Aldatan kadın boşanmak için tehdit ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

loyal_oO

HUZUR EN ÖNEMLİSİ
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
151
80
18
Merhaba.. konuyu yaşayan akrabam ve onun iznini alıp burada paylaşmak istedim. Fikirleriniz lazım .
Öncelikle konuyu yaşayan kişi 10 senedir evli ve eşinin onu yani karısının yaklaşık 5 sene önce yakın arkadaşının kocasına ilgi duyduğunu öğreniyor ve kendisine soruyor oda itiraf ediyor çünkü duyduğu kişi o adamın karısı. Beş sene geçmiş neden yeni çıktı meydana diyeceksiniz. Tabiki adam koz olarak saklayıp zamanı gelince herkese söylemiş. Kadın da yalanlamadı evet doğru dedi ama şuan öyle bişey hissetmiyorum eskiden di ve geçti gitti dedi. Onla kalmayıp çevrede sürekli onu yabancı arabadan inerken görenler veya uygunsuz şekilde açık saçık giyinip gezerken görenler bunların hepsi adamın kulağına geliyor iş ya bir olay çıkınca diğerleri de çıkıyor adam tabi bir kaç gün bekliyor sakinliğini koruyor ama ne yazikki o gece olanlar oluyor yani 3 gün önce gece neden açık giyindin diye sorunca kadın off yeter şiştim ya sorgulama diyerek karşılık veriyor adamda dayanmıyor tabi maalesef orda kadını darp ediyor çünkü gurur haysiyet hicbisey kalmamış ona rağmen hala pişkinlik yapacak tavırlar sergiliyor. Kadın o gün hastaneye gidip darp raporu alıyor ama şikayetci olmuyor. Bugünde avukat tutuyor protokol hazırlayıp adama zorla imzalanmasını yoksa darp raporu ile şikayet edeceğini söylüyor. Adamda Sikayet etmesini onunla çekişmeli şekilde boşanıp aldattığına dair şahitler ve kendi itirafı da olduğu için kolay kolay bosanmicagini söylüyor.( 3 günlük arada adam 2-3 kez özür diliyor vurduğu için ama kadın filanca kişinin karisida aldatmış kocası bir tokat atmadan boşanmış bana vurmaya hakkın yok deyip reddediyor özrünü) ortada 2 çocuk var adam perişan halde olanlara mi üzülsün çocuklara mi yoksa tehdit aldığına mi yani öyle bilinçli insan da değil herşeyi delil yapsın veya maddi durumu belli avukat tutup uğraşsın :( bu süreçte neler yapabiliriz fikir verir misiniz :( sağlıklı ve huzurlu günler hepimize rabbim kimseye yaşatmasın aldatılma pskolojisini

