Aldatan bir kadın, okuyun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var...

zarate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2
0
36
İzmir
ben aslında bi erkek arkadasım için yazıyorum buraya arkadaslar...4 yıllık bir ilişkileri vardı ve kız birden ayrıldı.herkes şok.halbuki yere göğe sığdıramadığı aşkıydı o onun.bugun 2 ay oluyo.kız önce ilgisizlik demiş dünde arkadasım biriyle çıktıgını görmüş nette.sağa ola yaymışlar.arkadasımın dediğine göre o çocugu biliyomus ve zemini önceden hazırlanmıs bir ayrılıkmıs.arkadasım emekleri için yanıp tutusuyo su an.bi kez bile aldatmadı hep sevdi kızı.ama kız ne msjlara cevap veriyor ne de arayınca açıyor.dün kızın yeni erkek arkadası msj atmış bizimkine.artık rahatsız ediyosun bırak kızın peşini adam ol onurlu ol vs atar yapmıs epey.bizimkide adamsın.allah mesut etsin diyip kapamıs konuyu.şu an kendini yemekle meşgul.geçen gün bıcak dayamıs bilegine ama keskin olmadıgı için kesmemiş bıcak bileğini.2 ay kimse yok dedi kız ve şimdi bi daha yıktı cocugu.daha beter oluyo hep.bizde üzülüyoruz ama laf geçitremiyoruz.bi türlü olan olayı hazmedemiyo.şaka gibi diyip duruyo.öylesine güvenirken bu şekilde değişmesi kızın ve nerdeyse bir it gibi davranması çok garibime gitti....benim anlayamadıgım nedendir bu bi kız neden bunu yapar.pişman olup dönermi...kızın yaptıgını biz bile insanlıktan saymıyoruz.düşünsenize ilişkiniz var 4 yıllık belki kısa kimileri için.çok fazla fedakarlık var ve kız bunları yapıyo çocuga..aslında cocukta kızın fotografları var.bi gün "çıplak fotoğraflarını 4 yılla beraber babasına yollayamda görsün" dedi korktuk.sonrada "alçalmıcam ben onlar kadar dedi...kız hakkında yorum yapailirmisiniz.bizim çocugada tavsiye tabiki...teşekkürler

Elbette her aldatma kötü, çirkin, kınanacak bir şey.
Fakat ben de şu çifte standarta çok kızıyorum.
Sanki erkeğin aldatma hakkı varmış da kullanmamış gibi, o bir kere bile aldatmadı, ne fedakarlık etti oluyor.
Kız aldatınca vurun abalıya...
Tabii ki aldatmaların hepsini kınıyıorum, ama bu suçun cinsiyeti yok, erkek yapınca farklı kız yapınca farklı değerlendirmiyorum.
Ayrıca biz nerden emin olabiliriz ki aldatma olduğuna, ayrılalı 2 ay olmuş, eskiden tanıdığı biriyle çıktıklarını görmüş.
Burdan kesin olarak aldatma yargısına varamayız ki :sm_confused:

Ben konuya değil ama
Sizin başkası için konu açmanıza yorum yapacağım
ta dıdısının dıdısı hakkında soru soruyorsunuz
Kız döner mi diye hadi konu siz olsanız yorum yapalım
Ama 3.şahışa nasıl yorum yapalım Allah aşkına yaa

Son düzenleme:
kız ve çocuk kaç yaşında ?
4 yıllık ilişki uzun bi dönem evlilik yada nişan yada söz yokmu?
belki kız evlenmek istedi çocuk erteledi baktı bundna bişe olmıcka bıraktı ne bileyim daha ayrıntılı yazsan iyi olur

Son düzenleme:
"Kız hakkında yorum yapabilirmisiniz" bu da nedek şimdi kız için öyleymiş böyleymiş dememiz hoşunamı gidecek, İkili ilişki sen bilemezsin içlerini neler yaşadıklarını bence sadece erkek arkadaşını teselli edebiliyosan et dahasına da karışma

kızın ne yaşadığını nerden bilebilirizki belki 4 sene sabretti sevdi ama beklentilerine karşılık bulamadı çekti gitti bence bir bayan baskasıyla olduysa kolay kolay dönmez bitirmiştir kafasında önceki ilişkisini..

tepki değil.cevap istedim sizlerden.ben sadece bi insana yardım etmeye calısıyorum.yakın arkadasım ve cocuk bıcagı dayadı kesti diyorum size.burda belki ona moral verebilcek yazılar bulurda bi şekilde teselli ederim dedim....kızın aldattığı kesinleşti bu arada.ama neden bilemiyorum ben.kız yada erkek farketmez altadan suçludur benim gözümde.gideceksen üslubuna göre yaparsın herşeyi.2 ay cocuk yıkıldı toparlanıyodu şimdi döndü bi daha yıktı.hiç bi insanın bunları yasamaya hakkı yok....ikiside 22 yasında.kız öğretmenlik bitirdi kpss ye gircek.cocukta son sınıfta.1 sene geç basladı o.evlilik lafı geçmişti ama kız 5 sene istemiyom demişti.ikiside aileleri tarafından tanınıyodu bu arada.....kız için kötü şeyler yazın demiyorum ayrıca.sadece tavsiye.nasıl bi psikolojidedir vs...

