Alçım çıktı moralim bozuk...

bence sağlıkla ilgili ve rahatsız edici bir durum olmadıktan sonra estetik çokta akıllıca değil bazen kötü sonuçlar doğurabiliyo

Burnunuz onden büyük gorunuyormus ama yandan gayet güzel. Ben 16,5 yasındayım burnumdan memnunum suanda kücük ama büyür mü acaba? Bide ESTETİK GÜNAH DİYE BİLİYORUM dogru mu biliyorum? Sonucta burunlarımızı Allah vermis ve insanı yaratırkende en cok burunda zorlanmıs....

Burnun büyür mü bilmiyorum ama EGER SAGLIK SORUNUN VARSA ALLAH CARESİNİDE YARATMIS NİYE GÜNAH OLSUN Kİ

Evet o zaman olmaz tabide bazıları goruntuden dolayı yaptırıyor ben bisey diyemem tabi ama gunah diye biliyorum..

Burundaki şekil bozuklukları ardından sağlık problemlerini getiriyo zaten. Şekil bozkluğundan kaynaklanan düzenli nefes alamama sonucunda et veya kemik büyümeleri olabiliyo. İçerdeki büyüyen kemik alınınca çökmede meydana gelebiliyo böyle durumlarda rinoplasti estetik diil olması gereken bi ameliyata dönüşüyo bence. Bende çok düşündüm günah mı diil mi diye yaptırmadan önce ama doktorum mecbur yapılcak dedi. Hatta şiş dönemlerinde "Günaha girdin bak böyle oldu" diyodum kendi kendime :)) Bunun boyutunu tabiki tam olarak bilemiyorum kesin bişey söyelemek zor Allah bilir :) Çevremden de bu konuda tepkiler alıyodum almayada devam ediyorum..

Kıskançlıklarından yapıyolar bence kaydirigubbakcemile3

evet canim ben farkedemiyorum ama cevremdekiler hergun degisiyor diyor. 2.ayimi doldurayim resim ekleyecem.

Burnunuz onden büyük gorunuyormus ama yandan gayet güzel. Ben 16,5 yasındayım burnumdan memnunum suanda kücük ama büyür mü acaba? Bide ESTETİK GÜNAH DİYE BİLİYORUM dogru mu biliyorum? Sonucta burunlarımızı Allah vermis ve insanı yaratırkende en cok burunda zorlanmıs....

öyle bir takintin varsa estetik yaptirma. sonucta herkezin kendi karari....

cnm fotolarini kaldirmissin bende merak ettim burnunu yaa:(

Back
X