Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde iki kas arama masaj yaparken midem bulaniyor psikolojik mi acaba
Kesinlikle öyle.Bende ilk günler masajdan ziyade okşuyordum burnumu.Çünkü hem korku var hem de hassasiyet.ama zaman geçtikçe daha iyi masaj yaparsın:Alışırsın.özellikle burun sırtındaki kabarıklık sadece masajla geçiyor.Bende günde 3 kere beşer dakka yapıyordum.yerimseniben
doktorumda en az 3 kez yap dedi. aklina grldikce yapsan bile zarari yok dedi dun arayip sordum
canım birde benim burun sırtim bu sekilde galiba elimle dokununca hic sislik gibi gelmiyor bariz kemik
canım çok geçmiş olsun. çok hoş olmuş burnun güle güle kullan =) şimdiden güsel olcağı belli moralini bozma sen.daha çok erken =) zamanla çok daha güsel olcaktır inşallah
bende tersten geliyorum atel çıktığı gün inanılmaz beğenmştim burnumu,küçük ve kavisliydi.şimdi ise doktorumunda dediği gibi tombul ve büyük bişi =)
Benim bir sene oldu daha yeni yeni şeklini aldı burnum.6 ay sonra bile bir tarafı şişti burnumun.Doktorumda burnumun bir yıl sonraki halini beğendi zaten güzel olmuş dedi burnun.Ameliyat sonrası deririn altına sürgisel diye bi ilaç döküyolar.Onun erimesi için masaj yapmak gerekiyor.Yoksa o ilaç kemikleşip şekil bozukluğuna sebep oluyor malesef.
:1hug:
nasıl yaniii... peki ne kadar zamanda geçmesi gerekiyo... ben ilk zamanlarda çok yapmamıştım masaj... doktorum da uyarmamıştı![]()
6.haftamdayım canım ben.tabi iniyo şişler ama şu anda ilk günkü gibi değil ama o kadar kaba olmuştuki inmiş hali bile tombul yani düşün artık=) ama genel anlamda çok şükür memnunun ya=) inşallah zamanla daha zarifleşir=)
cok merak ettim resim ekleyebilirmisin :kedi: