Alay Konusu Olmayacağım !

Luhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
26
17
88
35
İstanbul
Merhaba günlük ,

Serüvenimi kısaca özetliyorum.
14 yaşındayken gayet 58-59 kilo 1,62 cm civarındaydım. Kısacası zayıf bir insan olarak hayatımı sürdüyordum. Yaz tatilinde yani 3 ay boyunca memlekette kaldık. Hayatımda ikinci kez gidişimdi. Ne telefon çekiyor , ne net var ne bir bakkal ne bir şey. Berbat biryer bana göre. O yüzden orada hiç hareket edemedim. Ve ramazan boyunca günde 3-4 bardak kolu içtim ama hergün. İftarda sahurda hep kola içtim. İstanbula döndüğümde sonuç 10 kilo almam oldu. Şişman bir kıza dönüştüm adeta. En son 73 kiloda kaldım. Sevdiğim çocuk bile ne kadar kilo almış dedi benim için. Günden güne kahroldum. Okul açılmadan bir ay önce spor salonuna başladım. 73 kiloyu nihayet 69 yapabildim. Şuan 68 kiloyum.Fakat hala kilom var. Ayrıca benim gibi kilolu olan bir arkadaşım 15 kilo verdi. Şuan alay konusu benim. Herkes zayıflamış fakat ben kala kaldım. Üstelik sevdiğim çocukda boş durmuyor. Zayıflamam benim elimde. Bugün elma diyetine başladım. Ve şuan 16 yaşındayım.

Sabah / domates peynir salatalık yedim ve yeşil çay içtim.
Ara ara acıkınca elma yiyorum. Şuana kadar 3 tane yedim ve yeşil çay içtim tekrar. Birazdan bir tane daha içeceğim.

Kilom orantılı aslında . Üstüm ince , altta sadece bacaklar kalın o kadar. Ama abartılacak kadar kalın değil. Ama ben ince olsun istiyorum , şort giymek istiyorum.

Aslında bana yardımcı olacak birine muhtacım diyebilirim. Yada yarış içerisinde olabilecek. Artık alay konusu olmak istemiyorum. Gördüklerinde '' OHA SEN NE KADAR ZAYIFLAMIŞSIN'' desinler istiyorum. O kadar. Psikolojim bozuldu. Okula gitmeye utanıyorum yada dışarı çıkmaya. Tenefüslerde sıramdan kalkamıyorum ve arkadaşlarım dalga geçiyor. Ne giysem olmuyor. Delirmek üzereyim. En sonunda kendime zarar vereceğim ondan korkuyorum.

Bundan sonra yaptığım spor yediğim şeyleri burada yazacağım. ZAYIFLAYACAĞIM. ALAY KONUSU OLMAYACAĞIM.

Back