, hocanın tavrı vs.Kendime pek güvenemiyorum, pek ayrıntılı bakmadım ama zor göründü. Gerçi 1'i verenler ne kadar hakim derse onu da bilmiyorum.
Teşekkürler. Elektrik mühendisliği imza yetkisi için hocalar imkan tanıyabiliyor. Aslında bu dönem 1'i de açsalardı daha iyi olurdu.Mezunlarla konuşma imkanın varsa sor bakalim nasıldır, zorlar mı, hocanın tavrı vs.
Şunu da saçma buluyorum birbirine bağlı derslerin ilkini almadan da ikincisini seçme şansını tanımalarını.
Kendimi tam ifade edemedim sanırım. Elektrik Mühendisliği imza yetkisi için, 1. Bölümünü almadığım dersin 2. Bölümünü almam mantıklı mı? Eğer dersi vermezsem okul gelecek yıla uzayacak.
İmza yetkisi kafamı karıştırıyor, yoksa hiç düşünmemMantıksız tabi kızım, bu bir müh. dersi içinde bolca hesaplama da var teknik ayrıntı da var birincisini bilmezsen ikincisini nasıl yapıcaksınokul da uzayacaksa hiç hiç riske girme.
İmza yetkisi kafamı karıştırıyor, yoksa hiç düşünmem
Teşekkürler. İşyerleri bu belgeyi istiyorlarmış, bu yüzden alayım diyordum ama dersi de zor geçerim gibi. Konulara bakınca zor geldi.Sen de başka şey yaparsın, mikrodalga yap, radar yap, PE almadıysan yapmazsın olur biter başka alanda uzmanlaşırsın. Sen memur olmicaksın ki, mühendis olcaksın boşver imzayı mimzayı gençken mesleğini yap.
Teşekkürler. İşyerleri bu belgeyi istiyorlarmış, bu yüzden alayım diyordum ama dersi de zor geçerim gibi. Konulara bakınca zor geldi.
Çok teşekkür ederim, bu arada dersi 8 kisi almış sadeceValla panpa sen bilirsin tabi ama 1.dersi alanlar da gelir o zaman curve altında kalırsın şaka şaka kalmazsın ama geçicem diye zorlanırsın strese girersin. Sana kalmış, riske girerim dersen gir ama ben girmezdim
Çok teşekkür ederim, bu arada dersi 8 kisi almış sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?