- 2 Eylül 2017
- 195
- 10
- 26
- 28
- Konu Sahibi kelebeketkisi28
Ama brn şu an hiç burnumu beğenmiyorum ucu top gibi ve berbat gozukuyo eski burnum uzundu bu da çok kısa sanki hergün agliyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kesinlikle ödem gibi görünüyor bende ne tarafa meyilli yatsam o tarafta ödem olurdu merak etmeyin düzene girecek
Ama brn şu an hiç burnumu beğenmiyorum ucu top gibi ve berbat gozukuyo eski burnum uzundu bu da çok kısa sanki hergün agliyom
Bir de ben de kemik eğriliği vardı sen de varmiydiAynadan ilk baktigimda kisa ve yamuk yumuk bisey gordum bende ama smdi kisaligina alistim gozumuz alismadigi icin sanirim bide su cokuk yeri duzelse allahimm((
Kikirdak eğriliği de tekrarlayabiliyormus maalesef benim sağa doğru yamuk tu dr ben onu duzelttim ama kikirdak hafizasi var burun eski yerine kendini çekmeyen çalışabilir ona ben bişey yapamam dua edelim olmasın dedi
Bana bir tarafa doğru yamuldugunu hissedersen masaj yap dedi ben de hep yapoyorum inş yamulmaz sen de bir sor doktoraEvet bende kikirdak egriligi vardi ama benim cokukluk yukarda kemikte. Ay bide onla ugrasmayalim![]()
İnş oyledir benim de var çünkü ben de gecmicek diye çok korkuyorum hergün agliyorum keşke hiç olmasayfim bi gram özgüvenim vardı o da gittiDoktor bana tek bi masaj hareketi soyledi ama o an benim aklim gozum cokuk burnumda kaldigi icin hic hatirlamiyorum bile ne oldugunu. Gercekten kemikteki cokuk goruntu odem midir![]()
İnş oyledir benim de var çünkü ben de gecmicek diye çok korkuyorum hergün agliyorum keşke hiç olmasayfim bi gram özgüvenim vardı o da gitti
Ben foto atmistim ya benimki öyle işte valla tüm estetikcilefi takip ediyorum artık hemen güzel olan burunlafi görüyorum benimki niye böyle degil diye üzülüyorumBende ayni seyleri soyluyorum keske olmasaydim ama hala umudum var belki odemdir ve duzelir :'(
Ben foto atmistim ya benimki öyle işte valla tüm estetikcilefi takip ediyorum artık hemen güzel olan burunlafi görüyorum benimki niye böyle degil diye üzülüyorum
Benim 35 gün oldu bantları çıkardığım gün boyunca bi hafta dengesiz olabiliyor ne tarafa yatarsan o tarafa gidiyor falan .şuan hala bi taraf daha şiş gibi .masajlarla falan eşit dağıtmak lazımAy insallah odemdir cok tesekkurler :)) sizin ne kadar sure oldu
Kıyas yapacak fotoğraf bulamadım en kısa zamanda atacağım siz de üzülmeyin.Tamam cok tesekkur ederim bekliyorum :)
Benim 35 gün oldu bantları çıkardığım gün boyunca bi hafta dengesiz olabiliyor ne tarafa yatarsan o tarafa gidiyor falan .şuan hala bi taraf daha şiş gibi .masajlarla falan eşit dağıtmak lazım
Kıyas yapacak fotoğraf bulamadım en kısa zamanda atacağım siz de üzülmeyin.
6 ay nasıl gecicekDaha onumde koskocaa 6 ay varherkeste sabret diyo. Uzulmemek elde değil ama deniyorum gercekten :) ayrica sizin mesajlariniz bana cok moral oldu düzeleceğine inaniyorum umudum artti :))) tesekkur ederim:)
6 ay nasıl gecicek((
İnsallahh ben de nası gitcem bilmiyroum bu hafta gitmem heralde aynaya bile bakmak istemiyorum6 ay sonra burayi mutlu mutlu okuruz insallah :) bide ben bu halde okula gidicem yarin![]()