Adam o kadından enn kolay nasıl kurtulabilirse kurtulsun.Kadin haklii bencede cinsiyet ayrit etmezsizin ıhanete atilan tokat bile gereksiz...Adam onu yaparak kadını neden adam yerine koydu ki tükürüp geçecekken.Merhaba.. konuyu yaşayan akrabam ve onun iznini alıp burada paylaşmak istedim. Fikirleriniz lazım .
Öncelikle konuyu yaşayan kişi 10 senedir evli ve eşinin onu yani karısının yaklaşık 5 sene önce yakın arkadaşının kocasına ilgi duyduğunu öğreniyor ve kendisine soruyor oda itiraf ediyor çünkü duyduğu kişi o adamın karısı. Beş sene geçmiş neden yeni çıktı meydana diyeceksiniz. Tabiki adam koz olarak saklayıp zamanı gelince herkese söylemiş. Kadın da yalanlamadı evet doğru dedi ama şuan öyle bişey hissetmiyorum eskiden di ve geçti gitti dedi. Onla kalmayıp çevrede sürekli onu yabancı arabadan inerken görenler veya uygunsuz şekilde açık saçık giyinip gezerken görenler bunların hepsi adamın kulağına geliyor iş ya bir olay çıkınca diğerleri de çıkıyor adam tabi bir kaç gün bekliyor sakinliğini koruyor ama ne yazikki o gece olanlar oluyor yani 3 gün önce gece neden açık giyindin diye sorunca kadın off yeter şiştim ya sorgulama diyerek karşılık veriyor adamda dayanmıyor tabi maalesef orda kadını darp ediyor çünkü gurur haysiyet hicbisey kalmamış ona rağmen hala pişkinlik yapacak tavırlar sergiliyor. Kadın o gün hastaneye gidip darp raporu alıyor ama şikayetci olmuyor. Bugünde avukat tutuyor protokol hazırlayıp adama zorla imzalanmasını yoksa darp raporu ile şikayet edeceğini söylüyor. Adamda Sikayet etmesini onunla çekişmeli şekilde boşanıp aldattığına dair şahitler ve kendi itirafı da olduğu için kolay kolay bosanmicagini söylüyor.( 3 günlük arada adam 2-3 kez özür diliyor vurduğu için ama kadın filanca kişinin karisida aldatmış kocası bir tokat atmadan boşanmış bana vurmaya hakkın yok deyip reddediyor özrünü) ortada 2 çocuk var adam perişan halde olanlara mi üzülsün çocuklara mi yoksa tehdit aldığına mi yani öyle bilinçli insan da değil herşeyi delil yapsın veya maddi durumu belli avukat tutup uğraşsınbu süreçte neler yapabiliriz fikir verir misiniz sağlıklı ve huzurlu günler hepimize rabbim kimseye yaşatmasın aldatılma pskolojisini
Akrabam olan y karısı x y bin arkadaşı b adam b nin karısı da a bunların 4 u arakadasti yıllardır x b ye hoşlanıyorum sana ilgi duyuyorum diyorYa ben anlayamadım tam olarak kim kimin eşi kim kimin karısı kocası kim kimden hoşlanmış kim adamın karısından bunu duymuş
Oda Boşnak istiyor ama tehdit ettiği için kolay yoldan değilde çekişmeli olsun istiyor. Bellki kadının planları var boşanmak için bu kadar acele ettiğine göreAdam o kadından enn kolay nasıl kurtulabilirse kurtulsun.Kadin haklii bencede cinsiyet ayrit etmezsizin ıhanete atilan tokat bile gereksiz...Adam onu yaparak kadını neden adam yerine koydu ki tükürüp geçecekken.
O kisi her kimse onu böylesine istemeyen kadindan ayrilsin.Cocuklar zaten oyle ailede sağlıkli buyuyemezler ki.
