- 2 Şubat 2021
- 23
- 6
- 36
- 33
- Konu Sahibi Nazendem56
-
Canım bilemedim ama kuruma gibi de duruyor yakinlastirinca içi boş beyaz gibi görünüyor. Sabah ilk idrarla yine dene istersen. İnşallah gönlünden geçen seninle olurMerhaba arkadaşlar. Yumurtlamadan 7-8 gün sonra Albi test aldım. Biliyorum erkenfakat hemen çok silik çizgi çıktı sonra daha gözle görülür oldu. Derken sabah ilk işim erken gebelik testine 50 TL yi basıp heyecanla beklemek oldu ama negatif. Tabi ışığa tut eğ bük galiba onun kendi çizgisi her türlü çıkıyor. Kullanan ve bu durumu yaşayan var mi
Canim aslında ben de kuruma derdim de hemen hafif bir çizgi çıktı sonra böyle daha koyu olunca acaba dedim. Başımızın belası erken gebelik testi var işte onda böyle olunca insan sinirleniyor artık. Rabbim isteyen herkese hayırlı mübarek evlatlar nasip etsin aminCanım bilemedim ama kuruma gibi de duruyor yakinlastirinca içi boş beyaz gibi görünüyor. Sabah ilk idrarla yine dene istersen. İnşallah gönlünden geçen seninle olur
Amin inşallah canımCanim aslında ben de kuruma derdim de hemen hafif bir çizgi çıktı sonra böyle daha koyu olunca acaba dedim. Başımızın belası erken gebelik testi var işte onda böyle olunca insan sinirleniyor artık. Rabbim isteyen herkese hayırlı mübarek evlatlar nasip etsin amin
Merhaba. Bsey sormak istiyorum. Yarın adet günüm. Bugün erken gebelik testi yaptım ama ilk idrar değildi. Negatif çıktı. İlk idrar olmadığı için olabilir miAmin inşallah canım
Malesef negatif canım en yakın zamanda nasip olur inşallahBende şmdi yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok isteyip beklemek çok zor
Yok idrarda varsa zaten silik de olsa görünür adete bir gün kaldıysa belirgin bir çizgi çıkardıMerhaba. Bsey sormak istiyorum. Yarın adet günüm. Bugün erken gebelik testi yaptım ama ilk idrar değildi. Negatif çıktı. İlk idrar olmadığı için olabilir mi
Bu ay da kaldı o zaman…. Çok teşekkür ederim ….Yok idrarda varsa zaten silik de olsa görünür adete bir gün kaldıysa belirgin bir çizgi çıkardı
Bak bu benim adete 4 gun kala olan testimMalesef negatif canım en yakın zamanda nasip olur inşallah
Yumurtlama testlerini kullanın o günleri değerlendirin. Yumurtlama olana kadar 3 gün de bir ilişki, yumurtla olunca o gün ve arkasındaki iki günü değerlendirinBu ay da kaldı o zaman…. Çok teşekkür ederim ….
Aminn. Çizgi görünmüyor ama Allah görmeyi nasip etsinBende şmdi yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok isteyip beklemek çok zor
Markasi ne bu testin canım. Bir de ilk idrar mıBak bu benim adete 4 gun kala olan testim
Yok gün içinde yapmıştım canım biri baby time diğeri freely di markası. Ve o gün 16 çıkmıştı bhcgMarkasi ne bu testin canım. Bir de ilk idrar mı
Canim bende kullanmıştım aynısını bende yaşadım negatif çıktı erken gebelik ve kanda şuan adetim o teste pek guvenmeMerhaba arkadaşlar. Yumurtlamadan 7-8 gün sonra Albi test aldım. Biliyorum erkenfakat hemen çok silik çizgi çıktı sonra daha gözle görülür oldu. Derken sabah ilk işim erken gebelik testine 50 TL yi basıp heyecanla beklemek oldu ama negatif. Tabi ışığa tut eğ bük galiba onun kendi çizgisi her türlü çıkıyor. Kullanan ve bu durumu yaşayan var mi
Benim ikisi de böyle çıktı. Eğer negatifse tövbe bir daha almayacağım inşallah. Bence bizi bu testler mahvetti. Ay içinde bir ton para teste gidiyor arkadaş nedir bu çıkmazCanim bende kullanmıştım aynısını bende yaşadım negatif çıktı erken gebelik ve kanda şuan adetim o teste pek guvenme
Bu yaşadığın mutluluk daim olsun. O çift çizgi ihtimali bile güzel gelirken direk görmek ne güzel. Mevlam evladını hayırlı etsinYok gün içinde yapmıştım canım biri baby time diğeri freely di markası. Ve o gün 16 çıkmıştı bhcg
Amin canim üç ay önce bos gebelik geçirdim kürtaj oldum inşallah bu sağlıklı gebelik olurBu yaşadığın mutluluk daim olsun. O çift çizgi ihtimali bile güzel gelirken direk görmek ne güzel. Mevlam evladını hayırlı etsin
Aminnnn. Korkma Mevlanin takdiri ne ise o olur. Ferahla ki güzel ilerlesinAmin canim üç ay önce bos gebelik geçirdim kürtaj oldum inşallah bu sağlıklı gebelik olur
İnşallah canım sağol. Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallahAminnnn. Korkma Mevlanin takdiri ne ise o olur. Ferahla ki güzel ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?