Canım adet oldun muBencede bekleyeyim o zaman kaldi 3gun zaten
Yok canim olmadim 2 gun gectiCanım adet oldun mu
Geçen ay nasıl oldu oldun dimiYok canim olmadim 2 gun gecti
Ben simdi fark ettim gecen ayi sordugunu evet gecen ay tam gunumde adet oldum bu ayda 5 martti adetim daha olmadim ins hamileyimdir test aldim da yapamiyorumGeçen ay nasıl oldu oldun dimi
Anladım canım biraz daha bekleBen simdi fark ettim gecen ayi sordugunu evet gecen ay tam gunumde adet oldum bu ayda 5 martti adetim daha olmadim ins hamileyimdir test aldim da yapamiyorum
Bakalim hayirlisiAnladım canım biraz daha bekle
Benim adete beş gün var yine de orda çizgi görünüyor kafamı karıştıran 1-2saat sonra ikinci çizginin çıkmasıbence albi piyasadaki en kötü test
hassasiyet sıfır
Benim adete beş gün var yine de orda çizgi görünüyor kafamı karıştıran 1-2saat sonra ikinci çizginin çıkması( sence nedir sonuç ?? (
canım şöyle söyleyeyim bende geç çıkan çizgide hamileydim
umursuzca teste bakıyorum en az 10 dk sonra diyorum ki bişey yok ama atmaya da kıyamıyorum sonra bakıyorum çizgi geliyor testini bi atsana bana
Yarın kan testi yaptıracağım meraktan duramıyorum. Sende de geç mi çıkmıştı çizgi?nur topu gibi net bir çizgin var canım hayırlı olsunn :)
Yarın kan testi yaptıracağım meraktan duramıyorum. Sende de geç mi çıkmıştı çizgi?
Bebeğim varsa da yoksa da Allahım sana da en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Sence bu silik haliyle düşünürsek yarın kanda yaklaşık kaç çıkar değerim?evet canım ama malesef ben düşük yaptım Rabbim sağlıkla kavuştursun seni meleğine
Bebeğim varsa da yoksa da Allahım sana da en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Sence bu silik haliyle düşünürsek yarın kanda yaklaşık kaç çıkar değerim?
Acaba acele mi ediyorum erken mi diye endişe etmiştim sayende Biraz stresim azaldı canım çok sağ ol teşekkür ederimcanım sağolasın amin
bende adete bir hafta kala silik çizgi çıkmıştı hatta 28 i adet olmam gerekiyordu 20 sinde bu çizgiden gördüm
ertesi gün kanda 35.7 idi sanırım öyle hatırlıyorum canım
Acaba acele mi ediyorum erken mi diye endişe etmiştim sayende Biraz stresim azaldı canım çok sağ ol teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?