Albi test Silik çizgi

Nazendem56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
23
6
36
33
Merhaba arkadaşlar. Yumurtlamadan 7-8 gün sonra Albi test aldım. Biliyorum erken fakat hemen çok silik çizgi çıktı sonra daha gözle görülür oldu. Derken sabah ilk işim erken gebelik testine 50 TL yi basıp heyecanla beklemek oldu ama negatif. Tabi ışığa tut eğ bük galiba onun kendi çizgisi her türlü çıkıyor. Kullanan ve bu durumu yaşayan var mi

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-13-21-42-49-329_com.whatsapp.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 1.927
Canım bilemedim ama kuruma gibi de duruyor yakinlastirinca içi boş beyaz gibi görünüyor. Sabah ilk idrarla yine dene istersen. İnşallah gönlünden geçen seninle olur

Canım bilemedim ama kuruma gibi de duruyor yakinlastirinca içi boş beyaz gibi görünüyor. Sabah ilk idrarla yine dene istersen. İnşallah gönlünden geçen seninle olur
Canim aslında ben de kuruma derdim de hemen hafif bir çizgi çıktı sonra böyle daha koyu olunca acaba dedim. Başımızın belası erken gebelik testi var işte onda böyle olunca insan sinirleniyor artık. Rabbim isteyen herkese hayırlı mübarek evlatlar nasip etsin amin

Amin inşallah canım

Bende şmdi yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok isteyip beklemek çok zor

Eklentiler

• IMG_20211113_221925.webp
    14 KB · Görüntüleme: 1.228
  • IMG_20211113_222005.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 973
  • IMG_20211113_221759_285.webp
    IMG_20211113_221759_285.webp
    177,8 KB · Görüntüleme: 241
Merhaba. Bsey sormak istiyorum. Yarın adet günüm. Bugün erken gebelik testi yaptım ama ilk idrar değildi. Negatif çıktı. İlk idrar olmadığı için olabilir mi
Yok idrarda varsa zaten silik de olsa görünür adete bir gün kaldıysa belirgin bir çizgi çıkardı

Canim bende kullanmıştım aynısını bende yaşadım negatif çıktı erken gebelik ve kanda şuan adetim o teste pek guvenme

Canim bende kullanmıştım aynısını bende yaşadım negatif çıktı erken gebelik ve kanda şuan adetim o teste pek guvenme
Benim ikisi de böyle çıktı. Eğer negatifse tövbe bir daha almayacağım inşallah. Bence bizi bu testler mahvetti. Ay içinde bir ton para teste gidiyor arkadaş nedir bu çıkmaz

Yok gün içinde yapmıştım canım biri baby time diğeri freely di markası. Ve o gün 16 çıkmıştı bhcg
Bu yaşadığın mutluluk daim olsun. O çift çizgi ihtimali bile güzel gelirken direk görmek ne güzel. Mevlam evladını hayırlı etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…