• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Albümünde eski sevgilisini gördüm

Boşanın bence. Geçmişinde sevgilisi olan adama koca denmez, hayır da gelmez ondan.
Belli ki kızı unutamamış, yoksa neden silmesin? Allah bilir geceleri gizli gizli ağlıyordur da o şimdi...

Beni tanıştırmak isteyince de adam yüz hattıma dudağıma kadar dikkat etmiş ama anlamadım bir gün dedi ortam da tanışsam belki dışı hiç etkilemedi karakterine bakardım demişti
Ne var ki sonuçta tanışma usulü olduysa adam kriterlerine uygun birini istemiştir. Beğenmediği kişi ile aracı vasıtasıyla neden tanışsın

Belli ki kızı unutamamış, yoksa neden silmesin? Allah bilir geceleri gizli gizli ağlıyordur da o şimdi...
Ben de unutamadığını düşünüyorum. Evlilik çok netameli bir konu ya. Bunun için özel bir araştırma birimi açılması gerektiğini düşünüyorum. Misal bir adamı gördün beğendin alacak mısın, hemen git bu birime başvur araştırsınlar hayatında hiç sevgilisi olmuş mu diye.
Zaten geçmişinde sevgilisi olan adama evlilik izni verilmesin bence. Yazık bu kadınlara ya. :(

Merhaba kızlar ben eşimin geçmişine bayadır takılıyordum hiç anlatmadı geçmiş ilişkisini sormadıda bana .Bugün ondan harddisk i istedim fotolarımı yedekleyecektim sonra şeytan dürttü albümlerini karıştırırım ve bir kızla samimi olan fotoyu gördüm 2 tane o da toplu ortamda idi sanırım unutmuş araştırmam sonucu sevgilisi olduğunu öğrendim suan içim içimi yiyor ona demedim çünkü önceden geçmiş konusu açılınca sinirlenmişti bahsetmedi hiç.insan takıl olursa karşısına çıkar derler ya resmen önüme çıktı kızı araştırdım nişanlanmış ayrıldıktan 3 ay sonra ama ayrılma nedenleri ne bilmiyorum sizce ne yapmalıyım eşime demek istiyorum silsin bir yandan yine kriz çıkacak kendi kendime dert çıkardım arayan Mevlası nı bulur belasını da siz olsanız ne yaparsınız

Terapi alirdim. Sorun esiniz degil, sizde.

Merhaba kızlar ben eşimin geçmişine bayadır takılıyordum hiç anlatmadı geçmiş ilişkisini sormadıda bana .Bugün ondan harddisk i istedim fotolarımı yedekleyecektim sonra şeytan dürttü albümlerini karıştırırım ve bir kızla samimi olan fotoyu gördüm 2 tane o da toplu ortamda idi sanırım unutmuş araştırmam sonucu sevgilisi olduğunu öğrendim suan içim içimi yiyor ona demedim çünkü önceden geçmiş konusu açılınca sinirlenmişti bahsetmedi hiç.insan takıl olursa karşısına çıkar derler ya resmen önüme çıktı kızı araştırdım nişanlanmış ayrıldıktan 3 ay sonra ama ayrılma nedenleri ne bilmiyorum sizce ne yapmalıyım eşime demek istiyorum silsin bir yandan yine kriz çıkacak kendi kendime dert çıkardım arayan Mevlası nı bulur belasını da siz olsanız ne yaparsınız
Amann ne yapacan ayol ikisidr baskalariyla evlenmis. Ve ayrıca bitmis gitmiş bir iliskiyi kiskanmak özguven yetersizligidir ayrıca sizin de olmustur esinizden önce o aynı gereksiz baskiyi yapsa ne dusunurdunuz?

Eee gördüğünüz fotoğrafı harddiskten silin gitsin evlenmissiniz eşiniz niye mi sildin diyecek
Ben olsam siler hiç de söylemez konuyu kapatirdim

Muhtemelen unutmuştur, yoksa size vermezdi bile bile. Silin gitsinz

Hafızam dan unutmayı keşke başarsam .yalnız ne oldu var ya sonra kızı aradım taradım buldum resmen Amerikan ajanları gibiyim A dan z ye ama eşimin hiç tarzı değil kilolu iri yapılı biriydi eşim benim kiloma karışır mesela zayıfım biraz alsam laf Yapar o kızla nasıl olmuş dedim sonra bana şort giymeme karışır o kız şort giyen biri yani anlamadım ve onla gerçekten evlenmeyi düşünmüş
Kendinizi avutun öyleyse kimsenin kilosuda giyinimide sizi ve esinizi ilgilendirmez kendi isteklerini yapan ona göre giyinip onun istedigi forma giren öncelikleri olmayan bir izaura bulmus demekki 😉söz geciremedigi ulasamadigi tüu kaka olur tabi😂😂😂😂

Ya hahahah sırf aman karım görmesin diye hiç toplu fotoğraflarımı silemem anı yahu onlar o zamanki sevgilimin yanımda olması da normal.
Ayrıca birisine sevgili geçmişini anlatmak çok saçma ve etik dışı
Özelim yahu o benim başka birisiyle yaşadığım özelim herkes haddini bilecek.

Hafızam dan unutmayı keşke başarsam .yalnız ne oldu var ya sonra kızı aradım taradım buldum resmen Amerikan ajanları gibiyim A dan z ye ama eşimin hiç tarzı değil kilolu iri yapılı biriydi eşim benim kiloma karışır mesela zayıfım biraz alsam laf Yapar o kızla nasıl olmuş dedim sonra bana şort giymeme karışır o kız şort giyen biri yani anlamadım ve onla gerçekten evlenmeyi düşünmüş
Belki bir erkeğin isteklerine göre hareket etmeyen, kendi isteklerini ön planda tutan, bedenini seven ve dik duruşu olan bir kadın olduğu için unutamıyordur kocanız🤷🏻‍♀️

Yahu siz varken mi cekinmis. Yooo. Bu aldatma mi yoo. Neyin kavgasini edeceksiniz. Neyin hesabi sorulacak. Saka gibi..Kendiniz silin bitsin gitsin.

Hiç merak etmiyorum sormadım oda sormadi nisanliyken şu kizla konuşmuş dediler banane dedim gerçekten banane geçmiş bitmiş beni sonrası ilgilendirir bana karşı soğuksa rahatsizsam ayrılırım o kıza nasıldi bilmem ne bunlar çok gereksiz sindiremiyorsan ilgisizliği ayrıl gitsin böyle yaşanır mı

Back
X