• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Albümünde eski sevgilisini gördüm

"o kizla olmak istese heralde siz olmazdiniz "

Duyar filan kasmak istemem ama şu lafı gorunce dayanamiyorum yahu. 😬 Her kiskanclik konusunda en az bir defa "onu istese onunla olurdu" tarzi yorum goruyorum.

Konudan bagimsiz olarak bir ilişkinin devami tek kişinin istegine, ozellikle erkegin istegine bağlı bir şey değildir. İsteseydi onunla olurdu diye bir sey yok.
Belki adam birlikte olmak ister ama kadin istemez oyle şeyler işte. Tesekkurler. 😺
Eger gercekten isteseydi onunla olmak icin bir yolunu bulurdu diyim o zaman

Eşim birşeyleri unutmuş gibi yapıyor ama öyle değil bence anlamadım aşk acısı çekmiş gibi kız hemen nişanlanmış garip birsey var saklıyor bu kadar bildiğimi hiç bilmiyor
Herkesin hayatinda yasanmisliklari var her tecrube eksi arti bi deger katarak olgunlastiriyor bizi nerden anladiniz bilemiyorum ama adi ustunde gecmis yani gecmis bi mevzu icin kendinizi iliskinizi yipratmayin

Merhaba kızlar ben eşimin geçmişine bayadır takılıyordum hiç anlatmadı geçmiş ilişkisini sormadıda bana .Bugün ondan harddisk i istedim fotolarımı yedekleyecektim sonra şeytan dürttü albümlerini karıştırırım ve bir kızla samimi olan fotoyu gördüm 2 tane o da toplu ortamda idi sanırım unutmuş araştırmam sonucu sevgilisi olduğunu öğrendim suan içim içimi yiyor ona demedim çünkü önceden geçmiş konusu açılınca sinirlenmişti bahsetmedi hiç.insan takıl olursa karşısına çıkar derler ya resmen önüme çıktı kızı araştırdım nişanlanmış ayrıldıktan 3 ay sonra ama ayrılma nedenleri ne bilmiyorum sizce ne yapmalıyım eşime demek istiyorum silsin bir yandan yine kriz çıkacak kendi kendime dert çıkardım arayan Mevlası nı bulur belasını da siz olsanız ne yaparsınız
Ben önünüze çıktığına inanmıyorum. Araştırma sonucu buldunuz. Bu geçmiş takıntınızın bedelini evliliğinizden çıkacak. Çok acil profesyonel destek almalısınız

Hafızam dan unutmayı keşke başarsam .yalnız ne oldu var ya sonra kızı aradım taradım buldum resmen Amerikan ajanları gibiyim A dan z ye ama eşimin hiç tarzı değil kilolu iri yapılı biriydi eşim benim kiloma karışır mesela zayıfım biraz alsam laf Yapar o kızla nasıl olmuş dedim sonra bana şort giymeme karışır o kız şort giyen biri yani anlamadım ve onla gerçekten evlenmeyi düşünmüş
Neden kıyaslama işine girdiniz ki bu çok yanlış olmuş. Sonuçta siz evlisiniz, o kadın geçmişte kalmış. Sizin yok mu eski erkek arkadaşınız? Ben hiç düşünmemiştim fotoğrafları gördükten sonra “kim daha güzel, kim daha fit” diye. Bence böyle düşünmeye devam ederseniz mutsuz olursunuz, söyleyeyim

Eger gercekten isteseydi onunla olmak icin bir yolunu bulurdu diyim o zaman

Yok bazen yol filan olmaz. Tek tarafin istemesiyle cidden hic bisey olmuyor isterse kapisinda yatsin.

