Alçım çıktı moralim bozuk...

birde iki kas arama masaj yaparken midem bulaniyor psikolojik mi acaba

Kesinlikle öyle.Bende ilk günler masajdan ziyade okşuyordum burnumu.Çünkü hem korku var hem de hassasiyet.ama zaman geçtikçe daha iyi masaj yaparsın:Alışırsın.özellikle burun sırtındaki kabarıklık sadece masajla geçiyor.Bende günde 3 kere beşer dakka yapıyordum.yerimseniben

senin burun sırtındaki şişlikler ne kadar zamanda geçti ... :(
ben de onlardan muzdaribim dee :( zaman zaman çok canımı sıkıyo...

Kesinlikle öyle.Bende ilk günler masajdan ziyade okşuyordum burnumu.Çünkü hem korku var hem de hassasiyet.ama zaman geçtikçe daha iyi masaj yaparsın:Alışırsın.özellikle burun sırtındaki kabarıklık sadece masajla geçiyor.Bende günde 3 kere beşer dakka yapıyordum.yerimseniben

doktorumda en az 3 kez yap dedi. aklina grldikce yapsan bile zarari yok dedi dun arayip sordum
canım birde benim burun sırtim bu sekilde galiba elimle dokununca hic sislik gibi gelmiyor bariz kemik

pek canm tahmini kac gunu buldu bu? benim bugun 15. gun yarin yeni resim cekeyim ekleyim. buraya ara ara resim ekleyecem bakalim nasil bir degisim olacak

Benim bir buçuk ay olduu ve henüz yavaş yavaş azalmaya başladığını hissediyorum... bir ayın sonunda yumuşamaya başladı...

canım moralini bozma hemen.öncekii burnunda çokk güzelmişş şimdi küçülmüşş daha güzel bi burnun olmuş.. burun ucunun üstünde hafif bi şişlikk varr oda gider zaten zamanla....moral bozucakk bi durum göremedimm ben açıkçasıı

yavas yavas bende alismaya basladi. inecek diye kendi kendime teselli veriyorum. pazartesi ise baslayacam bakalim ordaki tepkiler nasil olacak

canım çok geçmiş olsun. çok hoş olmuş burnun güle güle kullan =) şimdiden güsel olcağı belli moralini bozma sen.daha çok erken =) zamanla çok daha güsel olcaktır inşallah

bende tersten geliyorum atel çıktığı gün inanılmaz beğenmştim burnumu,küçük ve kavisliydi.şimdi ise doktorumunda dediği gibi tombul ve büyük bişi =)

doktorumda en az 3 kez yap dedi. aklina grldikce yapsan bile zarari yok dedi dun arayip sordum
canım birde benim burun sırtim bu sekilde galiba elimle dokununca hic sislik gibi gelmiyor bariz kemik

Benim bir sene oldu daha yeni yeni şeklini aldı burnum.6 ay sonra bile bir tarafı şişti burnumun.Doktorumda burnumun bir yıl sonraki halini beğendi zaten güzel olmuş dedi burnun.Ameliyat sonrası deririn altına sürgisel diye bi ilaç döküyolar.Onun erimesi için masaj yapmak gerekiyor.Yoksa o ilaç kemikleşip şekil bozukluğuna sebep oluyor malesef.
:1hug:

nasıl yaniii... peki ne kadar zamanda geçmesi gerekiyo... ben ilk zamanlarda çok yapmamıştım masaj... doktorum da uyarmamıştı :(

canım çok geçmiş olsun. çok hoş olmuş burnun güle güle kullan =) şimdiden güsel olcağı belli moralini bozma sen.daha çok erken =) zamanla çok daha güsel olcaktır inşallah

bende tersten geliyorum atel çıktığı gün inanılmaz beğenmştim burnumu,küçük ve kavisliydi.şimdi ise doktorumunda dediği gibi tombul ve büyük bişi =)

saol canim. alla alla neden oyle oldu acaba kac gun gecti. ilk atel cikinca biraz sisiyor ama sonra inise geciyor. benim sanki biraz inmeye basladi yada benm gozum alisti :))

Benim bir sene oldu daha yeni yeni şeklini aldı burnum.6 ay sonra bile bir tarafı şişti burnumun.Doktorumda burnumun bir yıl sonraki halini beğendi zaten güzel olmuş dedi burnun.Ameliyat sonrası deririn altına sürgisel diye bi ilaç döküyolar.Onun erimesi için masaj yapmak gerekiyor.Yoksa o ilaç kemikleşip şekil bozukluğuna sebep oluyor malesef.
:1hug:

nasıl yaniii... peki ne kadar zamanda geçmesi gerekiyo... ben ilk zamanlarda çok yapmamıştım masaj... doktorum da uyarmamıştı :(

gercekten mi? her ameliyatta boyle bisey dokuyorlarmiymis ilk defa duydum. ger oyleyse benim coktan sertlesmistir

6.haftamdayım canım ben.tabi iniyo şişler ama şu anda ilk günkü gibi değil ama o kadar kaba olmuştuki inmiş hali bile tombul yani düşün artık=) ama genel anlamda çok şükür memnunun ya=) inşallah zamanla daha zarifleşir=)

6.haftamdayım canım ben.tabi iniyo şişler ama şu anda ilk günkü gibi değil ama o kadar kaba olmuştuki inmiş hali bile tombul yani düşün artık=) ama genel anlamda çok şükür memnunun ya=) inşallah zamanla daha zarifleşir=)

cok merak ettim resim ekleyebilirmisin :kedi:

selam arkadaşlar bende burun ameliyatı yaptırma istiyorum fakat hangi doktora gıtmelıyım karar veremedim tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı ?ismail kuranı bir arkadaşım tavsiye etti fakat henüz görüşmedim.bilen veya bu doktorda ameliyat olmuş biri varmı acaba :(

gayet güzel ve hoş olmuş canım..sıkma canını..çok seksi bir burnun var emin ol...
işyerinde bişey derlerse de emin ol canını sıkmak için olabilir...
bir burun şişliği inmemiş bu kadar güzelse ....

Back
X