aldatan kadın mutsuzmudur. annem 4 aydır aldatıyor

Madem baban anneni aldatmış...
Madem 2 yıldır doğru düzgün görüşmüyorlar...
Madem eski model evlilik bu yaştan sonra el gün mevzusundan boşanmıyorlar...
Madem annen mutlu..
Bırak öyle kalsın
Ama farkettiğini bilsin bence destek ol bari bu yaştan sonra mutlu olsun kadın.

çok zor bir durum.hani derlerya her taraf kendine göre haklı.aynen öle.
ama en zor senin durumun canım
çok etkilenmişsin sana üzüldüm.
Bırak ya kim ne hali varsa görsün derim.
Annen mutlu yaşasın.Babanda kendi havasındadır.Sen neden harap ediyorsunki kendini madem.teyzenle dertleştiğin iyi olmuş.yapılcak bir şey varsa bence başta o yapmalı nede olsa kardeşi.
Üzülme sıkıntı etme canım.vicdan da yapma. Baban azcık çok ilgilense annenle zaten anlardıki hallerinden haketmiş.

baban bunu hak etmiş olabilir ama annen bu şekilde yaşamayı hak ediyor mu?

annenin, şu an birlikte olduğu adamın gözündeki sıfatı ne?

o adam evli mi?

onun da çocukları var mı?

kendi ailemi esas alarak senin yerine kendimi koydum. sanıyorum anneme babamdan boşanması için baskı yapar; boşanmıyorsa babama herşeyi anlatacağımı söylerdim. inancımdan dolayı annemin daha fazla günaha girmesine seyirci kalamam. Annenle konuş, bu yoldan vazgeçmesini söyle, ya da bir önce babandan boşanıp sevdiği adamla gitsin gönül rahatlığıyla birlikte olsun. olmaz olmaz diye birşey yok. isteyen istediği zaman boşanabilir öyle bi baskının kaldığını sanmıyorum artık. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Aldatan kadın veya erkek olsun hiçbir bahanesi olmamlı bence yapamıyorsa onunla dürüstçe ayrılsın başkasının hayatını karartmaya kimsenin hakkı yok.

Siz durumu gayet kabul etmişsiniz..
Bize ne soruyorsunuz ben onu anlayamadım ?

Merak ettiğiniz ne ?
Hiç annenizden mideniz bulanmıyor mu ?
Ne kadar geniş ailesiniz..

Yok çok çekti yok bilmem ne..
Yok başkası olsa şöyle yapardı..
Doğru senin annen aldattı hepimizin annesi boynuzu takar, aldatır ( senin tabirinle ) değil mi ?

Yanınıza yandaş aramayın hele böyle ciddi bir konuda..
Madem annenize hak veriyorsunuz konu açmayın..

bu yastan sonra mutlu demek ne demek ya.annen sonucta babanın nıkahı altında.madem babanı sevmıyo ayrılsınlar el günümü var el gün yarın bigün anneni bi başkasıyla görse demicekmi evli kadın baska erkekle aldatıyo diye el günü düşünen kadın aldatmaz.babanda aldatmıs madem annene cok cektirmiş.annenınde aynısını yapıp onun durumuna düşmesimi gerek.gunahını alamam annenın belkıde cınsellık yasamamıstır annen ama nolursa olsun babanla evlıyken bır baskasıyla görüşmesi bile bir hata.babanla olan durumu sonlandırıp görüşse kimse bişey diyemez zaten.ama suan böyle bişey bence yanlıs mutlu bıle olsa yanlıs.birde ilişkiye girdiyse anneniz duble yanlıs.hadi geç hepsini nikahsız birliktelik yani cinsel ilişki zinadır.o zaman kimse evlenmesin herkes canının cektigiyle sevgili olsun yatsın kalksın cocuklar olsun onlarıda aldırsınlar toplu günahlara girip mutlu olsunlar bumu mutluluk.allah katında haram olan seylemi mutlu olunck ilerde daha büyük pişmanlık daha büyük acılar olmuycakmı.annenızle konusmalısınız ve bu durumu netlestırmelısınız .

Babana anlatma..

Teyzenin annenle konuşup, yaptığının kabul edilir birşey oladığını ve yol yakınken bu bataktan çıkması gerektiğini söylemesi ve buna ikna etmesi lazım..

Teyzen konuştuktan sonra gerekirse sen de konuşursun annenle ve ikna etmeye çalışırsın ama babanın ne tepki vereceğini bilemezsin..Boşasa iyi.

bu yüzden ilk önce teyzenin üstüne git, bu durumu asla kabul edemediğini, anneni bu yoldan ancak onun döndürebileceğini falan söyle..
teyzene sonra da sana iş düşüyor.

