Alçısı alındığında kendinden nefret eden var mı?

canım alışırsın, şu an çok normal böyle düşünmen
ben de ameliyat olucam ve kesin ben de ilk başta şok olucam
ama buna hazırladım kendimi =)
biraz daha bekle bakalım
sürekli burnunu düşünmemeye çalış opuyorumnanaktan

Alçım çıktığında gördüğüm burun harikaydı :D
Hala da en beğendiğmi hali o ilk gördüğüm halidir..Enteresan değil mi? ;)

Ben varım :((( 10 gun oldu amelıyat olalı ama aynaya bakmak ıstemıyorum burun ucum cok güzel cok kalkık bır burun degıl ama üst taraflar bir tuhaf duruyo şiş desem cok şiş değil domuzcuk gıbı gelıyor gozume :( herkes cok begendı ama ben bır türlü begenemıyorum insallah şiştir ve zamanla oturur dıye umuyorum :(:( Bazen aynaya baktıgımda hos gorunuyo ama genelde begenemıyorum :(

Ben varım :((( 10 gun oldu amelıyat olalı ama aynaya bakmak ıstemıyorum burun ucum cok güzel cok kalkık bır burun degıl ama üst taraflar bir tuhaf duruyo şiş desem cok şiş değil domuzcuk gıbı gelıyor gozume :( herkes cok begendı ama ben bır türlü begenemıyorum insallah şiştir ve zamanla oturur dıye umuyorum :(:( Bazen aynaya baktıgımda hos gorunuyo ama genelde begenemıyorum :(

benimde ucu çok şiş hayatım yüzümün yarısını kaplıyor

ucu şişse iner bence şişliktendır merak etme
halımıze bak benımkıde ust kısımlara göre ucu kucuk gıbı duruyo yuzumde kucuck kaldı burun :) gülsekmı aglasakmı sasırdım valla

kızlar burayı okudukça ben de kararsızlaşıyorum
geçen cuma ameliyat olacaktım grip olduğum için ameliyat iptal oldu, ama 2 ay sonraya tekrar gün aldım
doktorum bana 2 tasarım yaptı, ben küçüğü beğendim ama o yüzümde küçük kalacağını söyledi, ben sana onu yapmam dedi , şimdi büyüğü yaptırsam çok mu büyük olur ( mesela kaçakgirl diye bir arkadaş var , onun ilk yaptırdığı burun biraz büyüktü ama yine de güzeldi, sonra daha küçük ve kalkık yaptırdı , iyi ki de yaptırdı, süper bir burnu var şimdi :nazar:)
ya da küçüğü yaptırsam ya yüzüme göre çok küçük olursa
çok büyük risk, keşke bir şekilde geriye dönüşü olsaaa
umarım alışırsınız en kısa zamanda :1hug:

ya tabii ki yüzüne giden daha iyi olur ama ben küçükten yana kullanıyorum, zira burun büyüyebilen bi organ, şişlikler indikçe yıllar geçtikçe aşağı inme olasılığı falan da var, ben küçük derim.

ben büyükten yanayım, küçük burnun yüzde kaybolup diğer kusurları ortaya çıkarma olasılığı var. yüzü de yayvan gösteriyo kanımca. ben kişisel olarak sevmiyorum küçük burun. adriana limanın ve angelina jolienin burunlarını beğenirim ve hiç küçük değiller.

meraba kızlar.. alçım alınalı 5 gün oldu ben hala ağlıyorum.alçım alınıp ilk aynaya baktığımda şoka girdim çünkü aynaya bakan ben değildim okadar değişmişimki. ameliyattan önce burnumda kemer vardı ucuda biraz aşağı bakıyordu kemerim gitti ve ucu biraz kaldırıldı burun bakıldığında benden bağımsız olarak güzel ama yüzüme yakıştırmıyorum sanki.eski halimi çok özlüyorum ve buna hiç alışamıcakmışım gibi geliyor.ifadem bayağı değişti :( offf geçicek mi sizce kızlarr :( sürekli naptım ben diyorum şimdi bana eski burnumu verseler hiç düşünmem kabul ederim :(

kizz öle düsünme sonunda degismek icin ameliyata girdin..benimde ifadem bayagi degisdi ve yasimi hic göstermiyorum....banada tuhaf gelmisdi ama ben alisdim sende alisirsin bu yasina kadar öyle bir burunla yasadigin icin sana tuhaf geliyor kendine iyi bak ve uzme kendini lutfen öptümm...gamyoncuiremsu

Back
X