alçımı çıkaramıyorum

357SACO

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
396
115
648
40
kızlar banyo yaptım ama alçımı çıkaramıyorum siz nasıl çıkardınız

kızlar bir bana da cevp verin lütfn tamponlar çıktığı halde hiç nefes yok yıkıyorum da ama aynı:14:

dün çıktı canım :( can beyle konuştum normal olduğunu söyledi ama korkuyorum. burnumun içi şiş sanki et alınmamış gibi duruyor. kulak temizleyici tam girmiyor iki yerede özellikle sağ tarafa. her tarafım çok şiş

dün çıktı canım :( can beyle konuştum normal olduğunu söyledi ama korkuyorum. burnumun içi şiş sanki et alınmamış gibi duruyor. kulak temizleyici tam girmiyor iki yerede özellikle sağ tarafa. her tarafım çok şiş

Aynen canım çok normal daha dün alınmış birde tamponlar.. hiç korkulacak bişey yok en fazla 15 günde normale döner.. doktorun verdiği kremi ve denizsuyunu düzenli kullan ve kremi sürerken çok zorlama lütfen..kulak çöpüne bolca al yedirebildiğin yere yedir zorlama.

çok teşekkr ederim canım inşallah en yakın zamanda açılır dr. tuzlu su ve zeytinyagı sürmemi söyledi. tavsiyeni dikkate alıcam tekrar teşekkürler. içim rahatladı, gerçekten zor bir ameliyatmış salı günü oldum bugün biraz daha iyiyim ilk defa bugün siteye girdim. toparlanmaya çalışıyorum.

ameliyat darbesinden sonra normal canım...burun içindeki daha taze olduğu için şiş oluyor..zamanla iniyor merak etme..geçmiş olsun..

çok teşekkr ederim canım inşallah en yakın zamanda açılır dr. tuzlu su ve zeytinyagı sürmemi söyledi. tavsiyeni dikkate alıcam tekrar teşekkürler. içim rahatladı, gerçekten zor bir ameliyatmış salı günü oldum bugün biraz daha iyiyim ilk defa bugün siteye girdim. toparlanmaya çalışıyorum.

Rica ederim canım, daha çok yeni ilk zamanlar böyle sorunlar olması normal doktorun dediklerini ihmal etme,zamanla düzeleceğinden eminim :54:

Ben de aynı durumdayım hatta et alınmadı mı diye tribe girdim.Dün gece de uyuyamadım tıkanıklıktan.Ama doktoruma sordum normal dedi şişlerim varmış inecekmiş.Merak etme yani.

kizlar ya bana dr masaj verdi hafiften yapiyorum sol trafta elimin altina bi sidlik gibi cikinti gibi bir sey gorunurde bir sey yok bu ne dizde de oldu mu

Ben de aynı durumdayım hatta et alınmadı mı diye tribe girdim.Dün gece de uyuyamadım tıkanıklıktan.Ama doktoruma sordum normal dedi şişlerim varmış inecekmiş.Merak etme yani.

tamam canım çok teşekkürler valla çok zormuş bu iş çok zor. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.

bende aynı sorundan muzdaribim kızlar ya 9.günüm bgün burun ici şişliklerimn çogu gitti ama burun etinin(konka) görülmesi normalmi ki ya doktor küçülttügünü söylemişti. estetik kaygıyı gectim artık bıktım bu konkadan be kurtuluş yokmu::/

kızlar zor olduğunu biliyorum ama biraz sabır. birbirinizi burda benim de öyle diyerek gaza getirmek yerine doktorlarınızın verdiği egzersiz ve uygulamarlı düzenli bir şekilde yapın. unutmayın %50'si doktorun %50'si psikolojinin işi. eğer psikolojisinizi düzeltmeyecekse bunun hiç anlamı olmaz.

Burunda nefes almayı engelleyen şey kan pıhtıları.Ben geçen yine doktora kontrole gittim.Bir temizlik yapalım dedi.Kulak çubuğuyla burnumdan neler çıkardı inan bilmek istemezsiniz.Plastik kalıp gibi olmuş o kan pıhtıları.Bir gece önce sabaha kadar uyuyamadım burnum tıkalı diye.Ağızdan nefes alarak da uyuyamıyorum.Ama temizliğim yapıldıktan sonra ohh be dedim nefes almak varmış.O yüzden dert etmeyin derim.Bu arada benim ameliyatımdan sonra 9. günüm bugün

Burunda nefes almayı engelleyen şey kan pıhtıları.Ben geçen yine doktora kontrole gittim.Bir temizlik yapalım dedi.Kulak çubuğuyla burnumdan neler çıkardı inan bilmek istemezsiniz.Plastik kalıp gibi olmuş o kan pıhtıları.Bir gece önce sabaha kadar uyuyamadım burnum tıkalı diye.Ağızdan nefes alarak da uyuyamıyorum.Ama temizliğim yapıldıktan sonra ohh be dedim nefes almak varmış.O yüzden dert etmeyin derim.Bu arada benim ameliyatımdan sonra 9. günüm bugün

anladım umarım ben de rahatlarım, benim daha 1 hafta bile olmadı salı günü oldum cuma tamponlar alındı. alçıda burnumu sıkıştırmaya başladı bakalım yarın can beyin yanına gidicem tek korkum şu nefes işi rüyalarıma bile girdi. :14:

anladım umarım ben de rahatlarım, benim daha 1 hafta bile olmadı salı günü oldum cuma tamponlar alındı. alçıda burnumu sıkıştırmaya başladı bakalım yarın can beyin yanına gidicem tek korkum şu nefes işi rüyalarıma bile girdi. :14:
Canım doktorun temizliğini yapar zaten.O zaman rahatlarsın merak etme.

Back
X