- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
- Konu Sahibi buketim_0688
Kizlar foto koydum albumume. Bakip fikirlerinizi soyleyebilir misiniz. Bugun 9. Gunumdeyim. Elmacik kemiklerimde hafif sislikler var gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim. Bana da sis gibi gelmiyor ama komsum hala sisliklerin var. Gozaltlarin mor gibi falan diye soyledi. Ben de inandim :) 3. Göz sonuctaBence çok iyi gorunuyorsun, yüzün öyle sis filan da durmuyor. .çabuk toparlarsin bantlar çıkınca da![]()
Tesekkur ederim. Evet darisi size olsun insallah. Aminn :) bugun biraz daha inmistir zaten. 2 gun oncenin resimleri.Çok hoş gözüküyor burnunuz, darısı bize olsun :) şişlikler de inecektir daha çok yeni, yine de göze batacak kadar yok.
Ne kadara ameliyat oldun ?Kizlar foto koydum albumume. Bakip fikirlerinizi soyleyebilir misiniz. Bugun 9. Gunumdeyim. Elmacik kemiklerimde hafif sislikler var gibi
Geçmiş olsun gayet hoş duruyor gün geçtikçe daha da iyi olcak..
Tesekkur ederim kizlar. Evet gun gectikce indi sislikler.. burun hariç :)çok beğendim..şişliklerinde az gibi
Ne kadara ameliyat oldun ?
Kizlar fiyatlar degisiklik gosterebilir. 9000 lira. Ilk ameliyat benimki..evet bende merak ettim ne kadara ameliyat oldunuz. Bizlere fikir vermesi açısından.
Tesekkur ederim sagolunİyi ve sağlıklı günlerde kullanın burnunuzu :)
Tesekkur ederim canim :)Başarılı iş çıkarmış doktor, yüzünüze gitmiş. Yeni burnunuz ile güzel bir hayat diliyorum :)
Canim cok haklisin.. bu is ticarete donusmus durumda.. paran yoksa yuzune bakmiyolar.. devlet hastanelerinde de cok iyi dr lar oluyor ama reklami yapilamadigindan isimlerini duyamiyoruz.. mesela çankirida bi dr duydum bu grupta hep ondan bahsetmisler.baya baya övulen bi dr. Ve oldukca da ucuz .. benim ondan gec haberim oldu.. zengin falan da degilim ama altinlarim duruyordu kenarda.onlari bozdurdum uzerine biraz birikmisim vardi o sekilde oldum ameliyatimi. Ist.da baya zenginler var.. onlarin elinin kiri bu paralar.. e doktorlar napsin.. fiyatlari yuksek tutunca da gelen bir suru hastasi var.. onlar da kendi acisindan dusunuyorlar iste.. ama bence o cankiridaki dr.u bi bulun derim.Arkadaslar sorum olucak senelerce birikim yapip sonunda ameliyat olabilenler hariç onca kişi maaşı düşüken nasıl gidip 9000 tl ameliyat oluveriyor anlamıyorum avrupada maasimiz 10 misli olabilir fakat buranin yaşamına göre kazanıyoruz yani burasi çok pahalı ve yaşam zor alınan maaş zaten ay sonunda kira yatacak yigecek için gidince bitiyor sanmayın ki elimizde para kalıyor birikim yapabiliyoruz alınan daire ev araba vesayre hep kredi çekilerek ödeniyor kolayca ev araba sahibi olan yok surunuyoruz burda yaşam çok rahat sanmasin kimse senelik tatile bile gidemiyoruz birikim yapamadığımız için veya zar zor yapıyoruz .. ucak biletleri deseniz Türk vatandaşının aylık maaşından daha fazla çoğu zaman bizim için birde Otel harçlık dersek gelde Türkiye git her sene çok zor geliyoruz inanin .. sgk mız olmuyor avrupa vatandaşıyız diye Türkiye de doktorlar bize fiyati abartiyorlar size 5000 tl bize 8000 tl oluveriyor üstelik hep nakit isteniyor taksite bağlama yok bize birde buna ucak bileti konaklama yigecek harçlığı ekleyin nasıl gidip ameliyat olucaz biz yardimci olan doktor yok düşünen yok bunlarıbize fiyat kırmaları gerekir ya onca cebimizden yapıcamiz masrafi düşünerek yurt dışını duyan bizi yolunacak kaz olarak görüyor nedense buna anlam veremiyorum
Canim cok haklisin.. bu is ticarete donusmus durumda.. paran yoksa yuzune bakmiyolar.. devlet hastanelerinde de cok iyi dr lar oluyor ama reklami yapilamadigindan isimlerini duyamiyoruz.. mesela çankirida bi dr duydum bu grupta hep ondan bahsetmisler.baya baya övulen bi dr. Ve oldukca da ucuz .. benim ondan gec haberim oldu.. zengin falan da degilim ama altinlarim duruyordu kenarda.onlari bozdurdum uzerine biraz birikmisim vardi o sekilde oldum ameliyatimi. Ist.da baya zenginler var.. onlarin elinin kiri bu paralar.. e doktorlar napsin.. fiyatlari yuksek tutunca da gelen bir suru hastasi var.. onlar da kendi acisindan dusunuyorlar iste.. ama bence o cankiridaki dr.u bi bulun derim.