haklısın canımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onun aramasındansa sinek sesi bile konser gibi gelir bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en güzel intikam ona karşılık vermemek susmaktır...
surmak yola yola aynen böyle devam:dance::dance:
çünkü arada dönüp viran ettikleri yıkıntıyı görmek isterler
ve bundan gurur duyup egolarını tatmin ederler
ne unutulmayan ne vazgeçilemeyen biriyim diye pohpohlanırlar
keşke açsaydın ve gayet rahat tavırlarla gülüp geçtiğini gösterseydin ona
artık umrunda olmadığını, varlığıyla yokluğunun bir olduğunu falan fistan işte
telefonu açmamakla en doğru kararı vermişsin bir daha ararsa açma bence meraktan kudursanda açma kesin aldattığı kişiyle arası bozulmuştur bir ümit seni arayıp belki olur diye düşünmüştür
yok ya kızlar yapamam öyle ben ne biliyim içimde bişeyler bitmişse acım dinmişse yapmam hiç bişey...hayat ona öğretir öğrenmesi gerekenleri zaten hiç açıp muhattap olamam silip atarım bi anda ne intikam gelir aklıma ne başka bişey yeter ki aklımla beynim ortak bi karara varsınopuyorumnanaktan
huzurluyum mutluyum durduk yere onunla inatlaşcam yada görcek o gününü diyerek huzurumu bozamam sakin sakin iyiyim böyle ben opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
dünyadaki adalete olmasa da ilahi adalete inancım tam herkes bir gün yaptıklarının bedelini ödüyor bu bana yetiyor opuyorumnanaktan
çünkü arada dönüp viran ettikleri yıkıntıyı görmek isterler
ve bundan gurur duyup egolarını tatmin ederler
ne unutulmayan ne vazgeçilemeyen biriyim diye pohpohlanırlar
keşke açsaydın ve gayet rahat tavırlarla gülüp geçtiğini gösterseydin ona
artık umrunda olmadığını, varlığıyla yokluğunun bir olduğunu falan fistan işte
kaydirigubbakcemile3güzel mantık cidden canımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:
da değmez...sadece acıyorum ona gözümdeki tek değeri bu...:hulya: