Aldatan Adam başkasına yar oluyor mu??

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Aldatıp gitti biliyorsunuz karaktersiz..
Başka kadınlara yar oluyorlar mı?bana göstermediği ilgiyi Sevgi'yi ona mı gösteriyor?bana çektirdiğini ona da çektiriyor mu? Pisliğini toplamaktan bıktım çöplerini Oray'a buraya atmasından ,konuşmayı bilmemesinden insanları kırmasından bıkmıştım da ama Adam olur mu ya diye bekleyişim de yok değildi..
Şimdi düşündüm de ona da aynı Mıdır???

Bir insan 7sinde neyse 70indede odur... düşünmeyi bırak sende önüne geleceğine odaklan bence

Muhtemelen olur, sizinle acemiliği yapmış, diğerinde aynı hataları yapmaz çok daha mutlu olur. Ama size tavsiyem artık düşünmeyin, size faydası yok zararı var çünkü.

İlk evliliği de bir ay sürmüş...ben çok uğraştım ama olmadı ,ne Çek'i düzen verdi kendine, ne Ada'm oldu...

Başka kadınlara yar oluyorlar mı?bana göstermediği ilgiyi Sevgi'yi ona mı gösteriyor?bana çektirdiğini ona da çektiriyor mu? Pisliğini toplamaktan bıktım çöplerini Oray'a buraya atmasından ,konuşmayı bilmemesinden insanları kırmasından bıkmıştım da ama Adam olur mu ya diye bekleyişim de yok değildi..

Yok olmaz zannetmiyorum. Sen kurtulmussun ya öyle düşün simdi başkaları çeksin bence sen şükret ve rahatla.

Siz ondan hayir gòrmedikten sonra varsin başkasi görsün :işsiz:

Değişebilir, değişmeyebilir
Karşısındaki insanada baglı olabilir, bence bunlara kafa yormak için hayat çok kısa.
benimde ex'im var , oda beni aldattı. Bazı seylerı cok fazla eksiydi , bendede o imajı değiştiremicek , ölmedik aşkından ona yansın beni sevmeyenler ölsün bacım

İlkinde olmamış,sizinleyken olmamış sizden sonra da değişmez.
Öküz gelen öküz gidiyor,boşverin hiç üzerine düşünmeyin bile...

ya biri bana açıklasın ya bu kadar üzenler hayallerimizin içine yapanlar nasıl mutlu olabiliyorlar Allahın çok sevdiği insanlar heralde ya ben bilmiyorum ya şu mübarek cuma günü her şeyin Hayırlısını versin Allahımda..şimdi çekenler hep çeker mi yoksa bir yerden sonra kaderi güzelleşen var mı ....sanki hep böyle gidicek gibi geliyor

Back
X