İtirafı reddeder tabiki. Kim mahkemede kendini suçlu gösterir? Akrabanız süründürmek istiyorsa açsın çekişmeli davayı. Ben de aldatılsam süründürürüm. Ama yıpranmayı da göze alsın çünkü çekişmeli dava 2 3 sene sürer.Burada kadının itirafı mahkemede delil kabul edilir mi yani illaki somut birşey göstermek gerek mi
Abla peki nasıl isbat ettiniz kendiside redderse bilişim kayıtlarıni istermi mahkeme çünkü isterse kesin çıkar aldattığıİtirafı reddeder tabiki. Kim mahkemede kendini suçlu gösterir? Akrabanız süründürmek istiyorsa açsın çekişmeli davayı. Ben de aldatılsam süründürürüm. Ama yıpranmayı da göze alsın çünkü çekişmeli dava 2 3 sene sürer.
3 kişi daha olsalar danaya girerlerYa ben anlayamadım tam olarak kim kimin eşi kim kimin karısı kocası kim kimden hoşlanmış kim adamın karısından bunu duymuş
Adam 5 yıl önce affetmiş zaten. Kadın zaten ne olduğu belli. 2 side anormal siz karışmayınMerhaba.. konuyu yaşayan akrabam ve onun iznini alıp burada paylaşmak istedim. Fikirleriniz lazım .
Öncelikle konuyu yaşayan kişi 10 senedir evli ve eşinin onu yani karısının yaklaşık 5 sene önce yakın arkadaşının kocasına ilgi duyduğunu öğreniyor ve kendisine soruyor oda itiraf ediyor çünkü duyduğu kişi o adamın karısı. Beş sene geçmiş neden yeni çıktı meydana diyeceksiniz. Tabiki adam koz olarak saklayıp zamanı gelince herkese söylemiş. Kadın da yalanlamadı evet doğru dedi ama şuan öyle bişey hissetmiyorum eskiden di ve geçti gitti dedi. Onla kalmayıp çevrede sürekli onu yabancı arabadan inerken görenler veya uygunsuz şekilde açık saçık giyinip gezerken görenler bunların hepsi adamın kulağına geliyor iş ya bir olay çıkınca diğerleri de çıkıyor adam tabi bir kaç gün bekliyor sakinliğini koruyor ama ne yazikki o gece olanlar oluyor yani 3 gün önce gece neden açık giyindin diye sorunca kadın off yeter şiştim ya sorgulama diyerek karşılık veriyor adamda dayanmıyor tabi maalesef orda kadını darp ediyor çünkü gurur haysiyet hicbisey kalmamış ona rağmen hala pişkinlik yapacak tavırlar sergiliyor. Kadın o gün hastaneye gidip darp raporu alıyor ama şikayetci olmuyor. Bugünde avukat tutuyor protokol hazırlayıp adama zorla imzalanmasını yoksa darp raporu ile şikayet edeceğini söylüyor. Adamda Sikayet etmesini onunla çekişmeli şekilde boşanıp aldattığına dair şahitler ve kendi itirafı da olduğu için kolay kolay bosanmicagini söylüyor.( 3 günlük arada adam 2-3 kez özür diliyor vurduğu için ama kadın filanca kişinin karisida aldatmış kocası bir tokat atmadan boşanmış bana vurmaya hakkın yok deyip reddediyor özrünü) ortada 2 çocuk var adam perişan halde olanlara mi üzülsün çocuklara mi yoksa tehdit aldığına mi yani öyle bilinçli insan da değil herşeyi delil yapsın veya maddi durumu belli avukat tutup uğraşsınbu süreçte neler yapabiliriz fikir verir misiniz sağlıklı ve huzurlu günler hepimize rabbim kimseye yaşatmasın aldatılma pskolojisini
Akrabam olan y karısı x y bin arkadaşı b adam b nin karısı da a bunların 4 u arakadasti yıllardır x b ye hoşlanıyorum sana ilgi duyuyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?