Albi gebelik testi..

Kızlar benim albi test yorumlar mısınız adete beş gün var ilk önce bembeyazdı bir iki saat sonra bu hali aldı. Umarım yanlış değildir (

Eklentiler

• 5945BD9E-AD11-4A32-83F4-BD6E4C33CFA7.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 3.918
bence albi piyasadaki en kötü test
hassasiyet sıfır

bence albi piyasadaki en kötü test
hassasiyet sıfır
Benim adete beş gün var yine de orda çizgi görünüyor kafamı karıştıran 1-2saat sonra ikinci çizginin çıkması ( sence nedir sonuç ?? (

Benim adete beş gün var yine de orda çizgi görünüyor kafamı karıştıran 1-2saat sonra ikinci çizginin çıkması ( sence nedir sonuç ?? (

canım şöyle söyleyeyim bende geç çıkan çizgide hamileydim
umursuzca teste bakıyorum en az 10 dk sonra diyorum ki bişey yok ama atmaya da kıyamıyorum sonra bakıyorum çizgi geliyor testini bi atsana bana

canım şöyle söyleyeyim bende geç çıkan çizgide hamileydim
umursuzca teste bakıyorum en az 10 dk sonra diyorum ki bişey yok ama atmaya da kıyamıyorum sonra bakıyorum çizgi geliyor testini bi atsana bana

Eklentiler

• 1733FC0F-69A4-4120-9CC8-350D6EDF128E.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 2.708

nur topu gibi net bir çizgin var canım hayırlı olsunn :)

Yarın kan testi yaptıracağım meraktan duramıyorum. Sende de geç mi çıkmıştı çizgi?

evet canım ama malesef ben düşük yaptım Rabbim sağlıkla kavuştursun seni meleğine

evet canım ama malesef ben düşük yaptım Rabbim sağlıkla kavuştursun seni meleğine
Bebeğim varsa da yoksa da Allahım sana da en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Sence bu silik haliyle düşünürsek yarın kanda yaklaşık kaç çıkar değerim?

Bebeğim varsa da yoksa da Allahım sana da en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Sence bu silik haliyle düşünürsek yarın kanda yaklaşık kaç çıkar değerim?

canım sağolasın amin
bende adete bir hafta kala silik çizgi çıkmıştı hatta 28 i adet olmam gerekiyordu 20 sinde bu çizgiden gördüm
ertesi gün kanda 35.7 idi sanırım öyle hatırlıyorum canım

canım sağolasın amin
bende adete bir hafta kala silik çizgi çıkmıştı hatta 28 i adet olmam gerekiyordu 20 sinde bu çizgiden gördüm
ertesi gün kanda 35.7 idi sanırım öyle hatırlıyorum canım
Acaba acele mi ediyorum erken mi diye endişe etmiştim sayende Biraz stresim azaldı canım çok sağ ol teşekkür ederim

Acaba acele mi ediyorum erken mi diye endişe etmiştim sayende Biraz stresim azaldı canım çok sağ ol teşekkür ederim

rica ederim canım
idrar testinde çıktıysa kanda kesin çıkar
idrar testleri sanırım 20mg geçince tespit edebiliyor kanda da 20 nin üzeri çıkar mutlaka
tek kafama takılan dediğim gibi şu aptal test albi
kan verince rahatlarsın canım

Ben de adet günümde albi test aldım yarim saat icinde hafif silik çizgi cıktı nasil heyecanlandığımı mutlu oldugumu anlatamam fakat gel gör ki akşama regl oldum ve dolayisiyla cok üzüldüm . Bence de bu teste güvenilmez sakın almayın insanların duygularıyla oynuyolar resmen

Kzlar adete bir hafta kala elle muane edince gebe olup olmadığını anlaşılırmis bu koni hakkında bilgisi olan deneyen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…