Aldatan bir kadın, okuyun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var...

iki kişinin arasında yaşananları kimse bilemez, arkadaşınızın çok iyi bir insan olduğunu söylüyorsunuz v.s. ama bu size karşı böyle.
İnsanlar yürütemedikleri için yıllarca süren evliliklerini bitiriyorlar nedir yani bileklerini kesmek intihara kalkışmak.
Bence arkadaşınız çok zayıf karakterli, kız daha güçlüymüş ki bitirmeye cesaret edebilmiş.
Hem iki ay önce bimtiş bir ilişkinin ardıkndan neden hala kızın neler yaptığıyla ilgileniliyorki anlam veremedim.
Yaptığınız çok manasınız bir şey kızada tü kaka demek yanlış bana göre, zira onun neler yaşadığını bilemeyiz öyel değil mi?
Hem kim olursa olsun gitmek istiyorsa gitmekte özgür onu zorla yanımızda tutamayız en erdemli olan gitmek isteyenin yolunu açmaktır.
Hee tabiki alır karşına konuşursun sebeplerini sorarsın krtarılabilecek bir şeyleer var mı tartışırsın ama bir şeyler bittiyse bitmiştir.
Ayrıca kız geri dönermi diye sormuşsunuz dönse ne olacak Allah aşkına birbirlerini bu kadar
yıprattıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi davranıp kendilerini mi kandıracaklar.
Arkadaşınıza profesyonel yardım almasını söyleyin lütfen zira sırf sevgilisi terk etti diye intihara kalkşan
bir adamdan her şey beklenir. Birde eğitimci olacak Allah akıl versin.

Çıplak fotoğraf mevzusu ne acaba ? bilmiyorumkismile Ne enteresan insanlar var,sen bana yaptın ama bak ben sana alasını yaparım he..Sen kötüsün ama ben senden daha kötü olurum.....Tencere kapak mevzusu sanırsam alsanaalsanasmile

olan olmuş giden gitmiş , arkadaşın baksın önüne artık . onunki sadece hırs emin ol. benden daha iyisinimi bulduda beni aldattı psikolojisi. Sende kimsenin ilişkisi için kendini parçalama onlar barışır kötü olan sen olursun. geçer geçer daha iyisini bulursun de. bak buraya gelip onlar için konu açacak kadar etkilemiş senide. ne gerek var kendi psikolojini bozuosun. biri aldatır diğeri kendini biçer. normal olmayan insanlarlada çok fazla görüşme. sanada yazık.

Ayrıca cıplak fotolar hangi mantıkla cekiliyor ben bunu da anlamadım acıkcası..

sizde bu cıplak foto mevzusunu magrifetmıs gibi yazıyorsunuz..
bence arkadasınızda pek aklisalim biri değilmiş.. kızıda sevmıyormuss sevse ne boyle bisey yapabılır nede kızın mahrem fotosuymus yok yatak muhabbetleri içeren bı konuyuda sıze soylemezdi..bu nası sevgiyseee!!!

sizde yangına körukle gidin..sizin engel olmak yerıne içten içe keske gondersede ailesine rezil olsa dediğinizi duyar gibi oldum !!

bence uydurma kaydirigubbakcemile erkek kızı terketse bu kadar laf olurmuydu acaba..kız terketip basksıyla cıkınca hemen aldattı,olmucak laflarla etrafa namussuz imajı vermeler yuhh yani..

boşversin canım valla hiç degmez bugün bi baskası için onu terkeden yarın da baskaları için onu terk eder....ve anlar o zaman neyin ne oldugunu hiç kimse için ölmeyi bırak üzülmeye bile degmezzz....!!!

Ben neden konuya inanmadım acaba?
Erkek yazmış gibi hissettim konuyu. Bir bayanın konuşma tarzına benzemiyor...

