aldatan kadın.

OTE="bynsvl, post: 43944240, member: 692170"]yav allah aşkına biraz empati kurun. siz olsanız aynı şeyi yapmazmısnz[/QUOTE

Asla yapmam. Kadına güzel güzel tavsiyede bulunur kousurum belki ama asla tehdit etmem ya da ortalık karıştırıp fitne çıkarmam. Siz ondan daha mi temizsiniz yani. Tövbe edilince zinanin bile affı var ama fitne ve dedikodunun yok
Asıl kötü sizsiniz

yav allah aşkına biraz empati kurun. siz olsanız aynı şeyi yapmazmısnz

yok arkadaşım ben yapmam bu yaptığına da işgüzarlık denir..
kadınla samimi değilsin .. kurcaladın öğrendin ne geçti eline?
adamı hiç tanımıyorum demişsin ama vicdan yapıyorsun elalemin özelini kurcalarken vicdanın nerdeydi?
adama söylesem mi diyorsun da eline ne geçecek ? egonu mu tatmin edeceksin nasıl ortaya çıkardım diye..

ben hala amacınızı anlamış değilim..

yav allah aşkına biraz empati kurun. siz olsanız aynı şeyi yapmazmısnz
Siz olsaniz diyor hala...:KK70::KK70:Yav belki adam biliyor ses etmiyor siz hala neyin pesindesiniz.Yapmazdik biz olsak yorumlarin hepsini okudum yapmazdik!Millet kocasinin bile tl.kartirmasina karsi hala yaparim diyorsunuz ki o kadin sizin neyiniz.Benim arkadasima faceden msj.geliyor teli gozumun onunde basimi obur tarafa ceviriyorum biseyler anlatiyorum okumamak icin sizin yaptiginiz cok ayip!Orgu orun bence en iyisi kafaniz dagilsin biraz:KK69::KK69::KK69:

inan bu olayı duymamak bilmemek için herşeyi yapardm. keşke bilmeseydim..

telefon da konuşma mesajlaşma resim falan bulduk

gerçekten nerde bilmek istemediğim şey olur gelir karşıma çıkar bende meraklı degilim insanların özel hayatına ama bi şekilde çıkıyor karşına.

önce uzaktan gördük sonra karıştırdık

herkesin huyu farklıdır canm ben böyle bişe görsem bakarım niye bakmayım merak anladın mı merak sen meraklı degilsen bakmazsın.

İlk yorumunu okuyunca tühh yaa bu kadar hassas bir kızcagıza keşke söylemeselerdi,
üzüntüden uyuyamaz da bu şimdi diye düşündüm :KK53:
Arkasından gelen mesajlarına bakınca aynen böyle oldum :KK57:

Sen inanılmaz tehlikelisin, arkadasının yaptığı evet yanlış ama senin kide ondan az değil.
resmen arayıp bulmuşsun, şimdi de vicdan adı altında ortalığı nasıl karıştırsam diye kaynıyorsun.
İlk fırsatta yapacaksın da nasıl kendime sıçratmasam diye düşünüyorsun.
Yazık.

Allah sana bol bol akıl versin tatlım. he he senin dedginden öptüm çok.
Siz kapalı kafesinizde yaşamaya devam edin mazallah ölürsünüz falan.
Anonim olarak söylesin o zaman.Ama insanları kandırmasın.Ne kadar çirkin bir şey, siz aldatılıyorsunuz etrafınızda herkes biliyor size acıyor ama kimse söylemiyor.Bir de burdan bakın.
Ya ölürsem ya başıma şu gelirse diye susa susa bu hale geldik asıl.
Soylediklerinize dikkat edin. Iyi o zaman cenemizi tutmayi bilmeyelim de, dogrucu davut olacagimizi sanarak, baskalarinin hayatini tehlikeye atalim. Bravo! Neyse sizinle dusunce yapimiz cok cok farkli. Bosuna alintilamayalim birbirimizi.

Kadininkini soylemekle erkeginkini soylemek farkli bu ulkede. Cinayet kadar buyuk bir haksiz fark var Bu kadar ortalık karıştırıp fitne çıkarmakta felaket çıkması pahasına israrcisiniz. BENCE SIZIN KADININ KOCASINDA GÖZÜNÜZ VAR. Yoksa tel kurcala, bu kadar ısrar et söylemekte... başka ihtimal bulamıyorum. Kadının kocasına goz diktin bence. Tutusuyorsunuz ortalik karissin diye bu yuzden. Bu hareketlerinizdn çıkan bu.

Son düzenleme:
Canim bu konuda aldatan kadin. Konu sahibi de, kadinin telefonunu gizlice karistirip, kadini koseye sikistiriyor. Kadin da yalnizca telefinda gorustugunu, baska da birsey olmadigini itiraf ediyor. Konu sahibi de simdi, kocasina soyleyeyim mi diye soruyor burda. Simdi sizde burda olumlu yanit vermeyin bence. Adam karisini oldurse, herkes vebal altinda kalir.
Hımmm çok ayıp o zaman. Hadi görse bir yerde etse belki bir nebze ama birinin telefonunu karıştırıp da bu şekilde öğrenmek çok ayıp. Ben olsam kadına bile soramazdım aldattığını.

Back
X