Baska kadinla evlenip hala sarhos oldugunda eski sevgilisinin kapisina giden erkekler var. Bu ilişki mevzulari sadece erkegin tercihine ve cabasina kalmis bir sey degil. 🙄🙄🙄🙄

Hafızam dan unutmayı keşke başarsam .yalnız ne oldu var ya sonra kızı aradım taradım buldum resmen Amerikan ajanları gibiyim A dan z ye ama eşimin hiç tarzı değil kilolu iri yapılı biriydi eşim benim kiloma karışır mesela zayıfım biraz alsam laf Yapar o kızla nasıl olmuş dedim sonra bana şort giymeme karışır o kız şort giyen biri yani anlamadım ve onla gerçekten evlenmeyi düşünmüş
Ya canim bi insan birini sadece dis gorunusu icin sevmez ki bakisi, duruşu, gülüşü, sohbeti, dusunce tarzi, merhameti ne bileyim birini sevmek icin neden cok hemen dış gorunuşten bir cikarim yapmaya gerek yok bence

Merhaba kızlar ben eşimin geçmişine bayadır takılıyordum hiç anlatmadı geçmiş ilişkisini sormadıda bana .Bugün ondan harddisk i istedim fotolarımı yedekleyecektim sonra şeytan dürttü albümlerini karıştırırım ve bir kızla samimi olan fotoyu gördüm 2 tane o da toplu ortamda idi sanırım unutmuş araştırmam sonucu sevgilisi olduğunu öğrendim suan içim içimi yiyor ona demedim çünkü önceden geçmiş konusu açılınca sinirlenmişti bahsetmedi hiç.insan takıl olursa karşısına çıkar derler ya resmen önüme çıktı kızı araştırdım nişanlanmış ayrıldıktan 3 ay sonra ama ayrılma nedenleri ne bilmiyorum sizce ne yapmalıyım eşime demek istiyorum silsin bir yandan yine kriz çıkacak kendi kendime dert çıkardım arayan Mevlası nı bulur belasını da siz olsanız ne yaparsınız
Bende evliyim geçen kendi fotoğraflarımi yedeklemek icin bakarken 5 sene önceki eski fotoğraflara rastladım. Ki sildim diye hatırlıyodum. İnsanlık hali unutmuştur eminim yani kendimden biliyorum. Aklına karpuz kabuğu sokmayın ✋🏻✋🏻

Ya canim bi insan birini sadece dis gorunusu icin sevmez ki bakisi, duruşu, gülüşü, sohbeti, dusunce tarzi, merhameti ne bileyim birini sevmek icin neden cok hemen dış gorunuşten bir cikarim yapmaya gerek yok bence
Beni tanıştırmak isteyince de adam yüz hattıma dudağıma kadar dikkat etmiş ama anlamadım bir gün dedi ortam da tanışsam belki dışı hiç etkilemedi karakterine bakardım demişti

Eşinizden önce altı yıllık bir ilişkiniz olmuş, şehir şehir gezip güzel anılar biriktirmişsiniz. Sizin nasıl bir geçmişiniz varsa eşinizin de var.

Ciddi derecede takıntılısınız, acilen tedavi olmalısınız.
Ama o anlatmak istemiş. Kocası senin geçmişin beni ilgilen demiş ve anlattırmamış. Onu bile "kendi geçmişini anlatmamak için sormadı" dedi

Eşinizden önce altı yıllık bir ilişkiniz olmuş, şehir şehir gezip güzel anılar biriktirmişsiniz. Sizin nasıl bir geçmişiniz varsa eşinizin de var.

Ciddi derecede takıntılısınız, acilen tedavi olmalısınız.
Eşim benimle öyle çok yakın değil gibi resmen evlilik adamı flört halini 3 ay görebildim zaten daha çok nerde oturcaz ne eşya alcaz konuşmayla geçti

Ne kadar saplantılısınız. Herkesin geçmişi var. Karşınızdaki insanın geçmişine saygı duymayı öğrenmelisiniz.
Bir de eski sevgiliyi kendinizle kıyaslamanız ne kadar sağlıksız.
Evlenmeden önce siz manastırda filan mı yaşadınız? Elinize erkek eli değmedi filan.

Yakın zamanda ben de aynıni yaşadım. Eşim, silmeyi unutmuşum kusura bakma dedi, silsen nolacak çok da takılma dedim.

Unutmuştur .Net yani .Söyleyın ama kavgacı bir sekılde deıl

Back
X