alcidan sonra yamuk burun

Kikirdak eğriliği de tekrarlayabiliyormus maalesef benim sağa doğru yamuk tu dr ben onu duzelttim ama kikirdak hafizasi var burun eski yerine kendini çekmeyen çalışabilir ona ben bişey yapamam dua edelim olmasın dedi

Kikirdak eğriliği de tekrarlayabiliyormus maalesef benim sağa doğru yamuk tu dr ben onu duzelttim ama kikirdak hafizasi var burun eski yerine kendini çekmeyen çalışabilir ona ben bişey yapamam dua edelim olmasın dedi

Evet bende kikirdak egriligi vardi ama benim cokukluk yukarda kemikte. Ay bide onla ugrasmayalim :(

Doktor bana tek bi masaj hareketi soyledi ama o an benim aklim gozum cokuk burnumda kaldigi icin hic hatirlamiyorum bile ne oldugunu. Gercekten kemikteki cokuk goruntu odem midir :(

Doktor bana tek bi masaj hareketi soyledi ama o an benim aklim gozum cokuk burnumda kaldigi icin hic hatirlamiyorum bile ne oldugunu. Gercekten kemikteki cokuk goruntu odem midir :KK43:
İnş oyledir benim de var çünkü ben de gecmicek diye çok korkuyorum hergün agliyorum keşke hiç olmasayfim bi gram özgüvenim vardı o da gitti

Benim 35 gün oldu bantları çıkardığım gün boyunca bi hafta dengesiz olabiliyor ne tarafa yatarsan o tarafa gidiyor falan .şuan hala bi taraf daha şiş gibi .masajlarla falan eşit dağıtmak lazım

Sis olduguna emin olsam hic uzulmeden 6 ay beklerim ama ya degilse diye dusunmeden edemiyorum. Burun sonucta yani :)) fotoğrafinizi gorebilir miyizz:) benim elim surekli burnumda acaba o cokukluk azaldi mi diye kontrol edip duruyorum etrafimdakiler artik kizmaya basladi cokuk olmasa bile sen bozucaksin diyolarr

Back
X