Ayrıca cıplak fotolar hangi mantıkla cekiliyor ben bunu da anlamadım acıkcası..
sizde bu cıplak foto mevzusunu magrifetmıs gibi yazıyorsunuz..düşünsenize ilişkiniz var 4 yıllık belki kısa kimileri için.çok fazla fedakarlık var ve kız bunları yapıyo çocuga..aslında cocukta kızın fotografları var.bi gün "çıplak fotoğraflarını 4 yılla beraber babasına yollayamda görsün" dedi korktuk.sonrada "alçalmıcam ben onlar kadar dedi...kız hakkında yorum yapailirmisiniz.bizim çocugada tavsiye tabiki...teşekkürler
"Kız hakkında yorum yapabilirmisiniz" bu da nedek şimdi kız için öyleymiş böyleymiş dememiz hoşunamı gidecek, İkili ilişki sen bilemezsin içlerini neler yaşadıklarını bence sadece erkek arkadaşını teselli edebiliyosan et dahasına da karışma
tepki değil.cevap istedim sizlerden.ben sadece bi insana yardım etmeye calısıyorum.yakın arkadasım ve cocuk bıcagı dayadı kesti diyorum size.burda belki ona moral verebilcek yazılar bulurda bi şekilde teselli ederim dedim....kızın aldattığı kesinleşti bu arada.ama neden bilemiyorum ben.kız yada erkek farketmez altadan suçludur benim gözümde.gideceksen üslubuna göre yaparsın herşeyi.2 ay cocuk yıkıldı toparlanıyodu şimdi döndü bi daha yıktı.hiç bi insanın bunları yasamaya hakkı yok....ikiside 22 yasında.kız öğretmenlik bitirdi kpss ye gircek.cocukta son sınıfta.1 sene geç basladı o.evlilik lafı geçmişti ama kız 5 sene istemiyom demişti.ikiside aileleri tarafından tanınıyodu bu arada.....kız için kötü şeyler yazın demiyorum ayrıca.sadece tavsiye.nasıl bi psikolojidedir vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?