- Konu Sahibi hurishuris
burundaki silikon ve alçı alınırken acıo mu acaba uyuşturmadanmı alıo kızlar?benim 2 gün içinde alıck alçım silikondamı alçıyla birlikte alınıo yoksa silikon daha sonramı alınıo kızlar bilgilendirimisinz birazcık???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy inşllh benmde acımaz canım :)) buarada herkese geçmiş olsun benmde geçcek inşlh :)ben hiç acı hissetmedim tamponlar ve alçı çıkarken.. bi dakikalık bir işlem gibi geldi bana yanılmıyorsam.. alçıyı çıkardığında burnumu hissetmedim tabi.. sanki burnumu alçı zaptediyormuşta o çıktığında bir an burnum uçucakmış gibi hissettim..
aa ne güzel yaa , darısı başıma :) ben çok farklı bişey sormak istiyorum, acaba yüzün şişmemesi için buz koymak illa gerekli midir, benim ameliyatımı yapacak doktor buz koymaya gerek yok diomuş ama ben koysam mı? insin istiyorum şişlikler hemen
sanirim sadullah beye ameliyat olacaksin, simdiden gecmis olsun :) yaklasik 2 hafta once sadullah beye ameliyat oldum. olagandisi bir sekilde morarip sisti yuzum, hatta sadullah bey de odama geldiginde cok sasirdi:) cok hassas ciktim sanirim, o nedenle hastanede bana surekli buz koydu hemsireler fakat hastanenin sogutuculari pek iyi degil sanirim, tam sogutamadan geri getiriyorlardi:)) neyse, su an oldukca iyiyim, morluklar ve sislikler yok oldu diyebilirim, ozellikle hic sislik kalmadi yuzumde, yarin bandajlarimdan da kurtuluyorum.
baslik icin verecegim cevap da, silikon tamponlar cikarken canin hic yanmiyor, oyle ki benim burnumun icinde cok kan kurumustu, tamponlar cikarken mahvolacagimi dusunurken aksine hicbir sey hissetmedim :) simdiden herkese gecmis olsun a.s.
cok gecmıs olsun sen bayağ çekmişsın ama ınş cokguzel bır burnun olucak:) ben zaten ameliyattan daha cok şişliklerden morluklardan korkuyordum ama korktugum başıma gelmedı:) guzel haberlerını beklıyoruz:1hug: