Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alçını doktorun çıkarması gerek, sen neden çıkarıyorsun ?
canım bu ikinci alçım banyoda düşmesi gerekiyomuş çıkarttım oh
kızlar bir bana da cevp verin lütfn tamponlar çıktığı halde hiç nefes yok yıkıyorum da ama aynı![]()
dün çıktı canımcan beyle konuştum normal olduğunu söyledi ama korkuyorum. burnumun içi şiş sanki et alınmamış gibi duruyor. kulak temizleyici tam girmiyor iki yerede özellikle sağ tarafa. her tarafım çok şiş
çok teşekkr ederim canım inşallah en yakın zamanda açılır dr. tuzlu su ve zeytinyagı sürmemi söyledi. tavsiyeni dikkate alıcam tekrar teşekkürler. içim rahatladı, gerçekten zor bir ameliyatmış salı günü oldum bugün biraz daha iyiyim ilk defa bugün siteye girdim. toparlanmaya çalışıyorum.
Ben de aynı durumdayım hatta et alınmadı mı diye tribe girdim.Dün gece de uyuyamadım tıkanıklıktan.Ama doktoruma sordum normal dedi şişlerim varmış inecekmiş.Merak etme yani.dün çıktı canımcan beyle konuştum normal olduğunu söyledi ama korkuyorum. burnumun içi şiş sanki et alınmamış gibi duruyor. kulak temizleyici tam girmiyor iki yerede özellikle sağ tarafa. her tarafım çok şiş
Ben de aynı durumdayım hatta et alınmadı mı diye tribe girdim.Dün gece de uyuyamadım tıkanıklıktan.Ama doktoruma sordum normal dedi şişlerim varmış inecekmiş.Merak etme yani.
Amin canım inşallah.Çok geçmiş olsun.tamam canım çok teşekkürler valla çok zormuş bu iş çok zor. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
Burunda nefes almayı engelleyen şey kan pıhtıları.Ben geçen yine doktora kontrole gittim.Bir temizlik yapalım dedi.Kulak çubuğuyla burnumdan neler çıkardı inan bilmek istemezsiniz.Plastik kalıp gibi olmuş o kan pıhtıları.Bir gece önce sabaha kadar uyuyamadım burnum tıkalı diye.Ağızdan nefes alarak da uyuyamıyorum.Ama temizliğim yapıldıktan sonra ohh be dedim nefes almak varmış.O yüzden dert etmeyin derim.Bu arada benim ameliyatımdan sonra 9. günüm bugün
Canım doktorun temizliğini yapar zaten.O zaman rahatlarsın merak etme.anladım umarım ben de rahatlarım, benim daha 1 hafta bile olmadı salı günü oldum cuma tamponlar alındı. alçıda burnumu sıkıştırmaya başladı bakalım yarın can beyin yanına gidicem tek korkum şu nefes işi rüyalarıma bile girdi.![]()