konu sahibi konuyu açmış ama ondan sonra öyle aman aman da bir yorum yapmamış, ne babanın ne annenin yaptığı şey tasvip edilir birşey değil, ama kimse kimseyi de yaptığı birşeyden ötürü yargılama lüksüne sahip değil, ailenizdeki durumu en iyi siz biliyorsunuzdur, herkesin aile yapısı farklı, eğer annenizin sizi ciddiye alıp söylediklerinizi değerlendireceğine inanıyorsanız siz söylein, yok olmaz diyorsanız teyzeniz söylesin, artık ne karar verecekse anneniz verir zaten, siz bu olayın dışındasınız, anne baba da olsa hayatlarına karışamazsınız, yapabileceğiniz tek şey onlara bunun yanlış olduğunu bir şekilde anlatmaya çalışmaktır, ki sessiz kalmak da uygun değildir, dediğim gibi sözleri etkili olabilecek en uygun kişi konuşsunbence, kararı yine anneniz kendisi verecektir, doğru veya yanlış sonuçta sizin anneniz, sizi ilgilendiren yanı onun annelik tarafıdır, yaptığı yanlışlar kişinin kendisiyle alakalı, bu bağlamda sizi ilgilendirmez, ama uyarmak da göreviniz olsun

anlaşılan baban annene zamanında iyi davranmamış aldatmışta..zaten 2 yıldır uzaklar birbirlerinden..bir bakıma boşanmış gibi.kadında erkek gibidir hatta duyguları istekleri daha çoktur..sevgi görmemiş eşinden,yapar..kadınında bir erkeğe ihtiyacı var..erkek aldatıyorda mutluluğu dışarıda arıyorda kadın neden yapmasın..bence baban annenin değerini bilememiş..sen memnunsun anneliğinden..boş ver baban yansın haline..
bence karışma..belki annen aşık oldu..belki babandan boşanır o kişiyle evlenir..4-5 evlilik yapan kadınlar çok..

beni de düşündüren bu zaten.ismii fln çıkmasın ama çok mutlu gözüküyo şu an.mutluysa naparsa yapsın artık diyorum bir nevi de
Okuyunca cevap yazmak istedim cok agir elestirenler olmus sen cok üzgün ve caresizsin eminim ama her sey yoluna girer merak etme.

Ahlaksiz denmesi hic hos degil. INSAN diyoruz, ondan sonra kadin..yada erkek diyoruz yani hepimiz insaniz.
Annenle babanin arasinda ki bagi bilemezsin, sanirim aralarinda ciddi bir sorun olmasa zaten karikoca bu kadar zaman ayri kalamazlar. Yani senin bilemiyecegin seyler vardir.

Annene tepkili olma ve babana bir sey söyleme. Sonuclarini tahmin edemezsin, bilemezsin de.
En dogrusu yanlizca Teyzenle paylasman... anladigim kadari ile annen sizinle konusacagi zamani bilir, senin yasini bilemiyorum... zamanla hersey yoluna girer sen kendini üzme.

Annen ve ailenle ilgili agir elestiriler senin canini acitmasin, kimse isin ic yüzünüi bilemez, acimasizca elestirmek aslinda biz insanlara yakismiyor, hele ki kimse kimsenin namusuna laf söyleme hakkina hic sahip degil...
Sen hepinize zaman ver, kendini üzme.

Annen ve baban arasinda daha derin konular olabilir. Belkide baban is icin gittigi yerde hayatina baskasini soktu ve annenin haberi var oda artik kendi yoluna devam etme cabasinda..

Yillarini verdigi, mucadele ettigi evliligine bu darbeyi vurmasi icin mutlaka gecerli sebepleri vardir.
Belkide bastirdigi duygularla depresyon dayanikli davranislardir.

Kendi kendine cikmaza girme hic. Annenle konusup asil sorunun ne oldugunu, neden bunlari yaptigini ogren ve birlikte toparlamaya calisin durumu bence.

Anlatma bence sadece boşanmaya ikna et. Çünkü babanla ayrılırlar belki ama baban erkek hirsina yenilip annenin adını çıkarır rezil eder öyle ayrılır. O yaşta kadın birde onlamı ugrassin. En doğrusu boşanmak

Babanla konuşmaktansa annenle konuş kendine çeki düzen versin. Aldatıldı ee babamlada ayrı eee o zaman mutlu olmak hakkı senin tabirin sadece ruhsal değil fizikselde oluyor anlattığın kadarıyla iç çamaşırlarına kadar yansımış mutluluğu..OH Ne ala bunları burada gayet NORMAL bir durummuş gibi mutlu yok çok ahlaklı bir anne diyerek lanse edeceğine yaşanan bu rezilliği düzeltsin annecin.. sevsin ne yaparsa yapsın ama evliyken değil...

Su an Allaha emanet bir gidisat icerisindesiniz anladigim kadariyla.sen onu yakaladiysan en basiti gozlemlerinle emin olki yalniz degilsin! Aile, arkadas ve is cevresindede bu durum farkedilmistir.Bence annenle konusmalisin canim. Bu durumu mutlaka cozmelisiniz. Bizim toplumuzda hic istenmedik cok daha kotu sonuclar cikabiliyor. Ki daha buyuk uzuntulere suruklenebilirsiniz. Teyzeninide yanina al derim. Bol sanslar...

sonuçta bizden üst jenerasyonu biliyosun.kaçı boşanıyoki.çoğu yaşamıyomu bunları.babam bilmiyo ki bu durumu.hem annem çok sağlıklı düşünemiydur şu an mutluluktan.anlatayımmı sence babama
Hayir cagu yasamiyor sizin aile hayatiniz garip oldugu icin sana olagan gibi geliyor

Boşansınlar o zaman. Anneni al karşına konuş bence sakince. Bu durumda boşanmalarının en doğru karar olacağını falan söyle. Ama her ne olursa olsun bi annenin bu durumda olması çok üzücü. Ben olsam kabullenemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…