• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan Adam başkasına yar oluyor mu??

Muhtemelen olur, sizinle acemiliği yapmış, diğerinde aynı hataları yapmaz çok daha mutlu olur. Ama size tavsiyem artık düşünmeyin, size faydası yok zararı var çünkü.
Karakter üzerinde çalışılan uzmanlasilan bir şey değildir .
Ya karakterin duzgundur ya degilsindir.
Ya yalancisindir ya dürüst .
Konu Sahibi üzülme sakin asla mutlu olamaz

Aldatacak kadar karaktersiz zayıf adam, bi zahmet bana yâr olmasın zaten. Lütfeder !

Geçmiş olsun. Zararın neresinden dönülse kârdır.

Bana ilk başlarda göstermedi yüzünü sonradan öğrendim neler neler çıktı..

Karakter üzerinde çalışılan uzmanlasilan bir şey değildir .
Ya karakterin duzgundur ya degilsindir.
Ya yalancisindir ya dürüst .
Konu Sahibi üzülme sakin asla mutlu olamaz
Çevremden gördüğüm kadarıyla böyle ne yazık ki... Biz istiyoruz ki bizden sonra ölsün bitsin sürünsün gün yüzü görmesin, bin pişman olsun ama çoğu zaman öyle olmuyor. Herkes bazı dersler çıkartıyor hayatını değiştirebiliyor.

Bence insanların tavrı insandan insana farklılık gösteriyor

Nasıl sen birini önemsemez, reddederken bir diğerini çok seviyorsan aynı şekilde

O yüzden yar olur mu bilmem ama senden geçmiş gitmiş, sana yar olmamış...

hayır aynı olmaz. herkesin bi nabzı vardır ona göre şerbet verılır. sende nabzına göre muamele görmüşsün. hem ne yapacaksın bu sorunun cevabını
ne phhhh yıyıorsa yesın :tokat:

Çevremden gördüğüm kadarıyla böyle ne yazık ki... Biz istiyoruz ki bizden sonra ölsün bitsin sürünsün gün yüzü görmesin, bin pişman olsun ama çoğu zaman öyle olmuyor. Herkes bazı dersler çıkartıyor hayatını değiştirebiliyor.
Surunmezler tabiki .
Ama mutlu da olmazlar .
Doyumsuzluk onların içinde.
Sürekli bir iç hesaplaşma, planlar falan .
Mutluluk rolü yapıyorlar .
Ben de yaptım zamanında ondan biliyorum =) birinin ahini aldım .
O şimdi beni görüp diyordur ki hani ilahi adalet Nerede çok mutlu . Ama içim öyle değil . Mutsuzum belli etmiyorum . Çok erdemli , ders almış gibi sanıyorlardir beni Hayır öyle değil =) hala çok büyük hatalarım var .

Aldatıp gitti biliyorsunuz karaktersiz..
Başka kadınlara yar oluyorlar mı?bana göstermediği ilgiyi Sevgi'yi ona mı gösteriyor?bana çektirdiğini ona da çektiriyor mu? Pisliğini toplamaktan bıktım çöplerini Oray'a buraya atmasından ,konuşmayı bilmemesinden insanları kırmasından bıkmıştım da ama Adam olur mu ya diye bekleyişim de yok değildi..
Şimdi düşündüm de ona da aynı Mıdır???
ona aynı değildir
malesef gercek bu

Yar olur veya olmaz, mutlu olur veya olmaz, çektirir veya çektirmez bu artık sizi ilgirendirmez.

Düşünmemelisiniz. Madem sizde bıkmıştınız o kişiden gelecekte onu bekleyen hayatı düşünmeyin.

Kendi hayatınıza bakın.

Olur cnm olur.. ornek benim eski es ben ondan ayrildiktan sonra daha benden bosanmadan etmeden hatta bosanma davasi acmadan hayatina kac kisi girdi saymakla bitmez, en sonda cocuk peydahladi.. demekki neymis BASKASINA YAR OLUYORMUS, SENIN HAYALLERINI BASKASIYLA YASAYABILIYORMUS ..

Surunmezler tabiki .
Ama mutlu da olmazlar .
Doyumsuzluk onların içinde.
Sürekli bir iç hesaplaşma, planlar falan .
Mutluluk rolü yapıyorlar .
Ben de yaptım zamanında ondan biliyorum =) birinin ahini aldım .
O şimdi beni görüp diyordur ki hani ilahi adalet Nerede çok mutlu . Ama içim öyle değil . Mutsuzum belli etmiyorum . Çok erdemli , ders almış gibi sanıyorlardir beni Hayır öyle değil =) hala çok büyük hatalarım var .
Belki de dediğiniz gbdir, tabiki iç yüzlerini bilemem, inşallah siz de mutsuzluk kredinizi bir an önce doldurur bundan sonra mutlu olursunuz ;) bir yanlış için ömür boyu mutsuz olmak da haksızlık bence (tabiki yanlışın ne olduğuna da bağlı). Herkes dersini alıp hatasını anladıysa bir daha yapmamaya azmettiyse mutlu olmayı hakeder :)

Şöyle biraz ayrıntı bereyim.Benimleyken bi kadınla görüşüyormuş kendisinden 10 yaş büyük.başka kadın daha vardı.ama hala beni sevdiğini iddia ediyor .Şuanki sevgilisiyleyken bile !!bir günü bir gününe tutmuyor.Bugün böyle diyor yarın istemiyorum diyor .Az merakta bıraksam ulaşamazsa merak ediyor nerdesin napıyorsun diye.Evlensemde şeninle görüşmek isterim diyor.Ama dediğim gibi bi günü bi gününe tutmaz...karakter sıfır.

senin hayatın iyi olmalı ki böyle diyebiliyorsundur muhtemelen???
Allaha şükür cok daha iyisi yani eşim karsima cikti. Senin de karsina daha iyisi cikmayacagini bilemezsin.
Ben aldatılmadim ama değerimi bilmedi hakaretler tehditler her günü bana zehir etti. Başkasiyla nişanlanmis ve umrumda değil ona ne yaşatiyor değerini biliyor mu falan. Çünkü eşimle mutluyum o bana kötü günleri yaşatmasa eşim gibi biriyle evlenemezdim. Bazen yaşadigimiz kötü şeyler ve aldigimiz dersler sayesinde çok daha iyisine sahip olabiliyoruz ama insan tabi ki o zamanlar bunu düşünemiyor.

Son düzenleme:
Şöyle biraz ayrıntı bereyim.Benimleyken bi kadınla görüşüyormuş kendisinden 10 yaş büyük.başka kadın daha vardı.ama hala beni sevdiğini iddia ediyor .Şuanki sevgilisiyleyken bile !!bir günü bir gününe tutmuyor.Bugün böyle diyor yarın istemiyorum diyor .Az merakta bıraksam ulaşamazsa merak ediyor nerdesin napıyorsun diye.Evlensemde şeninle görüşmek isterim diyor.Ama dediğim gibi bi günü bi gününe tutmaz...karakter sıfır.
karakter sıfır diyosun da hala neyini düşünüyosun arkadaşım? Kimle ne yaparsa yapsın sanane.. Bulunmaz hint kumaşı mı? karaktersiz insanın hangi tarafı seni kendine bu kadar bağladı çok merak ettim doğrusu?

Back
X