Merhaba.. konuyu yaşayan akrabam ve onun iznini alıp burada paylaşmak istedim. Fikirleriniz lazım .
Öncelikle konuyu yaşayan kişi 10 senedir evli ve eşinin onu yani karısının yaklaşık 5 sene önce yakın arkadaşının kocasına ilgi duyduğunu öğreniyor ve kendisine soruyor oda itiraf ediyor çünkü duyduğu kişi o adamın karısı. Beş sene geçmiş neden yeni çıktı meydana diyeceksiniz. Tabiki adam koz olarak saklayıp zamanı gelince herkese söylemiş. Kadın da yalanlamadı evet doğru dedi ama şuan öyle bişey hissetmiyorum eskiden di ve geçti gitti dedi. Onla kalmayıp çevrede sürekli onu yabancı arabadan inerken görenler veya uygunsuz şekilde açık saçık giyinip gezerken görenler bunların hepsi adamın kulağına geliyor iş ya bir olay çıkınca diğerleri de çıkıyor adam tabi bir kaç gün bekliyor sakinliğini koruyor ama ne yazikki o gece olanlar oluyor yani 3 gün önce gece neden açık giyindin diye sorunca kadın off yeter şiştim ya sorgulama diyerek karşılık veriyor adamda dayanmıyor tabi maalesef orda kadını darp ediyor çünkü gurur haysiyet hicbisey kalmamış ona rağmen hala pişkinlik yapacak tavırlar sergiliyor. Kadın o gün hastaneye gidip darp raporu alıyor ama şikayetci olmuyor. Bugünde avukat tutuyor protokol hazırlayıp adama zorla imzalanmasını yoksa darp raporu ile şikayet edeceğini söylüyor. Adamda Sikayet etmesini onunla çekişmeli şekilde boşanıp aldattığına dair şahitler ve kendi itirafı da olduğu için kolay kolay bosanmicagini söylüyor.( 3 günlük arada adam 2-3 kez özür diliyor vurduğu için ama kadın filanca kişinin karisida aldatmış kocası bir tokat atmadan boşanmış bana vurmaya hakkın yok deyip reddediyor özrünü) ortada 2 çocuk var adam perişan halde olanlara mi üzülsün çocuklara mi yoksa tehdit aldığına mi yani öyle bilinçli insan da değil herşeyi delil yapsın veya maddi durumu belli avukat tutup uğraşsın :KK43: bu süreçte neler yapabiliriz fikir verir misiniz :KK43: sağlıklı ve huzurlu günler hepimize rabbim kimseye yaşatmasın aldatılma pskolojisini
Adam o kadından enn kolay nasıl kurtulabilirse kurtulsun.Kadin haklii bencede cinsiyet ayrit etmezsizin ıhanete atilan tokat bile gereksiz...Adam onu yaparak kadını neden adam yerine koydu ki tükürüp geçecekken.
O kisi her kimse onu böylesine istemeyen kadindan ayrilsin.Cocuklar zaten oyle ailede sağlıkli buyuyemezler ki.

Ya ben anlayamadım tam olarak kim kimin eşi kim kimin karısı kocası kim kimden hoşlanmış kim adamın karısından bunu duymuş
Akrabam olan y karısı x y bin arkadaşı b adam b nin karısı da a bunların 4 u arakadasti yıllardır x b ye hoşlanıyorum sana ilgi duyuyorum diyor

Adam o kadından enn kolay nasıl kurtulabilirse kurtulsun.Kadin haklii bencede cinsiyet ayrit etmezsizin ıhanete atilan tokat bile gereksiz...Adam onu yaparak kadını neden adam yerine koydu ki tükürüp geçecekken.
O kisi her kimse onu böylesine istemeyen kadindan ayrilsin.Cocuklar zaten oyle ailede sağlıkli buyuyemezler ki.
Oda Boşnak istiyor ama tehdit ettiği için kolay yoldan değilde çekişmeli olsun istiyor. Bellki kadının planları var boşanmak için bu kadar acele ettiğine göre

Burada kadının itirafı mahkemede delil kabul edilir mi yani illaki somut birşey göstermek gerek mi

Burada kadının itirafı mahkemede delil kabul edilir mi yani illaki somut birşey göstermek gerek mi
İtirafı reddeder tabiki. Kim mahkemede kendini suçlu gösterir? Akrabanız süründürmek istiyorsa açsın çekişmeli davayı. Ben de aldatılsam süründürürüm. Ama yıpranmayı da göze alsın çünkü çekişmeli dava 2 3 sene sürer.

İtirafı reddeder tabiki. Kim mahkemede kendini suçlu gösterir? Akrabanız süründürmek istiyorsa açsın çekişmeli davayı. Ben de aldatılsam süründürürüm. Ama yıpranmayı da göze alsın çünkü çekişmeli dava 2 3 sene sürer.
Abla peki nasıl isbat ettiniz kendiside redderse bilişim kayıtlarıni istermi mahkeme çünkü isterse kesin çıkar aldattığı

