Arkadaşlar şimdi anlatacağım sorunlar teyzemin hayatını berbat etmiş durumda. Onun internetle alakası olmadığı için fikirlerinizi ben almak istedim. Zira ne düşüneceğimizi bilmiyoruz. Teyzem eşiyle lise arkadaşıydı ve aşk evliliği yaptılar. Eşinin ailesi teyzemi benimsemese de kendi düzenlerini bir şekilde kurdular. Şuanda 26 senelik evliler ve 3 çocukları var. Eniştem sağlığına çok dikkat eden birisi. Organik beslenir, kilosunu kontrol eder, spor yapar. Teyzem ve çocuklar da bu şekilde yaşarlar. Ancak 3 doğum ( en küçük çocuğunu 30 unda yaptı ) sonrasında teyzemde belli bir kilo kaldı tabi. Bir kaç yıldır teyzemin kilosu eniştem tarafından eleştiri konusu oldu. Bunlar hakarete varan eleştiriler. Son yıllarda daha şiddetli. Sadece kilosu değil dış görünüşüyle kıyafetiyle ilgili başka eleştiriler de yapıyor. Ama güzelce söylemek yerine sert dile getiriyor. Hakarete varıyor. Teyzem kendini düzene koydu ve kilo veriyor. Kıyafetine, bakımına dikkat ediyor. Ancak şimdi başka bi sorun çıkmaya başladı. Eniştemin başka kadınlara baktığını yakalamış ve kıskançlığının getirdiği sinirle içi içini yiyor. Bu sorun büyüdü ve mahalle yakınlarında boşanmış olan bir kadına odaklandı. Tuhafiyeci olan bu kadın bir zamanlar teyzeme fal bakmış. Teyzemin kocasıyla olan sorunlarını az çok biliyormuş ve teyzeme ''neden kocanı paylaşmıyorsun'' tarzında bir soru sormuş. Teyzem bi hata yaparak bunu enişteme anlatmış. Yıllar sonra eniştem teyzeme o kadının dış görünüşüyle ilgili yorumlar yapmış. ''tabi koca dayanmaz ona'' cümlesini de kurmuş hatta. Bu yaz eniştem tutturdu o tuhafiyeden ip alalım bana şapka ör diye teyzeme. Teyzem bi sarsıldı tabi. Eniştem işe giderken tuhafiyenin olduğu sokaktan geçiyormuş ve ara ara kadının lafını ediyormuş. Teyzemin bi arkadaşı da kadının tuhafiyesine gitmiş ve eniştemin geçeceği zamanlarda kadın dükkanın kapısına çıkıp durduğunu gözlemlemiş. Teyzem enişteme o kadına bakıyor msun diye sormuş. Eniştem ona sen bana güvenmiyorsun seni aldatmıyorum tarzında konuşuyormuş. Ama teyzeme karşı tavrı seven bi adam gibi değil. Teyzeme ''beni mahvettin'' cümlesini bile kurmuş. Bir türlü anlam veremedik kızlar sizce teyzem aldatılıyor mu? Bu arada eniştem ikizler burcu ve telefonuna ne mesajlar geliyor ne de gizli aramalar yapılıyor. :44: Teyzem oldukça bunaldı ve biz de ne düşüneceğimizi şaşırdık. Fikirlerinizi alayım dedim. Aldatan erkeklerin tavrı nasıl olur. Buna benzer şeyler yaşayan var mı?