Alçı tampon alımı sonrası

gultennnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
65
18
8
33
Kızlar bugun alçı tampon alındı burnumu ilkkez gördüm aynada oda ne..... resmen kocaman patlıcan gibi yerleşmemiş bi burun nasil desem kalıp gibi.... çok korktum. Bantlanınca yine iyi hale geldi şükür ki ..
1. Sorum 5 gün sonra bantlar çıkarılacak bu burunla ben nasil insan içine çıkacağım bant kalmaya devam etse sıkıntı olur mu?
2. Sorum burnun normal insan burnuna benzemesi ne kadar zaman alıyor? Hani şişliklerin tamamen inmesinden falan bahsetmiyorum. Normal insan burnu gibi durmasi :/ :/

İlk alçıdan çıkınca burnum küçüktü ama bant takılınca biraz daha şişti. Bant çıktığında odun gibiydi şimdi biraz daha inceldi düzeldi. 2,5 ay oldu.

Bakin burun küçük büyüklüğünden bahsetmiyorum . Burun yerleşmemiş kalıp gibi havada çok tuhaf bir görüntüdeydi.. Yani ben mi anlatamıyorum bilmiyorum bu görüntünün gitmesinden bahsediyorum

Bakin burun küçük büyüklüğünden bahsetmiyorum . Burun yerleşmemiş kalıp gibi havada çok tuhaf bir görüntüdeydi.. Yani ben mi anlatamıyorum bilmiyorum bu görüntünün gitmesinden bahsediyorum
Görsel koysanız daha iyi olur aslında. Çok sert kalkık ve yapay görünümden bahsediyorsanız bende yapaylık ve kalkıklık olmadı ama burda okuduğuma göre o yapaylık geçiciymiş.

İlk alçıdan çıkınca burnum küçüktü ama bant takılınca biraz daha şişti. Bant çıktığında odun gibiydi şimdi biraz daha inceldi düzeldi. 2,5 ay oldu.
Aynı durumdayım atel çıkınca şişte olsa ince ve küçüktü hatta kardeşim abla ne kadar küçülmüş deyip şaşmıştı ama bant çıkınca şişti 1 ay kontrolünde sorucam bu eski haline ne zaman gelir diye çünkü o hali çok sevimliydi

Ben annemle gitmiştim atel çıkartmaya odadan çıkarken burnum bantlıydı ama gördüğümde serçe parmağım kadardı. Annemin yanına serçe parmağım kadar olmuş çok tatlı diye gitmiştim. Şimdi sanki büyüdü ve boyu uzadı gibi. Pek memnun değilim sonuçtan.

Benim burnumun tam üstü şişmiş o yüzden kavisim kayboldu elimi bastırınca iniyor içine hava basmışlar gibiburnum uzamış gözükmüyor ama uç ve kanatlar şiş gözüküyor zaten ben kalın deriliyim ince olsa iyidiBu deriyi inceltip ameliyat olmak lazım.

Burnunuzu görme şansım var mı acaba merak ettim sizinkini? Belki benimki de şiştir küçülür.

Burnunuzu görme şansım var mı acaba merak ettim sizinkini? Belki benimki de şiştir küçülür.
Paylaşmayı düşünüyorum 3 ayı dolunca.sizle konuştuktan sonra aynaya baktım küçülmüştü ya benimki sabah çok şişiyor akşam iniyor.bir aşırı hoşuma gidiyor bir acaba istediğim gibi olacak mı dedirtiyor psikolojim bozulcak bu gidişle.

Kızlar benim bantli guzel duruyo fena değil ama atel tampon cikinca cokkk kötüydü. Yerlesmemis tuhaf bi burun.. bi bendemi böyle oldu anlamadimki..

Kızlar benim bantli guzel duruyo fena değil ama atel tampon cikinca cokkk kötüydü. Yerlesmemis tuhaf bi burun.. bi bendemi böyle oldu anlamadimki..
Senin burnun guzel olacak o burnun kötü olma ihtimali yok bence. Benim ilk ciktiginda kotuydu,kötü düşünme dedim kendime ama içten içe de farkındaydım. 3 aya gelecek nerdeyse ilk hali gibi kötü,begenilecek bir yani yok. Ameliyatin ertewi gun bu burun yamuk dikilmis dedim ve doğru çıktı şuan hem taban eşitsizliği hem asimetri var. Hatta içte deviasyondan şüpheleniyorum başka doktora göstereceğim bu ay....

Ya cnm senin için çok üzülüyorum ama senin erken bence bekle biraz daha derim.. daha 2.5 aylık burun..
Benim bahsettiğim şey iyi kotu olmasindan ziyade yerlesmemis bi burun boyle cok tuhafti kalıp gibi duruyordu

Sizinki benimkine göre daha yeni zaten sanırım benim 3 ay olmasına az kaldı

Ya cnm senin için çok üzülüyorum ama senin erken bence bekle biraz daha derim.. daha 2.5 aylık burun..
Benim bahsettiğim şey iyi kotu olmasindan ziyade yerlesmemis bi burun boyle cok tuhafti kalıp gibi duruyordu
Bakayım foto varsa ilk ameliyatımda benim de öyleydi su gözlüklü burun bıyık maskeler vardı ya onlara benziyordu sonra baya indi hatta o kadar indi ki mutsuz oldum baya bi bantla işe gitmiştim

Haftaya revizyon oluyorum dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…