alçı ve silikon alınırken acıomu acaba???

hurishuris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
36
0
36
Sinop
burundaki silikon ve alçı alınırken acıo mu acaba uyuşturmadanmı alıo kızlar?benim 2 gün içinde alıck alçım silikondamı alçıyla birlikte alınıo yoksa silikon daha sonramı alınıo kızlar bilgilendirimisinz birazcık???

canim silikonlar once alinir, 3-5 gun sonra da allci alinir.
silikonlar cikarken bende aci oldu ama anlik bir sey zaten.
doktor onu cikarinca aci bitiyor, kasma kendini rahat ol yani.
benim doktorum silikonlari cikarmak icin bir sey surmedi

alci cikarilmasi cok daha kolay. doktor alciyi makasla kesiyor canim.
sonra da burnuna bant yapistiriyor o kadar
icin rahat olsun hersey gecip gidecek cabucak:)))

canım en zor olan kısmını atlatmışsın, inan gerisi çok daha rahat, sanırım her doktor kendi tekniğine göre değiştiriyo alçı ve silikon sürelerini, mesela benim 7. gün alçım değiştirildi, 2. alçım da 5 gün daha durdu. 12. günde hem alçı hem de silikon çıkarıldı. alçı alınırken hiç canın yanmıyo, silikonda da anlık hafiif bi acı oluyo. ben duyduklarım doğrultusunda çok korkmuştum silikonlar alınırken ama neyseki çok hafif bi acı oldu o kadar.

alçı çıkarkende silikon tamponlar çıkarkende hiç acı hissetmedim
ama alçı çıktıktan sora burnuna bastırıyor biarz onda bir hoş oldum
dikişler alınırkende bayılacaktım
çok huylandım acıda anlık birşey
korkulacak birşey yok yani

teşkkür ederm canlar içim rahatladı valla temizlerken acıo birazcık çıkarırken daha çok acır diedüşnmüştüm neseki öle diilmiş :)))))

ben hiç acı hissetmedim tamponlar ve alçı çıkarken.. bi dakikalık bir işlem gibi geldi bana yanılmıyorsam.. alçıyı çıkardığında burnumu hissetmedim tabi.. sanki burnumu alçı zaptediyormuşta o çıktığında bir an burnum uçucakmış gibi hissettim..

ben hiç acı hissetmedim tamponlar ve alçı çıkarken.. bi dakikalık bir işlem gibi geldi bana yanılmıyorsam.. alçıyı çıkardığında burnumu hissetmedim tabi.. sanki burnumu alçı zaptediyormuşta o çıktığında bir an burnum uçucakmış gibi hissettim..
ayyy inşllh benmde acımaz canım :)) buarada herkese geçmiş olsun benmde geçcek inşlh :)

geçmiş olsun, benim de cuma çıkıyor alçı ve silikonlar. şişlikler alnımdan yanaklarıma doğru kaydı, dudaklarım da kocaman oldu, silikonlu gibi

aa ne güzel yaa , darısı başıma :) ben çok farklı bişey sormak istiyorum, acaba yüzün şişmemesi için buz koymak illa gerekli midir, benim ameliyatımı yapacak doktor buz koymaya gerek yok diomuş ama ben koysam mı? insin istiyorum şişlikler hemen

benım ameliyattan sonra fazla şişme morarma olmadı buz koymadığım halde(hatta hemşirelere sordum banada doktor bey gerek gormuyor dedıler).demekki ona gore işini yapıyor doktor bey:)

aa ne güzel yaa , darısı başıma :) ben çok farklı bişey sormak istiyorum, acaba yüzün şişmemesi için buz koymak illa gerekli midir, benim ameliyatımı yapacak doktor buz koymaya gerek yok diomuş ama ben koysam mı? insin istiyorum şişlikler hemen

sanirim sadullah beye ameliyat olacaksin, simdiden gecmis olsun :) yaklasik 2 hafta once sadullah beye ameliyat oldum. olagandisi bir sekilde morarip sisti yuzum, hatta sadullah bey de odama geldiginde cok sasirdi:) cok hassas ciktim sanirim, o nedenle hastanede bana surekli buz koydu hemsireler fakat hastanenin sogutuculari pek iyi degil sanirim, tam sogutamadan geri getiriyorlardi:)) neyse, su an oldukca iyiyim, morluklar ve sislikler yok oldu diyebilirim, ozellikle hic sislik kalmadi yuzumde, yarin bandajlarimdan da kurtuluyorum.

baslik icin verecegim cevap da, silikon tamponlar cikarken canin hic yanmiyor, oyle ki benim burnumun icinde cok kan kurumustu, tamponlar cikarken mahvolacagimi dusunurken aksine hicbir sey hissetmedim :) simdiden herkese gecmis olsun a.s.

sanirim sadullah beye ameliyat olacaksin, simdiden gecmis olsun :) yaklasik 2 hafta once sadullah beye ameliyat oldum. olagandisi bir sekilde morarip sisti yuzum, hatta sadullah bey de odama geldiginde cok sasirdi:) cok hassas ciktim sanirim, o nedenle hastanede bana surekli buz koydu hemsireler fakat hastanenin sogutuculari pek iyi degil sanirim, tam sogutamadan geri getiriyorlardi:)) neyse, su an oldukca iyiyim, morluklar ve sislikler yok oldu diyebilirim, ozellikle hic sislik kalmadi yuzumde, yarin bandajlarimdan da kurtuluyorum.

baslik icin verecegim cevap da, silikon tamponlar cikarken canin hic yanmiyor, oyle ki benim burnumun icinde cok kan kurumustu, tamponlar cikarken mahvolacagimi dusunurken aksine hicbir sey hissetmedim :) simdiden herkese gecmis olsun a.s.

cok gecmıs olsun sen bayağ çekmişsın ama ınş cokguzel bır burnun olucak:) ben zaten ameliyattan daha cok şişliklerden morluklardan korkuyordum ama korktugum başıma gelmedı:) guzel haberlerını beklıyoruz:1hug:

ya venüscüm ne bileyim sadullah bey biliyosun buz kullanmıyomuş ameliyat sonrası ama ben de vesveseliyim işte :sinifsinif:, ama eluard arkadaşım gibi olursam demek buz müdahalesi gelebiliyomuş bunu öğrendiğime sevindim opuyorumnanaktan

cok gecmıs olsun sen bayağ çekmişsın ama ınş cokguzel bır burnun olucak:) ben zaten ameliyattan daha cok şişliklerden morluklardan korkuyordum ama korktugum başıma gelmedı:) guzel haberlerını beklıyoruz:1hug:

cok tesekkur ederim venus, senin burnuna baktim bol bol iyilesme esnasinda:) umarim seninki kadar guzel olur, bayiliyorum seninkine ve forumda sadullah beye ameliyat olan diger arkadaslarinkine:) kaydirigubbakcemile3

en korktuğum şeydi bu silikon tamponlar nasıl çıkacak burnumdan diyeee amaa hiç acımadı korkma :))) geçmiş olsunnn

Back
X