aldatan kadın.

Kadın pişman olmuşsa söyleme bence ..ama hala aynı şeyi yapıyorsa söylemelisin:KK45:

söyleyip söylememe konusunda yorum yapmak istemiyorum fakat bence bu bayanla mesafenizi koruyun yani hiç hoşlanmam böyle gizli kapaklı şeyleri öğrenmekten. zor bir durum.

Walla soylesen ayri bi dert soylemesen ayri bir dert.. boyle birsey basima geldi hemde akrabamdi.. aldatan adamdi ama kadina soyliyimmi soylemiyim mi bilemedim iki çocuklarda wardi.. fikirlerine onem werdigim bir iki yakinima danistim soyleme dediler aile sorunu dediler ortalik karisir dediler bende soylemedim ama vicdanim rahat degil.. o yuzden bilemiyorum belki benim ornegim sana bi yol gosterir

nasil ogrendiniz bu durumu. baska bilenler var mi

söyleyip söylememe konusunda yorum yapmak istemiyorum fakat bence bu bayanla mesafenizi koruyun yani hiç hoşlanmam böyle gizli kapaklı şeyleri öğrenmekten. zor bir durum.
ne mesafesinden bahsediyorsun. duvar ördüm aramıza.

Walla soylesen ayri bi dert soylemesen ayri bir dert.. boyle birsey basima geldi hemde akrabamdi.. aldatan adamdi ama kadina soyliyimmi soylemiyim mi bilemedim iki çocuklarda wardi.. fikirlerine onem werdigim bir iki yakinima danistim soyleme dediler aile sorunu dediler ortalik karisir dediler bende soylemedim ama vicdanim rahat degil.. o yuzden bilemiyorum belki benim ornegim sana bi yol gosterir
inanılmaz vicdan azabı çekiyorum. desem bi dert demesem bi dert. desem kan çıkar demesem vicdanım rahat degil.

Ben bu tür şeyleri söyleyemem. Üzerine vazife olmadığını düşündüğüm ve kimsenin namus bekçisi olmadığım için.
"Sen kardeşinin ayınını ört ki, kıyamette de Allah senin ayıbını örtsün" demiş peygamber efendimiz... Banane ki ?

Ona doğruyu göstermeye çalışırım. Olmazsa araya mesafe koyarım. O kadar...

Gerçekler acı malesef ben de söylemekte zorlanirdim ama söylerdim ben olsaydım. Yuvada güven yoksa o yuva, o evlilik hiç olmasın daha iyi bence

Ben bu tür şeyleri söyleyemem. Üzerine vazife olmadığını düşündüğüm ve kimsenin namus bekçisi olmadığım için.
"Sen kardeşinin ayınını ört ki, kıyamette de Allah senin ayıbını örtsün" demiş peygamber efendimiz... Banane ki ?

tv deki dini sohbetlerdede aynısını söylüyorlar. Bi kere uyar pişmansa söyleme diyorlar ama hala devam ederse o veballe nasıl yaşarım bilemiyorum. Benim başıma gelse ben kesinlikle söylesinler isterdim. ne olursa olsun.

Böyle bir hadis de var bu da çok doğru

Gerçekler acı malesef ben de söylemekte zorlanirdim ama söylerdim ben olsaydım. Yuvada güven yoksa o yuva, o evlilik hiç olmasın daha iyi bence
Kesinlikle katılıyorum sana. ama söylersem benim yüzümden kötü şeyler olursa diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum sana. ama söylersem benim yüzümden kötü şeyler olursa diye düşünüyorum.
Belki üzerimize vazife değil ama o adam kendisi öğrenirse neler hissedecek onu da düşünmek lazım. Kadının yaptığını adamın anlamasını sağlasanız daha iyi olur sanki

vazife degil evet. ama bi yanımda söylemekten yana. ah keşke bilmeseydim. duymasaydım.
Kardeşim şimdi bu durum kadının başına gelse hepimiz söyle derdik belki. Ama aynı şey bir erkeğin başına gelince öyle olmuyor malesef. Belki adam çekip vuracak. O zaman bu veballe yaşayabilecek misin? İçindeki şeytanı sustur ve kimseye bişey söyleme.

Back
X