• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alçı, atel ve BIKKINLIK

podracer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
71
8
1
Kızlar merhaba. Bugün 11. günüm. Doktor alçıyı bir hafta sonra aldı ve atel taktı. Atelin de bugün 3. günü. Artık çok sıkıldım 11 gün oldu hala burnumu görmedim. Alçı çıktıktan sonra bir dakikalığına gördüm ve sonra yine sarıldı sarmalandı burnum. Çok sıkıldım artık söküp atasım var ateli de bantları da. Doktorum şehir dışında ve bu atelin ne zaman çıkacağını bilmiyorum. Sizin ateliniz kaç gün durdu kaç gün sonra çıkardı atelinizi doktorunuz?

Kızlar bi yardım edin ya valla çok sıkıldım artık söküp atmama ramak kaldı ateli de lanet olsun pişman oldum ameliyat olduğuma ya. Acayip ilgisiz bir doktora sahibim allah kahretsin. Parasını aldı ve ilgi sıfır

Benim alcim oynamıştı 6 gün alci atel tampon hepsini çıkardı bantladı burnumu bir dakika görebilmistim ama ablam sağolsun önden yandan foto çekmişti eve gelince iyice inceledim merakım geçti.lutfen sakın olun atelinize dokunmayin bence biraz sabır güzel bir burnunuz olmuştur inşallah olumsuz düşünmeyin 15 gün dr çıkarir atelinizi rahatlarsiniz

Back
X