Alçı çıktıktan sonraki hali

podracer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
71
8
1
merhaba kızlar. Ameliyat olalı 3 ayı geçti. Burnumun halinden gayet memnunum ama biraz büyük gibi geliyor. Durumumu anlatayım. Alçı alındıktan sonra atel takıldı bana. Doktorum ateli takmadan önce fotoğraf çekti yani burnumu ilk alçım alındıktan sonra gördüm sonra atel takılınca bir hafta öyle kapalı kaldı. Burnumu ilk gördüğümde burnum inanılmaz küçüktü. Yandan tam hokka burun olmuştu. Tam anlamıyla o haline ba yıl dım. Ama şu an o halinden eser yok :/ biraz büyük. Sanki hiç o haline dönmeyecek de aşağı yukarı şimdiki boyutunda kalacakmış gibi geliyor bana. Ameliyat olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Ameliyatınızdan sonra 6 ay-1 yıl arasında burnunuzun büyüklüğü değişti mi? Yani alçıdan çıktığı ilk hali gibi oldu mu 6 ay sonra ya da 1 yıl sonra?

merhaba öncelikle geçmiş olsun :) darısı benim başıma :) tecrübem yok ama çevremde yaptıran tanıdıklarımın çoğu sizin dediğiniz gibi gözümüze daha şişik ve ödemli geliyordu burunları. Ama zamanla o görüntüden hiçbirinde eser kalmadı. Abimde ciddi bir burun ameliyatı geçirdi . 1 yılı geçtiğinde yeni yeni normalleşmeye başlamıştı.
BENCE BURNUNUZUN resminide paylaşırsanız çokk fazla yardımcı olan çıkacaktır. :)

Back