Alçı çıktıktan sonra burnunun aşırı ince olduğunu düşünen var mı?

felfecr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
16
6
36
Herkese merhaba. Ben bir hafta önce burun ameliyatı oldum. Hem nefes problemim hem de büyük bir burnum vardı. Doktora doğal ve çok küçük olmayan bi burun istediğimi söyledim. O da doğallıktan yana olduğunu belirtti. Gel gelelim dün alçı çıktı. Aynaya bakmamı istedi doktor. Resmen dünya başıma yıkıldı. O kadar ince olmuştu ki burnum. Burun duvarlarım yok gibiydi. Dr bunun alçıdan kaynaklandığını 4 güne düzeleceğini söyledi. Fakat bandajlı hali bile inanılmaz yapay ve küçük. Ağlamaktan ve üzülmekten bi hal oldum. Lütfen aynı sıkıntıyı yaşayanlar varsa yazsın. Böyle bi burun istemedim ben inanılmaz üzgünüm. İnanılmaz..

Kalın olması ameliyat olanların genel sorunu canım o şişliklerden ödemlerden kaynaklanıyo zamanla geçer. Benim burnum kalın değildi şimdi daha da ince gözüküyo

Senin burnun ip gibi oldu o zaman eger ödem varsa bide emin misin ya o kadar ince olmamalı sadece benim bi arkadasımında hamur gibiydi inceydi sonra kemik oldu ve suan gayet orantılı seninde öyle olur ins

İnşallah canım doktor alçı iz yaptığı içindir dedi ama bilmiyorum sabırla bekliyorum.

Merhaba 2 sene olmuş yazalı, nasıl oldun merak ettim. Orda mısın acaba halaa?

Herkese merhaba. Ben bir hafta önce burun ameliyatı oldum. Hem nefes problemim hem de büyük bir burnum vardı. Doktora doğal ve çok küçük olmayan bi burun istediğimi söyledim. O da doğallıktan yana olduğunu belirtti. Gel gelelim dün alçı çıktı. Aynaya bakmamı istedi doktor. Resmen dünya başıma yıkıldı. O kadar ince olmuştu ki burnum. Burun duvarlarım yok gibiydi. Dr bunun alçıdan kaynaklandığını 4 güne düzeleceğini söyledi. Fakat bandajlı hali bile inanılmaz yapay ve küçük. Ağlamaktan ve üzülmekten bi hal oldum. Lütfen aynı sıkıntıyı yaşayanlar varsa yazsın. Böyle bi burun istemedim ben inanılmaz üzgünüm. İnanılmaz..

Back
X