- 29 Ekim 2020
- 62
- 62
- 3
- Konu Sahibi Kayip balik
-
Geçmiş olsun ben ödemdir diye dusunuyorum.Kızlar bugün ameliyatımın 7. Günü alçıları herşeyi çıkardı burnumu ve ben yıkıldım resmen burnum bir tarafa doğru eğik ve kocaman ayrıca ucu kalkık değil hiç burnumda o kadar eğik ki annemler ve gören herkes ayıp olmasın diye bile iyi demedi gören hımm diyip susuyor yıkıldım moralim çok bozuk çoook ödem midir bu dr ödemde var ucunda çok hafif eğrilk kalablr ama burnun bunu toplar merak etme burun kanadındaki kıkırdağın çok zorladı beni dedi ooof nolur bişey diyin yıkıldım berbat haldeym
Ayni şeyi bende yaşadım.Bu ne dedim ben bunca acıyı bunun icin mi çektim cok kotu falan dedim ve su an 1. Ayım burnumu cooook beğeniyorum.Iyi ki yaptirmisimKızlar bugün ameliyatımın 7. Günü alçıları herşeyi çıkardı burnumu ve ben yıkıldım resmen burnum bir tarafa doğru eğik ve kocaman ayrıca ucu kalkık değil hiç burnumda o kadar eğik ki annemler ve gören herkes ayıp olmasın diye bile iyi demedi gören hımm diyip susuyor yıkıldım moralim çok bozuk çoook ödem midir bu dr ödemde var ucunda çok hafif eğrilk kalablr ama burnun bunu toplar merak etme burun kanadındaki kıkırdağın çok zorladı beni dedi ooof nolur bişey diyin yıkıldım berbat haldeym
Çarşamba kontrolüm var canım gidince görecek hafif düzeldi gibi ödem geçince ama yine de var biraz ödemdoktora atın resmini müdahale etsin
Özelden bi atar mısınız burun ucunuzu kac gun oldu ameliyat olalıAynı şey basima geldi bantlar çıktıktan sonra eğri bir burunla karşı karşıyaydım hemen doktora fotosunu çekip attım ve bir an önce beni görmek istedi haliyle ben de ciddi bi şey sanıp evde ağladım...Ama tamamen ödemmiş 2 günde bir 3 hafta boyunca masaja gittim eğri olan yere bastırıp masaj yaptı ve şu an burun kanadım ve ortadaki kemik harika duruyor incecik ve orantılı...Ama bu sefer de burun ucum düşük duruyor 1 hafta sonra muayene gidicem inşallah ona da bir çözüm bulur.. Sizinde geçecek merak rtmeyin
2 ay oldu.Foto atmasam daha iyi olur çünkü gördükçe moralim bozuluyor ödemdir inşallahÖzelden bi atar mısınız burun ucunuzu kac gun oldu ameliyat olal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?