neler yaşadıklarını bilemezsin çocuğun anlattıklarının doğru olduğunu nerden biliyosun bir şey yapmıştır illa olmamışsada kız bırakmışsa en onurlusu boşvermesi

gülüm sen başkalarının ilişkilerini boşver kendi ilişkilerine bak daha iyi bence ne kadınlar nede erkekler birbirlerine karşı samimi olmuyorlar o yüzden hep ayrılık,herkes en iyi yüzünü gösteriyor

Olay aldatma mıdır, değil midir bilemiyorum.
Siz aldatma diyorsunuz, gerekçelerde vardır heralde,
aldatma olduğunu varsayalım.
Zaten 4 yıllık bir ilişkiden sonra , hemen ya da 2 ay içinde başka
bir ilişkinin ortaya çıkması, pek mantıklı ve hoş değil.
Erkek arkadaşınız, durum aldatma ise, ne kadar zoruna giderse gitsin,
kurtulduğuna şükretsin o zaman.
Kaybettiği 4 yıla üzüleceğine, kazandığı geleceğe sevinsin.

Onun psikolijisini bizim yorumlarımız düzeltemez ne de olsa bayanız, aynı duyguları bizlerde yaşadık veya yaşattık, durmu kabullenip kendi yoluna bakmaktan başka yapacak bişey yok, en azından bizim yapacak bişeyimiz yok, umarım en kısa zamanda toparlanır ne diyeyim

her şekilde aldatmak kötü. çocuk aklını başına toplasın ya evlendikten sonra böyle bişey yapsaydı yok yakınken mevlam kurtarmış o kızdan onu. valla çokda şaşırmadım açıkcası bir kurumda çalışıyorum ve öyle iğrençliklerle doluki evli çocuklu kadınlar evli çocuklu erkekelrle beraberler birde öyle namuslu geçinirler ki. eşşimi ayarmaya çalışanalrmı var beni süzenmi dersin. yuvamızın mutluluğunu bozmak için uğraşanlarmı ararsın. bu devirde uzak durmak lazım böylelerinden. daha kurtulduğuna sevinsin boşver 4 yıl nedir ki ömrünü tüketmemiş sonucunda.

sonuçta bana göre aldatılmak kadar kötü bir şey olamaz maden kız aldattı arkadadaşınızı
o zaman bırak üzülmeyi zerre kadar umrunda olmaması gerekir ki,arkadaşınız bence sevinsin
kız arkadaşının yüzünü 4 yıl sonra da olsa görmüş...arkadaşınızın yapması gereken
o kızı tamamen her şekilde bırakması lazım kalbinde ve beyninde de
ve bundan sonra,hayatına bakması lazım en iyisi bu olur çünkü arkadaşınız için...

maden çocuga hyatını zindan etti ozaman oda kıza etsin..
yapsın demiyorum yalandan fotograflarla tehdit etsin..
bi güzel kızında hayatını zehir etsin.. oda mutlu olmasın .. yoksa kuyruk acısı kalırsa dahada hırslanır daha acı çeker arkadaşınız..

4 yıllık bir ilişki aldatma diyorsunuz ama kız aldatacak olsaydı niye ayrılsın hem ayrıldıktan sonra çıkmaya başlamışlar belki arkadaşınızla birlikteyken gönlü diğer çocuğa kaymış olabilir ve aldatmamak için asıl ayrılmış gibi geldi bana bence arkadaşınızda hiç kinlenmesin sonuçta gönül bu belkide sizin bilmediğiniz şeyler vardı aralarında her mutlu görünen çift gerçekten mutlu mu acaba bir düşünün sizin bir sevgiliniz var ama bir süre sonra onu sevmediğinizi anlıyorsunuz sırf onu mutlu etmek için onunla bir ömür geçirirmisiniz? empati kurun azcık ya insanları suçlamak ne kadar kolay

Aldatma diye nasıl hüküm veriyorsunuz.
Kız ayrıldıktan 2 ay sonra cıkmaya baslamıs sonucta.

Kız istemiyorsa niye hala peşinden koşuyorki
O da önüne baksın
Her biten ilişkinin ardından insanlar kendilerini öldürseydiler
Ortalıkta insan kalmazdı yahu
Kızda istemiyor işte , zorla güzellikte olmaz..

bence kafa yormaya bile değmez,,, neden kişiliksiz omurgasız yaratıkları hayatımızda önemsiyoruz!!!

ne yorumu yapabiliriz ki?
ilişkide iyi gitmeyen birşeyler varmış ki kız bitirmiş.
4 sene değil 14 senede olabilirdi.
sonradan da başkasıyla çıkmaya başlamış.

aldatma bunun neresinde anlamadım..
sanırım arkadaşınız ilişkinin bitmesine çok üzüldüğü için benden ayrılmadan diğerini ayarlamış..gibi düşünmüş ama gerçeğini bilemeyiz.

Ayrıca biten bir ilişkinin ardından mahrem şeyleri başkalarına yaymayı düşmek de, o kişinin aslında kızı belki de hiç sevmediği anlamına da gelebilir..İnsan sevdiğine zarar vermek ister mi? ayrı olsun birlikte olsun?

birlikteyken iyi, ayrıyken rezil etme..politikasından nefret ederim..

Son düzenleme:

Eee yapacak birşey yok o zaman..
Allaha havale etsin yoluna baksın arkadaşınız öyle söyleyin siz de arkadaşınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…