Elinde yazılı kanıt mail, watsaptan konuşma kaydı, fotoğraf, video ya da 3.kişilerin tanıklığı ( itirafı duyan olabilir, sarmaş dolaş gören olabilir vs) mahkemeye sunabilir. Yine kadının telefon kayıtları, kart harcamaları varsa otel kayıtları ya da bir eve girerken ki tanıklar, görüntüler... Yine ortak tanıdık oldukları için bu da kadının bu ortamı kötüye kullandığını ispatlarsa kadın daha büyük bir kusura sahip olmuş olur. Ki evli olduklarından ve evli olduklarını bile bile ortak arkadaş olmaları sebebiyle eşleri kandırdıkları için bence ( yine avukata danışsın) B nin karısıyla ortak bir maddi manevi tazminat davası da eşlere açılabilir. Arkadaşınız karısına vurarak hem yanlış bir hareket yapmış hemde haklıyken haksız duruma düşmüş. Şayet mahkemede ispat bile etse aldatıldığını eşit kusurlu çıkma durumları var tazmınat alamayabilir karısından ( ispatlayamaz ve yüksek kusurlu çıkarsa da kendisi tazminat ödemek zorunda kalabilir. Bu tazminat miktarı kişinin gelir durumuna göre değişiyor.) ve ortak mallar dava bitiminde mal paylaşımı davasıyla dağıtılır yarı yarıya ( malları alırken aile desteği almışsa ve ispatlayabilirse ailesinden gelen para miktarı mal paylaşımına dahil olmaz) Kadın da çalışıyorsa yoksulluk nafakası bağlamasına gerek kalmaz. Ama çocukları annede bırakacaksa iştirak nafakası ödeyecek. Bu nafaka miktarı gelir beyanından sonra kazancı doğrultusunda çok da yüklü bir miktar olmuyor. Çocukları alacaksa da o eşinden iştirak nafakası talep eder. Kadın çalışmasa bile iştirak nafakası vermesi gerekir. Kadın çalışmıyorsa ve kusurlu çıkmazsa da yoksulluk nafakası alabilir. Bildiğim kadarıyla aldatan kadınlara-erkeklere yoksulluk nafakası kolay kolay bağlamıyorlar. Karısı darp raporuyla ceza davası açabilir. Arkadaşınızda aldatıldığı için o anlık yanlış davrandığını söyleyip (delil sunup) pişmanlığını dile getirip ilk kez oldu şeklinde beyan verebilir. Üzgünüm tasvip edemeyeceğim şiddeti. Sonuçta kadın şu noktada haklı arkadaşınız aldatmış olsaydı arkadaşınızın karısı, arkadaşınızı tekme tokat dövebilir miydi? Arkadaşınız sırf fiziksel üstünlük avantajını kullanarak ve toplumsal olarak erkek olduğu için kendinde hak görerek darp etmiş karısını. Ancak ceza davalarında öyle yıllarca hapis gibi bir şey çıkmıyor maalesef. (Maalesef diyorum çünkü bu kadınlar olarak kanayan yaramız dışarı da kadınlar bu sebeple canlarından oluyor, gerekli caydırıcı cezalar olmadığı için). 2 yıldan az hapis cezaları da bildiğim kadarıyla hapis yatmasına neden olmuyor. Tekrarı halinde sıkıntı yarattığını biliyorum. Ayrıca dava açıldıktan sonra mahkeme tedbir nafakasını belirleyene kadar herhangi bir gideri ödeme zorunluluğu yok arkadaşınızın, ancak bunu söyleyebilirim. Ama çocuklarını düşünerek faturaları ödeyip cüzi bir para vermesini şiddetle öneririm. Hem çocukları için, hem mahkeme nazarında daha olumlu bir intiba bıraktığı için hem de daha insanca bir davranış olduğu için. Ki karısıyla çocukları için birçok kez yüzyüze gelmek durumunda kalacak. İlişkilerini insani boyutta tutması çocuklarının lehine bir durum olacaktır. Arkadaşınızın karısı da kendisi de çekişmeli boşanmada avukat parası ödeyecek ve bir taraf tazminat kazanırsa kazanılan miktardan en az yüzde 10 civarı ( avukatla pazarlığa göre değişir) bir ödeme daha yapılıyor avukatlara. Mal paylaşımı için açılacak davada cabası. Kaybeden taraf karşı tarafın avukatına dosya masraflarını ödüyor bildiğim kadarıyla. Eşit kusurda dosta masrafı, tazminat da ödenmiyor diye biliyorum. En mantıklısı anlaşmalı boşanmak. Kendi verebileceği ( çocuklarını da düşünerek) ve kendisinin de insan gibi yaşayabileceği miktarı arkadaşınız düşünerek gerekli değişiklikleri protokol üzerinde yapsın. Çocuklara da ortak tutarlı ( birbirlerini suçlamadan) bir açıklama yapıp en az hasarla atlatmalarını sağlamalarını da öneririm. Çalışıyorsa belki geri çevirebilir ama çalışmıyorsa bi orta yol bulacaktır zannımca. Sonuçta yıllarca sürecek bir dava kadının da işine gelmez. Benim teklifim de bu desin ve beğenmezsen aç davayı yıllarca sürsün diye de belirtsin. Ki bu işler 4-5 yıldan önce çözülmüyor. Yıpratıcı bir süreç olur ikisi içinde.

