- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi ballicolek
Bu konuyu daha önce okuduğuma emin gibiyim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle.
Benim (malesef) ev arkadaşım vardı. Aynı anda 4 erkeği idare ediyordu. Hepsi şehir dışından
Hatta Doğumgününde 3ü sürpriz yapmaya geldi eve. Film gibi, birbirlerini saat farkıyla kaçırdılar,denk gelmediler.
Ve daha neler neler...
Üstelik bu arkadaşım inanılmaz ev kızı modundaydi. Konuşması, halı tavrı, facede paylaştıkları... Biz aynı eve çıkmadan önce doğru düzgün görmediği bir uzak mesade ilişkisi için gozyasi dökerdi, ben de duygusal, naif, tek eşli, normal bir kız sanmıştım.
Ama evin içine girince...
Yani neler neler var ama reklamını yapmadıkları icin kimse bilmiyor.
İnsanları böyle genellemek çok saçma. Aldatan kadin da var erkek de.
Umarım aldatan herkesi sevgilisi/karısı da aldatıyordur. Boynuz taktım zannederken boynuzlu boynuzlu geziyorlardir
Yok ya bosanmaz eşleri de. Kocami ayartti elin kadini der affeder oturur. Adamlar da biliyor bunu benceVala kim yapıyorsa yapsın ama birgün yakalanırsa o sevdiği karısı
Çürümüş çöp gibi dışarıya atar kendisini
Birde bu virüs ortamında nasılda içleri alıyor
İğrenç pislikler
Aldatmalarda öğrenildiği takdirde hiçbir evlilik eskisi gibi olmaz belki şartlardan dolayı çok radikal kararlar alınamaz ama güven cam gibir kırıldığında asla eskisi gibi olmazYok ya bosanmaz eşleri de. Kocami ayartti elin kadini der affeder oturur. Adamlar da biliyor bunu bence
Benim tesetturlu bir tanidigim vardi. Sozde dindar hep camilerde paylaşımlar falan. Neyse kız burun ameliyatı oldu. Benden rica etti birkaç saat yanimda kalır mısın diye bir nedenden dolayı. Bende tabi dedim.
O birkaç saatte 4 erkek geldi çiçekle. Bir de geldiklerinde 15 20 dk durdurup canım ben biraz dinleneyim diyordu. Gönderiyordu. Diğerlerine yakalanmamak için.
Hepsi insta swarmdan falan bulduğu saçma sapan erkekler :)
Merhaba sevgili kk üyeleri. Ben erkek sayısının çok olduğu bir şirkette çalışıyorum. İş gereği her gün bir başkasıyla çalışıyorum , binevi onları denetliyorum diyebiliriz. Benim derdim şu , neredeyse çalıştığım evli erkeklerin %80 i karısını aldatıyor ve neredeyse hepsi eşine yalan söylüyor. Üstelik bunda yanlış hiçbir şey görmüyorlar. Mesela bir tanesinin eşi hamile ve düzenli olarak karısını aldatıyor. Ama eşine de o kadar ilgili ki , sürekli arıyor güzel sözler söylüyor. Bide diyor ki dünyadaki tüm kadınlar bi yana eşim bi yana , ama erkek milleti işte falan diyor.Eminim eşine sorsanız benim eşim beni asla aldatmaz der. Bide kadıncağız hamile , gelmiş arkadaşlarına diyor ki çok kilo aldı bi tiksinti geldi bana. Benim kafama takılan soru şu , acaba gerçekten her erkek aldatır mı ? Yani acaba hepimiz aldatılıyoruz da biz mi konduramıyoruz? Ya da hepsi böyle az değer veriyor da çaktırmıyor mu acaba
Demek ki size denk gelmemiş bence benimde iş ortamımda vardı. Salaklar şakayla karısık (evliler bu kişiler ve biri erkek biri kadın) birbirleri ile tipten tipe girerlerdi el şakaları falan ve kamu sektöründe çalısiyordum. Siz ne kadar ciddi olsanızda ki abla abi derdim hepsine Mesleğim gereği ister istemez işimin bir kısmında daha çok erkeklerle çalıştım. Ve hepsinde de konu sahibinin dedigini gördüm. Birde komik olan bu kişiler size açıklama yapmaya çalışması yok kız ben evliyim biliyorsun deme şakasına öyle yapıyoruz falan eşimi çok severim falan. He he bizde salaktık zaten. :) gittim birde bunlara rağmen evlendim ya ahh ben ah :)Bugün ne dedikodu konusu yaptı burası...
O değilde iş arkadaşlarınızın özel ilişkilerini üstelik her gün başkasıyla çalışıyorken neden ve nasıl biliyorsunuz? Ben hiç bir iş arkadaşımın özel hayatını, sadakat derecesini, eşinin ilgisini falan bilmiyorum mesela.
Yüzde on o dediginiz kesimÖyle bir şey yok. Her erkek aldatmaz. İnsani ve vicdani duyguları olan insanlar çoğunlukta bu dünyada çok şükür.
Ahahaha yalnız değilmişim =)Burda böyle okuyorum,sonra eşime sen neden böyle yapıyorsun veya yapmıyorsun diyorum...
Eşim benim yaaa girme şu kadınlar kulübü ne kafanı dolduruyorsun diyor..
Demek ki size denk gelmemiş bence benimde iş ortamımda vardı. Salaklar şakayla karısık (evliler bu kişiler ve biri erkek biri kadın) birbirleri ile tipten tipe girerlerdi el şakaları falan ve kamu sektöründe çalısiyordum. Siz ne kadar ciddi olsanızda ki abla abi derdim hepsine Mesleğim gereği ister istemez işimin bir kısmında daha çok erkeklerle çalıştım. Ve hepsinde de konu sahibinin dedigini gördüm. Birde komik olan bu kişiler size açıklama yapmaya çalışması yok kız ben evliyim biliyorsun deme şakasına öyle yapıyoruz falan eşimi çok severim falan. He he bizde salaktık zaten. :) gittim birde bunlara rağmen evlendim ya ahh ben ah :)
Bence arada sizde biraz rahat olmalısınız yani neticede bu olay sizin isteğiniz dışında olan bir olay ki ben bu olayı ilk işe başladığım gün yaşadım :) abla abi demeden. Adamlar böyle konuşmasın diye gerim gerim gerilip kasmaya gerek yok ki hadi yaptım diyelim kimseye sizin hanım beyfendi demeniz yapacak kişiyi engellemez. Yani benim abla abi demem değil olay yada konh sahibinin denk gelmesinin onun rahatlığı ile alakası yok. Uyar uyar ne kadar uyarabilirsiniz insanlarıdaİş arkadaşlarıma abla/abi yerine hanım/bey demeyi tercih ettiğimden benimle bu şekilde muhabbete giremiyor olabilirler. Size de tavsiye ederim. İşyeri resmi ortamdır ve resmi hitaplar kullanılmalıdır.
Bence arada sizde biraz rahat olmalısınız yani neticede bu olay sizin isteğiniz dışında olan bir olay ki ben bu olayı ilk işe başladığım gün yaşadım :) abla abi demeden. Adamlar böyle konuşmasın diye gerim gerim gerilip kasmaya gerek yok ki hadi yaptım diyelim kimseye sizin hanım beyfendi demeniz yapacak kişiyi engellemez. Yani benim abla abi demem değil olay yada konh sahibinin denk gelmesinin onun rahatlığı ile alakası yok. Uyar uyar ne kadar uyarabilirsiniz insanlarıda![]()