Zaten 2 mesaj yazmış ama ilk mesajdan bir bayanın yazmadığı anlaşılıyor.
Belli ki kendi derdini dökmüş veya uydurma olduğu için fazla uzatamadı.
Senaryo yetmedi sanırım

bence arkadaşa tamamen katılıyorum kimse içlerini bilemez ne oldu neden oldu sen arkadaşına moral ver yeter bence

neden 4 yıl kız haklı bence 4 yıllık bi beraberlik ne nişan ne söz artık oyalandığını düşünüp başka bir erkek ewlenme felan teklif ettiyse bitirmiştir arkadaşına söle uğraşmasın madem bıçak dayıycak kadar sewiyodu bi ciddiyete dökseydi beraberliğini

sen 4 sene oyala kızı sonra kızın aklı başına gelince kız kötü bence en iyisini yapmış hem çook sewiyoduna çıplak resimlerini niye çekmiş resmen kullanmış kızı inşallah böyle beraberlik yapan kızlarında bir an önce aklı başına gelir

olayı tek taraflı düşünmemek lazım.erkek arkadaşın üzgün tamamda kız neden başkasıyla birlikte?sen doğal olarak arkadaşını koruyup kollayacaksın olayı bilmeden ama bence hiç bir şey nedensiz değildir.çıplak fotoğraf işinede akıl sır erdiremedim bunu çekende suçlu çektirende ne kadar bayağı bir durum.kız sevmiyor demekki başkasıyla.neden hala arkadaşın kızın peşindeki?bence arkadaşının söylemediği şeyler var eksik anlatmış olabilir olayı.bıraksın kızı kendi yoluna baksın.

kimse büyük konuşmasın ,kimseyi ayıplamasın arkadaşlar,dışardan çok iyi olabilirler ama kendi aralarında neler olduğunu bilemezsiniz...insan bu noktaya kolay gelmez.iki tarafı da dinlemek lazım.

kız geri dönse bile adamakıllı bir erkek onu nasıl kabul edebilir?
bence herkes kendi yoluna gitmeli.arkadaşının da üzülmesine değmez öylesi bir kız için.bence öyle birinden kurtulduğuna sevinmeli.
ya evlendikten sonra aldatsaydı? o zaman işin altından nasıl kalkacaktı?
şansı varmış öyle bi kızdan kurtulmuş.kurtulamayanlar da var çünkü.nikaha kadar gerçek yüzünü göstermeyip evlendikten sonra değişenler çok.

Bir insan dört yıllık bir ilişkisini bitiriyosa vardır elbet bir bildiği. Bilmem kaç yıllık evlilikler bitiyo, ilişki bitmiş çok mu?
Hata bir insanı hayatının merkezine oturtup sanki hiç hayatından çıkmayacakmış gibi düşünmekte. Kim kimin hayatına ipotek koyabilir? Bugün seviyorumdur, ölüp bitiyorumdur yarın zamanında ufacık gibi görünen sorunlar dağ gibi olmuştur yada bir şey midemi bulandırmıştır siler atarım. Kız yolunu çizmiş daha ne tırmalıyo ki erkek arkadaşın. O`na adam gibi kabullenip yoluna devam etmek düşer. Acı çekecek elbette ama hangi yara kabuk bağlamıyo ki?

bencede bu konuyu acan kisi bir erkek..!
belliki kendi konusunu acmis.. anlatim tarzina dikkat ettim.. üstten kesip atar gibi anlatmis..
bir bayan biseyi böyle anlatmaz.. hatta konuuyu ilk okudugumda bu kizin ne kadar erkeksi
bir konusmasi var diye düsünmüstüm..
yok bilegine bicak dayamis ama kesmemis.. yalan ne cocuksu seyler yapiyor bu erkekler ya böyle..

kızla çocuk ayrılmışlar iki ay sonra başkasını bulduysa kime ne!
aldatma mı bu şimdi?
böyle erkekleri anlamıyorum şimdi ben.
benim de başıma geldi.
aldatmadığım halde 3 yıllık sevgilim, ben ayrılmak isteyince herkese benim onu aldattığımı söylemişti.
aylar sonra bile neden aldattın beni demek için mesaj atıp arıyordu.
o çıplak foto olayına da hiiiiç inanmadım.
çünkü aynı şeyi eski sevgilim normal fotolarını fotomontajla çıplak kadın fotoğraflarına yapıştırıp herkese gönderirim demişti.umurumda bile olmadı.
beni bilen bilir zaten dedim.
ayrıca bu konuyu açanın da erkek olduğunu düşünüyorum.
2 sene önce ayrıldığım eski sevgilim bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…