Öncelikle konuyu yaşayan kişi 10 senedir evli ve eşinin onu yani karısının yaklaşık 5 sene önce yakın arkadaşının kocasına ilgi duyduğunu öğreniyor ve kendisine soruyor oda itiraf ediyor çünkü duyduğu kişi o adamın karısı. Beş sene geçmiş neden yeni çıktı meydana diyeceksiniz. Tabiki adam koz olarak saklayıp zamanı gelince herkese söylemiş. Kadın da yalanlamadı evet doğru dedi ama şuan öyle bişey hissetmiyorum eskiden di ve geçti gitti dedi. Onla kalmayıp çevrede sürekli onu yabancı arabadan inerken görenler veya uygunsuz şekilde açık saçık giyinip gezerken görenler bunların hepsi adamın kulağına geliyor iş ya bir olay çıkınca diğerleri de çıkıyor adam tabi bir kaç gün bekliyor sakinliğini koruyor ama ne yazikki o gece olanlar oluyor yani 3 gün önce gece neden açık giyindin diye sorunca kadın off yeter şiştim ya sorgulama diyerek karşılık veriyor adamda dayanmıyor tabi maalesef orda kadını darp ediyor çünkü gurur haysiyet hicbisey kalmamış ona rağmen hala pişkinlik yapacak tavırlar sergiliyor. Kadın o gün hastaneye gidip darp raporu alıyor ama şikayetci olmuyor. Bugünde avukat tutuyor protokol hazırlayıp adama zorla imzalanmasını yoksa darp raporu ile şikayet edeceğini söylüyor. Adamda Sikayet etmesini onunla çekişmeli şekilde boşanıp aldattığına dair şahitler ve kendi itirafı da olduğu için kolay kolay bosanmicagini söylüyor.( 3 günlük arada adam 2-3 kez özür diliyor vurduğu için ama kadın filanca kişinin karisida aldatmış kocası bir tokat atmadan boşanmış bana vurmaya hakkın yok deyip reddediyor özrünü) ortada 2 çocuk var adam perişan halde olanlara mi üzülsün çocuklara mi yoksa tehdit aldığına mi yani öyle bilinçli insan da değil herşeyi delil yapsın veya maddi durumu belli avukat tutup uğraşsın :KK43: bu süreçte neler yapabiliriz fikir verir misiniz :KK43: sağlıklı ve huzurlu günler hepimize rabbim kimseye yaşatmasın aldatılma pskolojisini
Adam 5 yıl önce affetmiş zaten. Kadın zaten ne olduğu belli. 2 side anormal siz karışmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X