Bir gölge var görünüyor ama kan vermeden bir yorum yapmak mümkün değilMerhabalar sabah ilk idrarımla albi kaset test yaptım ilk dakikalarda çok silik ama gözle görülür çizgi çıktı, dünde test yapmıştım ama çizgi zar zor gözüküyordu. Toplam dünden beri 4 test yaptım kafayı yemek üzereyim, dünkiler çok silikken bugün sabah ilk idrarla yaptığım direk gözüküyordu. Yardımcı olurmusunuz lütfen
Bir gölge var görünüyor ama kan vermeden bir yorum yapmak mümkün değil4 gün gecikmeyle daha belirgin olması gerekirdi ama belki geç döllenme olmuş
Kan vermeye korkar oldum ama bu sefer içimde garip bir umut var ilk defa reglim gecikiyorBir gölge var görünüyor ama kan vermeden bir yorum yapmak mümkün değil4 gün gecikmeyle daha belirgin olması gerekirdi ama belki geç döllenme olmuş olabilir
Tabili olabilir neden olmasın test negatif değil kiKan vermeye korkar oldum ama bu sefer içimde garip bir umut var ilk defa reglim gecikiyorbirde kendi ablamda bu durumu yaşamıştı kanda çıkmasına rağmen hiçbir şekilde net bir çizgi görmemişti idrar testinde oyüzden acaba olabilir mi diyorum
Mutlaka haber vericem olumluda olsa olumsuzda çok teşekkür ederimTabili olabilir neden olmasın test negatif değil kibence hiç korkma böyle beklemek daha zor bana da haber ver güzel haberlerini bekliyorum
MerhabalarTabili olabilir neden olmasın test negatif değil kibence hiç korkma böyle beklemek daha zor bana da haber ver güzel haberlerini bekliyorum
Regl olmadıkça ümit olabilir bence belki de geç döllenme oldu çünkü bu durum çok nadir de olsa görülebilir benim arkadaşımın da yeri pozitif kanı negatifti 9 gün sonra kanda 140la öğrendik doktor geç döllenmede böyle olabiliyor demişti , ümit vermek istemem tabiki ama sen olmazsan yine bir kan verMerhabalarTekrar ilk idrarla test yaptım yine ikinci çizgiyi görüp kan verdim fakat kan negatif çıktı işin komik tarafı hala regl olamadım ilk defa bu kadar gecikiyorum dr hormonda bakmış ama hiçbir sorun yok gerçekten çok yoruldum bu konuda
Bekliyip görücez çok teşekkür ederimRegl olmadıkça ümit olabilir bence belki de geç döllenme oldu çünkü bu durum çok nadir de olsa görülebilir benim arkadaşımın da yeri pozitif kanı negatifti 9 gün sonra kanda 140la öğrendik doktor geç döllenmede böyle olabiliyor demişti , ümit vermek istemem tabiki ama sen olmazsan yine bir kan ver
Rica ederim her şey gönlünce olsun birtanemBekliyip görücez çok teşekkür ederim
silikten kastın yukardakı uyenınkı gıbı grı ıse o testın kendı serıdı olabılır. paylasırsan bakalım hep beraber.kızlar benimde bugün testlerim silik çizgi çıktı. daha önce set halinde aldığım testler 3 ayrı markayla. Yanlış olma ihtimali var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?